Şimdi Ara

samsung a40 kullanıcı yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
12.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuç olarak pek geçmeye değmez diye anlıyorum. S7 ye devam o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 yi bırak sanırım sadece güncel bir ekran ve yıllar içinde şişmiş bir telefondan kurtulmak için olabilir başka bir sebep yok eskide olsa bir amiral gemisi telefon kullanıyorsunuz a40 biraz sizi kimi yönlenlerden tatmin etmez yada geçerseniz keşke geçmeseydim dedirtebilir gerçi ben s10e den geçtim ve eksiklik duyduğum tek şey kamerasının video çekerken sabitlememesi titreme yapması bu da önemsemwdiğim birşeydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmix

s7 yi bırak sanırım sadece güncel bir ekran ve yıllar içinde şişmiş bir telefondan kurtulmak için olabilir başka bir sebep yok eskide olsa bir amiral gemisi telefon kullanıyorsunuz a40 biraz sizi kimi yönlenlerden tatmin etmez yada geçerseniz keşke geçmeseydim dedirtebilir gerçi ben s10e den geçtim ve eksiklik duyduğum tek şey kamerasının video çekerken sabitlememesi titreme yapması bu da önemsemwdiğim birşeydi
    Cevap için teşekkürler. Bu telefon resmi olarak sanırım gelmeyecek. İthalatçı da kaç tane getirir bir daha getirir mi belli değil. Büyük telefon hiç sevmiyorum. Bu boyutta başka telefon da yok güncel olarak. O bakımdan geçmeyi düşünmüştüm. S10e den sonra sizi tatmin ettiyse beni zaten tatmin eder.

• aod modu çok şarj yiyen bir şey ben öyle gözlemledim normalde öğlen şarj ettiğim telefon s10e bu telefonda 5 te falan şarja takar oldum işlmeci hızını geçersek aradaki fark sanırım yoğun olarak aod modumun eski telefonda hep açık olması

• Beyler benim mesajımı atladınızda tekrar baksanız iyi olur bu garanti konusunda hangi servis daha iyi delta elec-ritzy kvk hangisinden alsam pişman olmam acaba telefonu ilk aldığımda kutusu açılmamış gibi çünkü bu durumlarla karşılaşşan çok
  • garanti konusunu bilmiyorum açıkcası gittim internetten aldım kvk lar eskiden iidi bildiğim kadarıyla ama şuana kadar hiçbir telefonum için servise gitmedim ve hepside ithalatçı garantiliydi aaa bi kere moto g vardı 2012 senesiydi sanırım ekranınkırılmıştı onu yaptırdım bu sorunda zaten hiçbir garanti.ücretsiz yapmıyor garantiye ben bu zaman kadar takılmadım açıkcası bikeresinde de lg g4 almıştım sonra kardeşime verdim o telefondada anakart sorunları vardı o servise veemişti 2 ayda ücretsiz değişti :) zaten lg o modelden sonra toparlayamadı neyse delta veya kvk ikiside aynı şey bence servis çok şansız biri değilsen takılcak bişey değil en azından benim hiçbir zaman işim olmadı neyseki

• yakupksby Y kullanıcısına yanıt
    nerde kvk li satiliyor?

• kvk lafın gelişiydi benim bildiğim servisler bunlar :D peki elden alabileceğim bir yer varmı yani yüz yüze muhattap olabileceğim biliyorsunuz aileler internet alışverişlerine pek güvenmiyorlar
  • yakupksby Y kullanıcısına yanıt
    ritzy ile ilgili çok şikayet var.
    Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Yurt dışında var ama yurt içinde resmi garantili yok. Bununla ilgili bir açıklama da görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupksby

kvk lafın gelişiydi benim bildiğim servisler bunlar :D peki elden alabileceğim bir yer varmı yani yüz yüze muhattap olabileceğim biliyorsunuz aileler internet alışverişlerine pek güvenmiyorlar
    Migroslarda satılıyor.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    ritzy evet şikayetleri cok kotu olunca cesaret edemedim. alternatif ithalatcisi da yok galiba degil mi hocam?

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada, gittigidiyor, trendyolda var ama garanti şirketi hakkında bilgi göremedim.

• N11'de delta garantili satışa çıkmış.

• kullanan kişilerde telefonjn ekranında bazı zamanlarda kameranın alt kısmına gelen kısımda bir ışık oluşuyor sanki elektrik kaçağı olurya kablonun ucunda ışık saçılır sürekli büyüyor falan tam anlatamamdım ama böyle bişey işte bende arada oluyor telefonu kapatınca 15 20 dakka falan sonra düzeliyor alfığımdan beri 3 kere oldu acaba sıcakmı etkiliyor diyorum ama emin olamadım yaşayan varmı böyle bir sorun

• Arkadaşlar iyi günler, rehber, kişiler, mail (default uygulama), mesajlaşma, whatsapp açısından uygun bir telefon mudur, kişiler uygulaması yeterince zengin mi (kişinin tüm bilgileri, şirket, mail, adres vb ekleyebiliyor muyuz, mail uygulaması pratik mi, İş, yazışma ve takip için önerir misiniz. İyi günler teşekkürler.
  • YouTube da satın alan biri incelemiş. Ona sorabilirsiniz.

• Hangi renk önerirsiniz

• dmix kullanıcısına yanıt
    hocam 2 hat ayni anda aktif mi?

bir de arama kayit programlari sıkıntısız sekilde calisiyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.