< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung A34 Amazon Gümüş 9499TL Devlet Genç indirimi (11. sayfa)
-
-
Arkadaşlar siyah renk ürünü 25 Kasım sonrasında 9999 tl altına alan oldu mu acaba ? Takip edemedim gülümseten amazon kampanyası için soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imei ve tc yazıyor samsung siteden alınca
-
Hala düzelen bir şey yok. Ben iade ediyorum. Değişim de kabul etmediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
samsung shoptan alınan faturalar ret yiyormuş, technopattaki konuda öyle yazmışlar. memlekette basit bir iş bile problemsiz geçmiyor.
-
Sonuç nedir, kabul edildi mi?
-
bende gördüm bir kişinin red edilmiş. Kardeşim için başvurduk bekliyoruz. Samsungun fatura kabul edilmiyorsa hiçbiri kabul edilmez. Arkadaşın da hatası olabilir sebebini öğrensin bakalım. Mesele tek imei yazması ise gsbye soran cogu kişi tek yazması yeter diyerek yanlış bilgi veriyor.
Red yiyen arkadasın GIB bilgileri uyusmuyor yazıyormus fatura noyu filan elle yazarken yanlıs girmiş olabilir farklı bir şey yazmıyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 12 Aralık 2023; 13:28:29 >
-
İptal etmiştim hocam başvuruyu değişime gönderdim telefonu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Red yiyen arkadaş ne yadı nasıl yazdı bize bi bilgi verse ne güzel olur
Amazon hocam değişim kabul ediyor mu?
Kargoda yazmasına gerek yok sadece elektronik faturanızda yazması yeterli. Birde çift imei'li cihaz alan arkadaşlar faturaya çift imei'yi de yazdırmayı unutmasınlar.
-
Tek imei yazdırsa sisteme tek imei girse ne olacak ki sonuçta tek sim kullanacağız
Hocam senin değişim işi ve gelen fatura ne oldu °?
Ben vergi indirimi ile alabilecek arkadaşlar için yazdım hocam konu başlığına göre,vergi indiriminden yararlanmak için çift imeili cihaz alırlarsa çift imei'yide faturaya işletmeleri gerekmekte,Diğer normal olarak satın alan arkadaşlar için herhangi bir sorun yok.
-
Geldi ,fatura imeili
Başvurumu yaptım,tek sıkıntı olabilecek şey minicik ödeme şekli değişim yazıyor ama sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Hocam vergi indirimi için başvurduk ama telefon çift imeili faturada tek imei var, red mi gelir acaba? Başvuruda çift imei girmiştik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben cift imeili olan faturata 1 tanesi yazan telefon aldım fatura onaylandı gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X