Yaklaşık bir ay oldu Samsung A35 samsung exynos 1380 işlemcili telefon aldım arkadaş böyle birşey olamaz. Samsung kalitelidir diye aldım ama şebekesi berbat ve çok kötü bir çekim gücü vardır. Xiaomideki reklamlardan kaçayım derken Samsung aldım almaz olaydım. Eski redmi 9 telefonum bile bundan on kat iyi çekiyor. Şehrin ortasında nadiren ful evde ise şebeke bir çizgi çekiyor. Kapalı alanda yerine göre şebeke komple gidip geliyor bazen konuşmalar tak diye kesiliyor telefon kapanıyor. Exynos işlemcili telefonlarda problemleri duymuştum ama abartı diye düşünüyordum ama meğerse abartı değilmiş. Böyle rezalet bir çekim gücü en eski markalarda yok tuşlu telefon nokia 3310'da dahil. Arkadaşlar bu telefonu geri iade etme şansım var mı acaba veya üç kere servise gitmesi şart mı. Bir aydır bıktım gerçekten bu telefondan. Bir daha Samsung mu asla
Alt sekmen cihazlar böyle hocam,4/4 olsaydi diger modelleri nasil saticakti:)) Satip başka cihaz bak honor 200 gibi yada nothing gibi Senin aldiğin cihaz teyzeler dayila için aç kapa gibi kamerasi olsun yeter:)
SEHZADE63S
kullanıcısına yanıt
Haklısın ama bunun şebekesi berbat. Şebeke gidip geliyor. 15200 para verdim. Yazık oldu. Bakalım satmaya bakacağım ama iade edebilirsem diyeceğim yalnız o konuda uğraştıracak baya. Honor 200'de suya toza dayanıklılık yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme