Şimdi Ara

samsung a40 kullanıcı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
12.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung a40 kullanıp bize deneyimlerini aktarmak isteyen olursa bayağı bir aydınlatıcı olur

• Alan satan yok sanırım bu cihazı
  • ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefonu bundan önce s10e kullanıyordum sattım onu bana fiyatına göre gereksiz geldi küçük telefon istiyordum ve a40 aldım garantisiz ki zaten yılladır ithalatçı garantili telefon alrım hiçbir zaman garantiyle işim olmadı şansıma.

aradaki fark ekran aynı hiçbir farkı yok bana göre

a40 daha taşınabilir ve çerçeve kenarları daha ince ve damla çentik s10e deki delikten daha ii duruyor bence s10e güzel olsada ondan çok daha ellle tutulur bir telefon ve en çok dikkat ettiğim şey olan elden kayma sorunu bunda yok plastik kapak sanırım daha kolay elde tutmayı sağlıyor ölçüleri daha ideal hee keşke bir iphone 6se boyutunda bir şey olsaydı ama bundan küçüğü android te yok sanırım şuan olsa onu alırdım

şarjı s10e nin sıkıntılıydı sanırım aod ile kullanıldığından sabah şarjdan alır öğlen 2 gibi tekrar şarja takmam gerekirdi benim kullanımımda ama bu daha iyi şarj konusunda sanırım aod yok birde işlemci gücü fazla değil diye birde s10e de gece durduk yere çalışmıyorken şarj yeme olayı bunda yok şükür yani s10e dan çok daha iyi şarjı şaşırtıcı ama evet kesinlikle s10e berbattı şarj konusunda kablosuz şarj cihazı almıştım bunun için hep onun üstünde tutuyordum bu yüzden

işlemcisinin zayıflığını şöyle diyebilirim galerimi açıcan mesajlarımı açtın önce bir galeri yazıyor açınca ondan sonra fotoları açıyor saliselik birşey burdan anlıyorum işlemcisinin hızını yoksa telefonla oyun oynamayı yıllar önce bıraktım oyunlardan örnek veremem yani size

kısaca durum bu şuan alınabilcek bu fiyata en düzgün telefon gibi telefon gibi geliyor bana s10e den çok daha mutlu etti beni ve telefonu satıp bunu aldıktan sonra 2.500 tl. kaldı ve istediğimi bana yeten bir telefon buldum hee kamera ile aram yok herkes kadar foto çekerim kamera gece çekimi çoğu telefon gibi bunda da kötü ki s10e de de kötüydü önceki telefonum huawei mate 10 hala iksini de tokatlar özlemiyor değilim bu yönden , a40 ın odaklanamsıda biraz ağır ama beni çok rahatsız etmiyor. sanırım video larda sabitlemede yokmuş çokta umrumda değil işte çekiyor instagrama atıyorum güzelce videoları sorun yok zaten andorid te instagram sorunu hepsinde var bozulma oluyor az bir şey yükleyince , s10 serisinde bu sene instagram butonu eklendi kamera modülüne inannın bir boka yarayan hiçbir faydası olmayan bir şey instagram düşünüyorsanız iphone alın tam uyum ios te sadece oluyor

bence samsung a40 türkiyeye gelmez garantili çünkü a30 1.900 tl. lerde a50 2.400 tller de araya bu telefonu alırsalar satış iyi olmaz yükse fiyatından dolayı bu modeli es geçebilirler ama bence a40 çok daha iyi bir telefon a20 ler a30 lardan hatta ergonomi olaraka ta a50 lerden

• 2-3 aydır telefonun resmi gelmesini bekliyorum , sanırım gelmeyecek.
    Mecburen ithalatçı alıcaz.
    boyut olarak çok beğendiğim bir telefon...
  • Bende 15 gündür kullanıyorum cihaz boyut olarak piyasada rakipsiz işlemci yeterli ve her oyunu gayet güzel oynatıyor kamerası daha önce kullandığım xiaomi mi 8 lite ve redmi 7 den daha iyi batarya düşük görünebilir fakat gün boyu yetiyor ayrıca hızlı şarj ile çok kısa sürede şarj oluyor. Ekran çerçevelerinin inceliği tek elle rahat kullanımı ile harika bir cihaz olmuş tabi super amoled ekran da şahane, kutudan Android 9 ile çıkıyor yüz tanıma ve parmak izi okuma da gayet güzel çalışıyor. Kısacası 4 GB Ram ve 64 GB hafızası çift sim desteği ve ayrıca hafıza kartı desteği ile alan memnun kalır ben migrostan 1850 liraya aldım
  • dmix kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkürler. Birkaç sorum var.

1. Aod olmayinca bi telefonda anlik bildirimler gelmiyor mu ne oluyor? WhatsApp, sms, mail gelir gelmez haberimiz olmuyor mu? Nedir bu aod olayi?

2. Hoparlörden eller serbest konusma performansi nasil deneyebildin mi? Sesin karşıya gelip gitmesi? (Trafikte cok kullaniyorum)
  • EpsilonKappa kullanıcısına yanıt
    aod ve bildirim ışığı yok evet bildirim gelince anlamak zor oluyor duymayınca kendin kontrol etmen lazım
    hoparlör sesini denedim sorun yoktu en azından konuştuğum kişiler duymıyorum gibi şeyler söylemedi
    birde eksikliğini kimi zaman jissetiğim android geliştirici seçeneklerine ulaşım yok açamıyorsun ufak tefek ayarları deiiştirmek istediğinde çokta önemli değil ama hertelefonda açardım ama bunda açılmıyor
    başka sorun olursa sorabilirsiniz ben baya memnunun telefondan elinden telwfon düşmeyen biri olarak bana yetiyorsa birçok kullanıcıya fazlasıyla yeter gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmix

aod ve bildirim ışığı yok evet bildirim gelince anlamak zor oluyor duymayınca kendin kontrol etmen lazım
    hoparlör sesini denedim sorun yoktu en azından konuştuğum kişiler duymıyorum gibi şeyler söylemedi
    birde eksikliğini kimi zaman jissetiğim android geliştirici seçeneklerine ulaşım yok açamıyorsun ufak tefek ayarları deiiştirmek istediğinde çokta önemli değil ama hertelefonda açardım ama bunda açılmıyor
    başka sorun olursa sorabilirsiniz ben baya memnunun telefondan elinden telwfon düşmeyen biri olarak bana yetiyorsa birçok kullanıcıya fazlasıyla yeter gibi
    Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum özellikle bu boyutlarda bulduğum f/p açısından en uygun görünen telefon A40.

Android geliştirici seçenekleri demişsiniz ama bu hiç açılmıyor mu, yoksa siz mi bulamadınız? Aynı zamanda android uygulama geliştirdiğim için benim için önemli bir konu.

• 0U2H4N 0 kullanıcısına yanıt
    sanırım bu telefonda açılmıyor benim görsüğüm gsmarena forumlarında da yok denilmiş
  • Cihazda geliştirici seçenekleri açılıyor, yapım numarasına üst üste birkaç kez tıklayınca açılıyor şimdi denedim oldu. 20 gündür kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
    samsung a40 kullanıcı yorumu
  • 0U2H4N 0 kullanıcısına yanıt
    dostum özel mesaj bitürlü atamıyorum telefon knayla diyor sayfaya gidiyorum hiçbir şey bulamıuorum yılladır beceremedim şunu. burdan cevap vereyim kıloflarda hep seçenek yok hepsi diğer mofellerle aynı hepsiburadadan bi kılıf aldım uyumlu diye yorum yapmış biri ama kılıfı takınca bi boşluk oluşuyordu telefon sallanır gibi içinde bende geri iade ettim. başka biyerden şeffaf kılıf aldım mobilcadde sanırım o uydu ekran koruyucu hiç almadım bilmiyorum
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    evet teşekkürler ben becerememişim yaptım şimdi
  • Arkadasım 1 aydır kullanıyorum telefonu
    İphone 6s vardı sattım fiyatından ötürü bunu aldım ithalatçı garantili oyun oynamadım ama telefon stabil şarjı çok güzel amoled ekranıda güzel boyutları çok çok güzel kamerasıda gündüz güzel onu söyliyim az ışıklı ortamda pekde bişi beklemeyin
    Benim tek hoşuma gitmeyen arka kasası plastik sanırım başka öğrenmek istediğin olursa meaaj at

Bu arada telefonu kullanıpta kılıf ve ekran camı bulan uyumlu yeşillendirsin
  • Telefon ölçülerinden dolayı ilgimi çekiyor. Merak ettiklerim var;

1- Güneş ışığı altında ekran görünürlüğü nasıl?

2- Ahize sesi yani kulaklıksız direkt telefon ahizesinin sesi nasıl? Gürültülü ortamlarda çalışıyorum, gelen konuşma ses seviyesi yeterli mi?

3- Giden ses konusunda cızırtı şikayetleri varmış, yabancı forumlarda görmüştüm, sizlerin böyle bir şikayeti var mı?

4- 105k seviyesinde antutu puanı var, takılma kasma yavaş çalıma sorunu var mı? Oyun harici yeterli mi?

5- Mümkünse bokeh efekti ile çekim paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba biri beni garanti konusunda aydınlatabilirmi ben ithalatçı garantili telefonlardan anlamıyorum Mesela en iyi garanti veren malının arkasında duran ithalatçı kim "delta kvk ritzy" bunlardan hangileri daha iyi birde morhipoda samsung türkiye garantili yazıyor acaba bu doğrumudur
  • Arkadaşlar bende bu teli almak istiyorum da taksitli olarak alma şansımız var mı internet üzerinden ? en uygun gg de 1665'tl ye buldum ama taksit olayını çözemedim.
  • Kullananlar yanitlarsa sevinirim. S7 den bu telefona geçilir mi?
  • A40 resmi olarak gelmeyecek bu kesinleşti.

Cihaz gayet güzel görünüyor. Özellikle boyutu ile benim de ilgimi çekti.

S7 den bu cihaza neden geçilsin? AOD'yi, Wireless Charge'ı ve NFC'yi kullanan biri olarak ben geçmem. Ama bunları kullanmıyorsan tabii ki geçilebilir. Günlük kullanım için güzel bir cihaz. A serisi 6 ve üstü ekranlara sahipken bunun 5.9 olması iyi olmuş.

Migros ve Hepsiburada'ya düştü cihazlar. 2100 TL'ye A30 alınacağına 1700 lere bu alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

A40 resmi olarak gelmeyecek bu kesinleşti.

Cihaz gayet güzel görünüyor. Özellikle boyutu ile benim de ilgimi çekti.

S7 den bu cihaza neden geçilsin? AOD'yi, Wireless Charge'ı ve NFC'yi kullanan biri olarak ben geçmem. Ama bunları kullanmıyorsan tabii ki geçilebilir. Günlük kullanım için güzel bir cihaz. A serisi 6 ve üstü ekranlara sahipken bunun 5.9 olması iyi olmuş.

Migros ve Hepsiburada'ya düştü cihazlar. 2100 TL'ye A30 alınacağına 1700 lere bu alınabilir.
    A40 da NFC var. Ayrıca FM radyo da var. Aod ve kablosuz şarj pek önemli değil. Yeni tarz ekranlar hoşuma gidiyor. A40 in büyüklüğü S7 den faz değil. Büyük telefonlardan hiç hoşlanmıyorum. Bu yeni nesiller içinde en küçük olanı.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığı ve aod yok. Bildirimi görmek için ekranı açmak mecburi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.