Şimdi Ara

SAMSUNG A8 2018 VE SAMSUNG A8 PLUS 2018 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
8
Favori
51.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce Vatan bilgisayarı aradım. Bu ürünün garantisi nedir Samsung TR mi yoksa ithalatçı garantili mi diye. Müşteri hizmetleri firmanın garantisi dedi. Özellikle tekrar sordum bu ürün Samsung TR garantili yani dedim evet dedi. Farklı bişey çıkarsa en azından elimde kanıtı olur ses kaydı ile.

2184,05 TL'ye en düşük olarak vatandan almış bulunmaktayım.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Vatan ithalatçı garantili telefon satmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah öyledir yoksa olay çıkartırım.
  • Merhaba,

A8 almayı düşünüyorum bende, yorumları falan okudum, anladığım kadarıyla memnun olanlar çoğunlukta ama memnun olmayanda ciddi bir kesim var. Özellikle sikayetvar.com 'a baktığımda A8 için çok fazla şikayet olduğunu gördüm, hele hele son günlerde bayağı bir artış var bunlar da beni soğuttu cihazdan ana bilemiyorum,kararsız kaldım. Birkaç sorumda olucak, yanıtlayabilirseniz çok sevirinirim.

-Cihaz ne zamana kadar güncelleme alacak? Android 8.0 son güncellemesi mi?
    -Samsung' un servis kalitesi nasıldır, giden falan oldu mu?
    -2300 civarına hala önerir misiniz bu telefonu?
    -ARCore deneyen oldu mu?
  • Ben 3 ay kullandım mecburen satmak zorunda kaldım şimdi tekrar aldım. 3 aylık sürede hiç bir sorun yaşamadım.

Servis konusunda bişey diyemeyeceğim hiç gitmedim.

Şİkayetler neler?
  • Arkadaşlar merhabalar. Samsung Galaxy A8 Plus 2018 gold rengi cihazımı satıyorum. Cihazımın 19 ay garantisi ve 7 ay da kaskosu bulunmakta. 2500 liraya bırakacağım. İlgilenen olursa mesaj yoluyla ulaşabilir. Herkese iyi forumlar.
  • Sonunda makine geldi. Gold rengini iyiki almışım diyorum. Çok daha şık duruyo bana göre. Siyahın asaleti ayrı ama gold şık duruyo.
  • güncelleme gelmiş beyler 90 mb lık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün hızlı şarjı kapattığımdan mıdır yoksa güncellemeden dolayı mıdır bilmiyorum ama şarj bugün baya iyi gitti
  • 2400 liraya ikinci el a8 plus aldım fakat faturası yok. Servise gidecek olsam fatura şart mı Samsung MH şart olduğunu söyledi de.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Antalya yetkili servisi faturasız kabul etmedi benim telefonu.fatura şart yani.

• Ürünün çıkış tarihi belli değil mi? 2 yılın dolması imkansız bişey haliyle. Neyin faturasını istiyorlar? İthalatçı garantili cihazı zaten Samsung kendi sisteminden kontrol edebiliyor olması lazım.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de belki çalıntı falandır diye fatura istiyorlar.

Volteyi MH 'ni aramadan aktiflestiremiyor muyuz.Turk Telekom da MH nde canlı birini bulmak imkansız hep bant kaydı.

Birde Samsung klavyede Türkçe karakterleri nasıl aktif yapıyoruz.Kendi tuşları olsun istiyorum

• Dil ve giriş ayarlarından Türkçe QWERTY seçeneğini seçmen lazım ya da klavyedeki ayarlar simgesinden ulaşılabiliyordu sanırım.
  • arkadaşlar bir sıkıntım var
    Geri gel tuşu habire kendi kendine aşağıya gizleniyor. Bunu nasıl devamlı gözükür hale getirebilirim
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir pencere aç. Alt barı görünür hale getir. En solda nokta var. Ona 3 kere tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Herhangi bir pencere aç. Alt barı görünür hale getir. En solda nokta var. Ona 3 kere tıkla.
    çok tşk ederim
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt

• İsimlerden gelen mesajlar olur ya numarasız ,onları engellemenin yolu var mı ?

• Arkadaslar merhaba. Elimde A8 plus var. Şöyle bı sorunum var. Ayarldan Cihaz bakımına tıklıyorum ordan hafızaya tıkladıgım zaman 700-800 mb gibi temizleme yapıyorum ama sonra fazla gecmeden gene 700 mb gibi yüksek boyutta temızlem ıstıyor. Bu yüzdende telefon biraz kasıyor gıbı oluyor. Ne yapmam gerekıyor bunun ıcın herkezde boylemı acaba? Yani arka planda fazlamı program calısıyor bunu azaltabılırmıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.