Şimdi Ara

Samsung, akıllı saatler için Tizen desteğini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, akıllı saatler için Tizen desteğini sonlandırıyor
    Samsung, 2018 yılında Tizen işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı saati Galaxy Watch'u piyasaya sürmüştü. Şirket cihazın dördüncü neslinde Wear OS platformuna geçiş yaptıktan sonra yazılımın geliştirilmesine son verdi. Şimdi ise Güney Koreli üretici, giyilebilir cihazları için Tizen desteğini tamamen sonlandırma hazırlığı yapıyor.

Ayrıca Bkz.Bağırsaklara zarar vermeyen akıllı antibiyotik geliştirildi

Aktarılan bilgilere göre, Samsung kullanıcılara Tizen işletim sistemi için verilen desteğin 2025 yılı sonuna kadar aşamalı olarak sonlandırılacağını belirten bildirimler göndermeye başladı. Reddit'te paylaşılan bir ekran görüntüsünde, Tizen desteğinin sona ermesiyle ilgili bir zaman çizelgesi bulunuyor.

Samsung, akıllı saatler için Tizen desteğini sonlandırıyor

Kademeli olarak kısıtlamalar gelecek

Söz konusu zaman çizelgesine göre, ücretli içerik satışı (saat yüzleri dahil) 30 Eylül 2024 tarihinde durdurulacak. 31 Mayıs 2025'te ücretsiz içerik indirme olanağı engellenecek. 30 Eylül 2025'te kullanıcılar artık uygulamalarını ve saat yüzlerini Galaxy Store'dan yeniden indiremeyecekler. Samsung, Mayıs 2025'ten sonra Tizen OS cihazlarıyla ilgili tüm temel hizmetleri durdurmayı planlıyor.

Samsung'un Tizenli cihazlara yönelik desteğini sonlandırması tüm Samsung Gear modellerinin yanı sıra Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active ve Galaxy Watch Active 2 modellerini etkileyecek. Yani bu saatlerin işlevselliği önümüzdeki aylarda kısıtlanacak. Dolayısı ile bu gelişmenin Tizen kullanıcılarını yeni bir akıllı saat satın almaya teşvik edeceğini söyleyebiliriz.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/samsung-tizen-smartwatches-galaxy-store-termination-schedule-3447771/

• Bizde zartzunga olan güveni kestik, ekosistemimi hızlı bir şekilde apple a güncelledim, TV sini de 2.elden yok pahasına satıp Philips ambiligt android tv ye geçiş yaptım.. Samsung dev bir pişmanlıktır, kullanıcılarını zerre önemsemez, milletin gözü içine baka baka leğen plastiği s3 , patlayan bomba note 7 ve karıncalanan kumlu ekranlı ,6 aydır kamerasını adam edemediği s24 ultra falan satar anca ..

Svoice bixby de Türkçe getiremez 12 yıl geçti olaya bak
  • Yani var olan saatler çöpe dönecek?

• Elimdeki wearos saatleri kaybedeceğim. Aynı son wear os 2.0 desteği kesildi diyecekler.
    Casio gshock ,garmin gibi hibrit modellere geçiyorum. Hem akıllı hemde telefondan bağımsız çalışabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy son akıllı saatlerinin tüm özelliklerini sadece samsung telefon kullanıcılarına açtığından beri listemden çıkmıştı. Tşk huawei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikkul -- 7 Haziran 2024; 19:39:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samsung her zamanki gibi hiç gibi ortada bıraktı

• Samsung zamanında bada işletim sistemini tanıtıp insanlara sattıktan sonra bada işletim sistemini kapatmıştı. Samsung u kınıyorum bu konuda

• Samsung aynı şeyi Televizyon modelleri için de yapacak. Onları da birkaç yıl içinde Androide taşıyabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde zartzunga olan güveni kestik, ekosistemimi hızlı bir şekilde apple a güncelledim, TV sini de 2.elden yok pahasına satıp Philips ambiligt android tv ye geçiş yaptım.. Samsung dev bir pişmanlıktır, kullanıcılarını zerre önemsemez, milletin gözü içine baka baka leğen plastiği s3 , patlayan bomba note 7 ve karıncalanan kumlu ekranlı ,6 aydır kamerasını adam edemediği s24 ultra falan satar anca ..

Svoice bixby de Türkçe getiremez 12 yıl geçti olaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Haziran 2024; 22:25:10 >
  • Var mıymış ki desteği?

• endoplazmikkul kullanıcısına yanıt
    5iq müsün apple watch tüm telefonlarla çalışıyormu

• Darısı tv lerinin başına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TV'lerin desteğini de keser mi acaba bu Zamzung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So, do not buy a Samsung product; because you can not know when Samsung will abandon you....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 4 Haziran 2024; 10:56:11 >
  • Saatleri güncelleme muhabbeti olacak yalnız samsungla değil, gear s2 klasik dahil, 3 ve bilekliklerimi direk samsung kore merkeze göndereceğim , üstüne oturup seulü izlesin ibne gibim, puşt gibimsiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan.b.ozturk -- 4 Haziran 2024; 12:07:03 >
  • Samsung'un her zamanki hareketleri;

Daha önce samsung televizyon almıştık internet destekliyor diye o zamanlar yine bu şekil internet desteğini kesmişlerdi. Samsung telefon dışında çoğu şeyi tekrar satın almaları için kısıtlama getiriyor

• Apple watch 1-2-3 destek alıyor mu ki su an gear serisi alsın? Apple da series 1-2-3 icin 4-5 yil guncelleme verdi kesti. En uzun guncellemeyi veren apple bile ilk saatlerine destek vermiyor samsungun minimum 5 yil destekten (watch3 oncesi daha uzun destek almis olacak) sonra artik uretmedigi bir isletim sistemli cihaz icin destegi kesmesi normal. Sadece 1-2 yil daha destek verseydi keske tizen saatler daha stabil calisiyor wearOS saatlere gore hem kullanici arayuzu de daha eglenceli. Biri samsung sadece samsung telefonla kullaninca butun ozellikler kullaniliyor yazmis sonra canim apple demis. Apple watch apple disinda olan cihazlarla eksik calismayi birak baglanmiyor bile.

• Geçmiş olsun. Samsung Android TVlere geçiş yaparsa seviniriz ama mibox varken çok da farketmez

• Meego 'nun ruhunu taşıyordu Tizen. Bu şekilde bitmesine üzüldüm açıkçası
    Platformu çok aciz bırakmıştı Samsung. Yazık oldu.
    Kullanıcılar için ikinci Bada OS vakası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt

TV'yi Apple tv benzeri bir cihazla kullanırsın da saat direkt at çöpe moduna girebilir.

• khanstern kullanıcısına yanıt

O leğen plastiği cihazlar en iyi cihazlardı. Cama geçildi sonra, etraf çatlak telefondan geçilmiyor. Adam varınla yoğunla bir ayfon alıyor, çatlayınca yaptıramıyor bile...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.