Şimdi Ara

Samsung A5 QUİCK SWİPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonumla 5 yaşındaki oglum cizgi film izliyor,oyun oynuyor,vs vs .Bu sırada telefona bir Apk.kurulmuş.Quick swipe diye birsey.Ben bu uygulamayı uygulama yöneticisinden bulup sildim.(com.android.)tarzında birseydi.O uygulamadan sonra telefon cok ısınmaya başladı.Arada bir su uygulamayı kurmadiniz kurmak istermisiniz diye reklam gibi birsey cikiyor.Sinir oldum nasil kurtulcaz bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknsncn -- 1 Temmuz 2016; 19:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettigim budur.Bu uygululamayi kurdunuzmu diyor.Bu ve bunun gibi baska seyleride gosteriyor.Nasil kurtulucam bunlardan.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Samsung A5 QUİCK SWİPE

• 20 dakikada bir cıkmaya başladı.

Samsung A5 QUİCK SWİPE

• Bitmek bilmeyen uygulama kurma istegi.

Samsung A5 QUİCK SWİPE Samsung A5 QUİCK SWİPE Samsung A5 QUİCK SWİPE

• ...

Samsung A5 QUİCK SWİPE

• oknsncn O kullanıcısına yanıt
    Yüklü uygulamalarının hepsini kontrol edin ayarlardan. Eğer bilmediğiniz bir uygulama varsa kaldırın onu. Eğer çözüm olmadıysa formattan başka çareniz yok malesef.
  • oknsncn O kullanıcısına yanıt
    Yedeklerinizi alıp, Wipe'ları yapın ve bir daha çocuğa sadece siz açın ya da vermeyin yoksa iki günde bir böyle reklamlı virüslü şeyleri indirip telefonu çökertir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam saholasin.

• Wipe bence bir işe yaramaz çünkü bu tür silince geri gelen virüsler sisteme yapışıyor.Bunu yok etmek için de rom kurmaniz gerekiyor.

• Clean Masterla ve ya SD Maid ile bi temizlik yapın belki gider.Telefonda hala yüklü olan ve internet erişimi olan bi uygulamadan kaynaklı da olabilir.
    Arkada çalışan uygulamlarınıza da bir göz atın.

• Uygulama yöneticisinden yüklenen uygulamalardaki com.android ile başlayan tüm uygulamaları kaldırdım.Şuan yukarıda resmini verdigim zımbırtılar çıkmıyor.Donma vs olmuyor.ısınma olmuyor.Sorun onlardan kaynaklı olsa gerekki onları silince problem kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.