< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung A34 Amazon Gümüş 9499TL Devlet Genç indirimi (9. sayfa)
-
-
Değişimi bende düşündüm ama önceden başka bir üründe yapmıştım faturasına baktım. Ödeme yöntemi kısmında değişim olduğu yazıyor, vergi iadesi için sorun olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım olmaz hocam. IMEI’yi yazabilirse gerisini göreceğiz bakalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kendileri söylüyor hocam 23ünden sorna artık yazmaya başladık diye. Bazı kişiler yazdıgını söylüyor artık. Şu ss de ve konuda da var. İlk mesaj Yani iki kişi doığruluyor.
donanım arşivi forum❌İndirim Bitti! - Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TLhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-galaxy-a34-128-gb-9499-tl.838041/page-59
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Aralık 2023; 17:14:34 >
-
Bu forumda 67 sayfa konu olması ilginç geldi
Merhaba Amazon'un IMEI sorunundan muzdarip arkadaşlar için sayımızı bilmek ve iletişimde kalmak için yeni kurulan Whatsapp grubumuza katılabilirsiniz.
-
Faturası yenilenen var mı ilk alanlardan
hocam 13 kasımda almışım hala değişmedi fatura
-
faturaları güncellemeye başladık diyorlar ama faturası güncellenen birini görmedik daha. iade tarihine kadar yetişmezse thh yolu gözükecek artık.
-
Aldık malı kaldı ben cimere şikayet ettim herhalde 4 haftada cevap çıkar
geçen 30 kasım dendşi sonra 5 aralık oldu şimdi cumaya kadar diyorlarmış. Oyalıyorlar iade süresi bitsin diye sanki.
-
suan 9099 olmus sanırım bir yerde öğrendim bakın niyetiniz varsa iyi fiyatta.
Edit Gün içi tükendi sanırım stoklar ara ara bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Aralık 2023; 23:4:1 > -
Nerede 9099
m34. Shop samsungtan öğrenci belgesiyle 9099 oluyormus. Öğrenci indirimiyle
shop.samsung.comSamsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşyahttps://shop.samsung.com/tr/ogrenci-indirim-programi -
10.999 gösteriyor bende öğrenci indirimiyle
sepete atınca ?
-
Aynı fiyat 10.999
Çok garip bir gün dolmadan bitmesi. Hata filan mı oldu acaba? Yarın gene deneyin isterseniz. Bende altta gördüm.
donanım arşivi forum🔥İndirim - Samsung Galaxy M34 9019TL | Eğitim indirim programı ilehttps://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-galaxy-m34-9019tl-egitim-indirim-programi-ile.851162/ -
Yeniden düşer belki takipte kalayım teşekkürler.
yine görüştük bakanlık fatura düzenlemesine müsade etmiş sıra koymuşlar herhalde sipariş sırasına göre faturaları verecekler bekliyoruz alalım da kafamız rahatlasın bu saatten sonra telefon bi daha 9500 aşağısını görmez gibi el mahkum bekliyoruz. aralık sonuna kadar iade hakkı var zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X