Şimdi Ara

Samsung alırken düşünün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 yılında evlendiğim zaman Samsung RL62ZBPN model bir buzdolabı almıştım. Daha birkaç ay geçmeden ön panel ledleri okunmaz hale geldi. O zaman bir hata yaptım ve garantisini de uzatmadım. Garanti süresi dolar dolmaz hemen şikayetlerimiz başladı. Sürekli sebzeliklerin olduğu bölüme su akışı başladı. Tamir için yaklaşık fiyat aldığımda 600 TL dedikleri için yaptırmadım. İlerleyen zamanla birlikte içerisinden fan gürültüsü ve buzlanmalar başladı. Araştırdığımda gördüm ki bu model Samsungun belki de en sorunlu dolap modeliymiş. Alttaki şikayetlerden bu durumu daha detaylı araştırabilirsiniz.
    www.sikayetvar.com
    Samsung Rl62Zbpn Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/samsung/rl62zbpn

Samsung gibi bir firmadan bu şikayeti alan model için çözüm üretmesini bekleyen pek çok mağdur son kullanıcı var. Ancak umurlarında bile değil.

Ben şimdilik 2-3 ayda bir dolabın fişini çekerek kullanmaya çalışıyorum bir süre daha. Şu an buzdolabı için bütçe ayırma planım yok. Ama bir daha Samsung markasından ürün mü alırım. Allah korusun. Sizleri de uyarmak için bu mesajı yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 21 Mayıs 2019; 15:37:37 >

• Samsung tan mal alınmaz:
    Tv(2012 sonrası):3 sene sonunda board arızası verir.

Telefon: 3-4 ay sonra amoled yanığı başlar ekran 1 sene sonunda sapsarı olur.

Bulaşık makinesi: 3 sene sonunda kart arızası verir.

Çamaşır makinesi: 3 sene sonunda kart arızası verir.

Buzdolabındada aynı şekilde olması kaçınılmaz bir durum çünkü samsung bilinçli ve kasıtlı olarak ürünlere yaşlandırma uyguluyor laboratuvar ortamında parçaların ömrünü garanti süresine endeksliyor.
    Ticaret ahlakı olmayan bu markadan çöp dahi almam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 20 Mayıs 2019; 16:57:43 >
  • Samsung tv diyince, garantisi bittikten 10 gün sonra bu hale geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.