Şimdi Ara

Samsung Anakart Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Samsung Note 3 telefonumu aşırı ısınma sorunundan dolayı yaklaşık 4.5 ay önce teknik servise gönderdim. Ve telefonun anakartını değiştirdiler (ısınma sorunum düzelmedi ama en azından ankart değişti demiştim.)

Geçtiğimiz hafta şöyle bir sorunla karşılaştım; fotoğraf çekerken kameranın flashı açıksa telefon kapanıyor ve hiç bir işlem yapılmıyordu. Sadece bataryayı çıkarıp taktığım zaman normal haline dönüyordu. 1 hafta içinde 3 kere falan flash açıkken fotoğraf çekmeye çalıştım hep bu durum söz konusuydu. Bende flash kullanmamaya başladım fakat dün yanlışıkla flashla fotoğraf çektim yine aynı sorun oldu ama bu sefer telefon hiç açılmadı. Şarja takınca bile herhangi bir tepki vermiyor. Bende 2 tane farklı telefon servisine götürdüm 2 side anakart yanmış ve komple değişmesi lazım dediler. (Ortalama 350 TL)

4.5 ay önce anakartı Samsung yetkili servisi değiştirdi ama 4 ay öncede garantisi bitti. Teknik servisten herhangi bir şekilde hak iddia ederek faydalanma şansım var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.