|
Bildirim
Bizde zartzunga olan güveni kestik, ekosistemimi hızlı bir şekilde apple a güncelledim, TV sini de 2.elden yok pahasına satıp Philips ambiligt android tv ye geçiş yaptım.. Samsung dev bir pişmanlıktır, kullanıcılarını zerre önemsemez, milletin gözü içine baka baka leğen plastiği s3 , patlayan bomba note 7 ve karıncalanan kumlu ekranlı ,6 aydır kamerasını adam edemediği s24 ultra falan satar anca ..
Svoice bixby de Türkçe getiremez 12 yıl geçti olaya bak |
Elimdeki wearos saatleri kaybedeceğim. Aynı son wear os 2.0 desteği kesildi diyecekler.
Casio gshock ,garmin gibi hibrit modellere geçiyorum. Hem akıllı hemde telefondan bağımsız çalışabiliyor |
Galaxy son akıllı saatlerinin tüm özelliklerini sadece samsung telefon kullanıcılarına açtığından beri listemden çıkmıştı. Tşk huawei.
|
Yani var olan saatler çöpe dönecek?
|
5iq müsün apple watch tüm telefonlarla çalışıyormu
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikkul -- 7 Haziran 2024; 19:39:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Haziran 2024; 22:25:10 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 4 Haziran 2024; 10:56:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan.b.ozturk -- 4 Haziran 2024; 12:07:03 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV'yi Apple tv benzeri bir cihazla kullanırsın da saat direkt at çöpe moduna girebilir. |
O leğen plastiği cihazlar en iyi cihazlardı. Cama geçildi sonra, etraf çatlak telefondan geçilmiyor. Adam varınla yoğunla bir ayfon alıyor, çatlayınca yaptıramıyor bile... |