Şimdi Ara

SAMSUNG A52 ESNEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 3 Temmuz tarihinde aldığım A52 telefonumun çerçevesinin iki kenarında özellikle güç tuşunun altında dokununca esneme var. Dikkatli bir şekilde bakılmadığı müddetçe anlaşılamayacak kadar küçük olsa da bu esnemenin zamanla büyüyebileceği endişesini taşıyorum. Konuyla ilgili birçok yorum okudum. Kronik bir sorun olduğu rivayeti var . Samsung önce tasarım özelliği dedi ben üstünde durunca fiziksel inceleme amaçlı kargoya verip ürünü yollamamı istedi Hatay'dan Ankara'ya . 3 günlük telefonu tamire yollamak içime sinmiyor açıkçası değişim sağlayanlar olmuş ama eli boş dönenler de mevcut. Kasanın açılmaya gitmeyeceği düşünce büyük bir sorun olmayacağı hususunda emin olsam böyle kullanmaya devam edeceğim. Şu an 3 günlük ve kılıfla pek fark edilmiyor. 1 2 aylık kullanan ve esneme sorunu yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ? Ben kamerasını ve güncelleme özelliğini beğendiğim için tercih etmiştim. Ne yapmam gerek sorunu görmezden gelsem pişman olur muyum telefondan anlayan herkesten fikir bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Merhaba, ben de böyle bir sorun yaşıyorum. Önce arka kapakta bir esneme olduğu için götürmüştüm servise. Ama plastik kasa, normal dediler. Sonrasında sizin de bahsettiğiniz gibi güç tuşu ile ses açma/kısma arasında da bir esneme fark ettim. Onun için henüz götüremedim ama götürmeyi düşünüyorum. Şu an sınav döneminde olduğum için 1 hafta sonra götürebilirim gibi gözüküyor. Takipte kalırsanız gelişmeleri aktarabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.