Şimdi Ara

Samsung ana vatanındaki 5G testlerinde 7.5 Gbps hıza ulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar birşeyler başarmak için çabalıyor , bizdekiler bizi kazıklamak için çabalıyor.Durum böyle olunca hizmeti onlar alıyor kazığıda biz yiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekete gidince 2gden bağlanıyor o hiç çekilmiyor
  • Arkadaşlar saçmalıyorsunuz. Bizim ülkemizde mobil veride hız sorunu yok gibi bir şey. Paketler çok pahalı bizde sorun o. Normal internette hız kotası sorun mobil internettr kota sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEORIX

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Haber Editörü

Bizde hala 3G
    Ankara nın merkezinde bile (3G) değil (H) den bağlanıyoruz Türkcell

H dediğiniz HSPA, 3G'nin de üzerinde bir hız verir. normal olarak H'den 3G'ye düştüğünüzde hızınız azalır. niye şikayet ettiğinizi anlayamadım
    ingilizce viki sayfası:http://en.wikipedia.org/wiki/High_Speed_Packet_Access

Tam bu arkadaşa cevap vermek için girmiştim ki senin yazını gördüm.Demek ki arkadaş yavaş net istiyor

O kadar hızları kullanıcılara vermezler.3G bile her işimizi görürken 4G'ye karşıyım

Memleketin zaten yurtdışı portları yetersiz bide 4G gelince iyice interneti kullanamaz olucaz artık.Hem neyine yetmiyo cep telefonunda 12Mbit net ? Evimde 16Mbit kullanıyorum da 1.8Mb/sn ile dosya indiriyor

• TR en sağlam 3g şebekesine sahip, adam "ölkömözdö doğro dözgön 3g çoloşmoyor" yazmış. ah şu aşağılık kompleksi.

• Bize müstehak arkadaş. 3g yi H veya H+ dan hızlı sanıp H ile bağlanmaktan şikayet eden adam var.. Dünyadaki en iyi 3g şebekesinin Türkiyede olduğundan haberi olmayan insan var..
    Elimde vodafone ankara kızılay göbekteyim zibil gibi insan var yine de böyle hız var.

Adam benim vodafone 3g ile alabildiğim hızları 4g ile aldı diye gurur dolu video yapıyor baz istasyonu fotoğraflayıp videoya ekliyor o da şurda;https://m.youtube.com/watch?v=BFypklPfInE
    Samsung ana vatanındaki 5G testlerinde 7.5 Gbps hıza ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harranlı emine bunu beğenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

Bize müstehak arkadaş. 3g yi H veya H+ dan hızlı sanıp H ile bağlanmaktan şikayet eden adam var.. Dünyadaki en iyi 3g şebekesinin Türkiyede olduğundan haberi olmayan insan var..
    Elimde vodafone ankara kızılay göbekteyim zibil gibi insan var yine de böyle hız var.

Adam benim vodafone 3g ile alabildiğim hızları 4g ile aldı diye gurur dolu video yapıyor baz istasyonu fotoğraflayıp videoya ekliyor o da şurda;https://m.youtube.com/watch?v=BFypklPfInE
    Samsung ana vatanındaki 5G testlerinde 7.5 Gbps hıza ulaştı

Dostum yanlış anlama amacım seni yermek değil ilk bahsettiğine hem fikirim. yalnız youtube den verdiğin link Temmuz 2012 yılına ait. farkında isen 2015 yılındayız. bahsettin videodaki ise adam değil kadın. son olarak da senin download hızında nerede ise upload yapmış. onun download hızı 25 Mbps. nasıl bir kıyas yapmışsın anlamadım.

• Haberde hata var. 6 GHz düşük bir frekans değildir. Aksine 3G ve 4G'de kullanılan frekansdan çok daha yüksektir.

• @JessieJIstanbulun gobeginde teli ve interneti cekmeyen aveali arkadaslarim var....

İstanbul'un göbeği Fatih'te oturuyorum

İstanbul'un göbeği Karaköy'de çalışıyorum

Evim de, işim de yüksek katlarda

Evimde sadece AVEA çekiyor, bütün operatörleri denedim ve hatta iş gereği şirketin verdiğin Turkcell VIN'u kullanıyorum, çekmiyor çekmiyor.

......

İş yerimde AVEA çekiyor, Turkcell ve Vodafone parçalı bulutlu çekiyorlar.

Vodafone'a & Turkcell'e oluşturduğum çekme problemi şikayetlerine verilen cevaplar ayrıca komedi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Biz daha 3G şebekesi tam oturmadan 4G gelecek mi diye konuşalım :)
    Yılbaşında 4G gelse sadece büyük şehirlerde bir kaç bölgelerde 4G şebekesine erişiriz :)
    2-3 yıl sonra belki şimdiki 3G kapsamına ulaşılır :)
    Birde telefonda H+ yazıp bağlantı hızı 6Mbps görmez mi ayar oluyorum :)
    Resmen üç kağıt :)

• Eğer yeni nesil baseband patentleri eğer sadece Samsung'un elindeyse Qualcomm'a veda edebilirsiniz, Yongasetinden tamamen çekilirler. Elinde olan tek şey LTE'ydi çünkü. LTE'den öncesi yaygın değil Qualcomm'un.

• Öncelikle özgürce düşünceme yapılan eleştiri'lere yorumlara Teşekkür ederek saygı duyuyorum.
    1. HSPA nın 3G den hızlı olmasını bilmek zorunda da umrumda da değilim.
    2. Kaldı ki ben bir müşteri olarak şu turkcell den iğreniyorum fiyat politikası dahil aldığı paranın karşılığını veremediğini düşünüyorum.
    (yorumuma katılmanızı beklemiyorum ancak saygı duymanızı beklerim)
    Avea ya geçeceğim 2 yıldır neden turkcellde kaldığıma gelince bi telefon (T20) aldım almaz olaydım ayda 80 lira ödedim faturaya dahil şimdi o telefon 100 lira etmez ..
    siz siz olun uzak durun türk firmalarından çok acı çektik.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir kustirika

@JessieJIstanbulun gobeginde teli ve interneti cekmeyen aveali arkadaslarim var....

İSTANBULUN GÖBEĞİ FATİHTE OTURUYORUM

İSTANBULUN GÖBEĞİ KARAKÖYDE ÇALIŞIYORUM

EVİMDE İŞİMDE YÜKSEK KATLARDA

EVİMDE SADECE AVEA ÇEKİYOR BÜTÜN OPERÖTERLERİ DENEDİM VE HATTA İŞ GEREĞİ ŞİRKETİN VERDİĞİ TURKCELL VIN I KULLANIYORUM ÇEKMİYOR ÇEKMİYOR

......

İŞ YERİMDE AVEA ÇEKİYOR TURKCELL VE VADOFONE PARÇALI BULUTLU ÇEKİYOLAR

VADOFANA & TURKCELL OLUŞTURDUĞUM ÇEKME PROBLEMİ ŞİKAYETLERİNE VERİLEN CEVAPLAR AYRICA KOMEDİ

Ben burada o iyi su kotu ayrimi yapmak icin yazmadim ama sen yazdigin icin belirteyim; Fatih Vatan Migrosun orada 4. Katta Avea cekmiyor, ceksede ya ses bozuk geliyor yada sinyal kesilip konusma kapaniyor, benim Vodafonda sikinti olmuyor ayni yerde, Cuma pazarinin orada spor salonunda girisin bir kat altinda Vodafone internet cekmiyor hat calisiyor Avea Turkcell hat calismiyor internet cekiyor... Kisacasi daha hic biri dogru calismiyor...

• Bugün linkedin de paylaşıldı bu.http://pr.huawei.com/en/news/hw-415269-4.5g.htm#.VO3yaukcSHs

5G değil 4.5G. ayrıca 10 ms gibi bir gecikmesi olacakmış. yani latency sorununuda çözüm oluyor.

• Hız olsa ne olacak kota problemini hala aşamıyoruz ki. Tam sınırsız, özgür, hızı akn zırvalarıyla düşmeyen bir internet olmadıktan sonra bu ülkeye 6g gelse neye yarar?
  • 5g nin ülkemize ne zaman geleceği konusunda bir tahmininiz var mı? :)
  • Benim bildiğim 4G, şarj konusunda 3G'ye göre daha başarılı...

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

5g nin ülkemize ne zaman geleceği konusunda bir tahmininiz var mı? :)

5G Benim kızım okula giderken ancak gelir.

Şimdilik bir oğlum var, bir daha çocuk yapma girişiminde bile bulunmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metafest

Benim bildiğim 4G, şarj konusunda 3G'ye göre daha başarılı...

Maaalesef internet hızı arttıkça pil tüketimi de artıyor.
    Aklımda bir teknoloji var :
    Eğer telefon belli bir veri alış verişinin üzerine çıkarsa bir üst bağlantı seviyesine geçse ve gerek yoksa 3G ve LTE yongasını kapatsa acayip güç tasarufu yapılır.

Atıyorum
    whatsapp takılırken Sadece Edge yongası aktif
    Webte gezerken sadece 3G yongası aktif
    Video izlerken LTE yongası aktif.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.