Şimdi Ara

SAMSUNG A8 2018 VE SAMSUNG A8 PLUS 2018 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
8
Favori
51.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben olsam a7 2018 alirdim. Bana daha iyi geldi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Telefonu beğendim ona bir sözüm yokta, tek elle kullanmak bence imkansız, siz rahatsız olmuyor musunuz?
    Daha önce büyük ekran kullanmadıysan sıkıntı olabilir. 6S Plus kullandım onun ekran genişliği bundan biraz daha büyüktü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Onda bile çok az sorun yaşadım(araç kullanırken) Bunda hiç sorun yok.
  • A8s modeli geliyormuş yakında. Ön kamera ekrana gömülü bir şekilde. Orta üst segment olarak yakında Çin pazarında çıkacak. Yakında TR'ye de gelir.
  • Eli kaydırmaktan başka, ekran görüntüsü almanın yolu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Eli kaydırmaktan başka, ekran görüntüsü almanın yolu var mı
    Ses kısma ve güç düğmesine 1 saniye falan basılı tutman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

arka kamera performansı ve işlemci performansı olarak nokia 8 üstün ama ekran kalitesi bence a8 daha iyi.nokia 8 ips lcd kullanıyor ben amoled ekranı daha çok seviyorum.sürekli açık ekran özelliği de çok güzel.nokia 8'de bildirim ledi bile yok.ben bu iki telefon arasında kalsam gene a8 alırdım ama yüksek performans gerektiren oyun oynayacaksan ve arka kamera senin için çok önemliyse nokia 8 daha mantıklı.

A8'in hoparlör konumu bile bu telefonu alınır kılıyor.şarj girişinin yanındaki hoparlörden nefret ederim çünkü el orayı kapatır ve insan sinir olur.

A8'i 5 aydır kullanıyorum birkaç güne bu telefonu kullanma deneyimimi yazacağım.
    Hocam merhaba. Sen A8 konusunda baya tecrübelisin sanırım. A8 plus modelini almayı düşünüyorum. Ama soracağım bazı şeyler var. Ben şu an Xperia Z2 kullanıyorum. Arka kamerasından gayet memnunum ama artık telefonu değiştirmemin zamanı geldi. A8 plusın şu an fiyatı teknosada 2900 tl. Sence bu fiyatı alınır mı? Telefonun arka kamerasını eleştirenler olmuş. Çok mu kötü arka kamerası. Yani Z2 2014 ün cihazı ama kamerası hala müthiş. Bu telefon Z2 den daha iyi olması lazım diye düşünüyorum. Yani A8 plus kamerası iyi mi? Yorumunu paylaşırsan çok sevinirim

• Arka kamerası fotoğrafta bence yeterli ama videoda ois olamamasının eksikliğini hissettirir.bencd günlük kullanım için kamerası yeterli.

Ön kamerası daha güzel.

2900 liraya kesinlikle ALINMAZ.A8'den tek farkı boyutu ve pili.diğer tüm özellikleri aynı.A8 plus modelini almak istemenin nedeni büyük ekran kullanmaksa bir şey diyemem ama bence A8 ideal boyutta.A8 bile bazen cepte rahatsız ediyor,araç telefon tutucusuna zor sığıyor.

A8 Plus en fazla 2400 eder daha da verilmez.illa büyük ekran Samsung istersen A9 2018'e yönelebilirsin.kamera konusunda A8'e 10 basar ama onun da hoparlörü altta.bunu göz önünde bulundur. Ben hoparlör konusunda takıntılıyım sen değilsen sorun yok.

• quote:

Arka kamerası fotoğrafta bence yeterli ama videoda ois olamamasının eksikliğini hissettirir.bencd günlük kullanım için kamerası yeterli.

Ön kamerası daha güzel.

2900 liraya kesinlikle ALINMAZ.A8'den tek farkı boyutu ve pili.diğer tüm özellikleri aynı.A8 plus modelini almak istemenin nedeni büyük ekran kullanmaksa bir şey diyemem ama bence A8 ideal boyutta.A8 bile bazen cepte rahatsız ediyor,araç telefon tutucusuna zor sığıyor.

A8 Plus en fazla 2400 eder daha da verilmez.illa büyük ekran Samsung istersen A9 2018'e yönelebilirsin.kamera konusunda A8'e 10 basar ama onun da hoparlörü altta.bunu göz önünde bulundur. Ben hoparlör konusunda takıntılıyım sen değilsen sorun yok.
    Anladım. Ya aslında Nisanın sonlarında değiştircektim telefonu. Nisanın 1 inde bedelli askerlik yapıcam. Ondan sonra değiştirmeyi düşünüyordum. S8 düşünüyordum aslında ama A8 plusın fiyatı düşünce alıyım mı diye düşündüm. Bekleyip S8 almam daha mantıklı olur o zaman. Onun fiyatı 3600 TL şuan. S8 için değer mi o fiyat sence? Cevabın için teşekkürler

• S8 alma o paraya değmez.

Parmak izi konumu kötü.

Ekran yanığı kronik sorun.

Stereo hoparlör yok.

Kamerası S9'a göre düşük.

Alacaksan bari s9 al.

• quote:

S8 alma o paraya değmez.

Parmak izi konumu kötü.

Ekran yanığı kronik sorun.

Stereo hoparlör yok.

Kamerası S9'a göre düşük.

Alacaksan bari s9 al.
    S9 pahalı hocam. O kadara gerek yok. Benim için su geçirmezlikte önemli onuda belirtiyim. Peki şöyle soruyım. Diyelimki A8 plus yada S8 alıcam. Sence 2900 TL ye A8 plus mı. 3600 TL ye S8 mi? S8 in arka kamerası biraz daha iyimiş A8 den sanırım
  • Kamera önemliyse s8 daha iyi.ben s8'in tipini de beğenmiyorum.a8 daha güzel duruyor.

• quote:

Kamera önemliyse s8 daha iyi.ben s8'in tipini de beğenmiyorum.a8 daha güzel duruyor.
    Ben yarın gidip A8 Plusı detaylı incelicem. O şekilde karar vericem. Bencede A8 in tasarımı daha iyi ama S8 daha hafif. Aynı uzunlukta ve genişlikte olmasına rağmen normal A8 den ekranı daha büyük. A8 plus ağır bir telefon ama onunda ekranı S8 den daha büyük. Donanımsal olarak A8 ve S8 neredeyse aynı. Sadece S8 in kamerasında ois var. Biraz daha kamerası iyi yani o belli. Yarın gidip A8 Plusın kamerasını incelicem. Eğer kamerası tatmin ederse A8 Plusı alıcam büyük ihtimalle. Onun fiyatı 3300 dü normalde ama şu an 2900 e düşmüş
  • Arkadaslar bu telefonun Pubg performansı berbat. Yanı dusuk ayarda bile takılıyor. Bunun bır çözümü varmıdır ? İlk cıktıgında 3.300 tl ye aldım ama gercekten cok pişmanım.
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Çözümü yok.

• SAMSUNG A8 2018 VE SAMSUNG A8 PLUS 2018 ANA KONU

güncelleme gelmiş.

Bir de bu ses olayı canımı sıkmaya başladı iyice. Bildirimlerde yarım çalmalar bazen hiç çalmamalar falan sıkmaya başladı. Sırf bu yüzden çözüm bulunmazsa satabilirim de.

• Bende a8 plus var en sonra 1 ekimde güncellenmiş. Normal a8 e daha sık güncelleme gelıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Arkadaslar bu telefonun Pubg performansı berbat. Yanı dusuk ayarda bile takılıyor. Bunun bır çözümü varmıdır ? İlk cıktıgında 3.300 tl ye aldım ama gercekten cok pişmanım.
    Sende A8 Plus mı var normal mi? Dün mediamarkta 2700 tl ye A8 plus gördüm. Önümüzdeki hafta alıcam. Telefon hoşuma gitti
  • Evet A8 plus var. Fena telefon degıl ama oyun oynamayı seven bırıysen ozellıkle pubg oynuyorsan bu telefon pek işinı gormıyecek. On kamerası bence güzel karanlık ortamdada guzel cekıyor. Arka kamerası normal ama karanlıkta flashla cekıncede cok guzel cıkıyor fotograf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Evet A8 plus var. Fena telefon degıl ama oyun oynamayı seven bırıysen ozellıkle pubg oynuyorsan bu telefon pek işinı gormıyecek. On kamerası bence güzel karanlık ortamdada guzel cekıyor. Arka kamerası normal ama karanlıkta flashla cekıncede cok guzel cıkıyor fotograf.
    Yok fazla oyun oynamam. Pubg yi hiç oynamadım. Ama S8 le özellikleri neredeyse aynı. O zaman S8 de de Pubg de kasması lazım. A8 akşamları arka kamera kötü mü çekiyor hocam? Ben arka kamerasına baktım güzeldi yani. Bende Sony Xperia Z2 var. Bİlirsin o amiral gemisi bir telefon. Ondan bile güzel çekiyordu yani.
  • s8 ile pubg yı denedım gram kasma olmadı : ) Flasla cekersen karanlıkta cok guzel resımler elde edebılırsın ben bu ozellıgını cok sevdım. A8 kamera konusunda güzel yani tatmin edici fotograflar cekıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.