Bildirim
SAMSUNG_Android Sürücü Hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR
Arkadaşlar kies hariç usb kablosu taktığımda bu şekilde hata alıyorum
Donanımı kaldırıp tekrar yüklüyorum ama yine aynı hatayı alıyorum. Çeşitli driver programlarından yardım almaya çalıştım ama onlarda driver olarak kies i buluyorlar. Lütfen yardım edin
aygıt yöneticisine gir ordan windows update ile aldır sorun çözülüyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan
quote:
Arkadaşlar kies hariç usb kablosu taktığımda bu şekilde hata alıyorum
Donanımı kaldırıp tekrar yüklüyorum ama yine aynı hatayı alıyorum. Çeşitli driver programlarından yardım almaya çalıştım ama onlarda driver olarak kies i buluyorlar. Lütfen yardım edin
aygıt yöneticisine gir ordan windows update ile aldır sorun çözülüyor..
Zaten güncel sürüm yüklü diyor
-
peki telefonda bağlantı türünü ne olarak yapmak istediğini seçtin ? -
quote:
peki telefonda bağlantı türünü ne olarak yapmak istediğini seçtin ?
tam anlayamadım hocam -
quote:
quote:
tam anlayamadım hocam
şimdi hani yapmak istediğin işlem ney telefonu hangi amaçla bağlıyorsun ayarlardan usb bağlantı dedğinde samsung kies usb yıgın bellek medya oynatıcı aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrardan kurmayı dene ancak telefonu bağladığın kabloyuda değiştirebilirsin.. -
quote:
quote:
quote:
tam anlayamadım hocam
şimdi hani yapmak istediğin işlem ney telefonu hangi amaçla bağlıyorsun ayarlardan usb bağlantı dedğinde samsung kies usb yıgın bellek medya oynatıcı aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrardan kurmayı dene ancak telefonu bağladığın kabloyuda değiştirebilirsin..
hocam bilgisayar telefonu sadece USB yığın depolama'da görüyor ve 2 tane sürücü açıyor biri kendi hafızası biri ise sd kart.
ben ayarlara falan gitmeden otomatik olarak usb yığın depolama bölümüne gitmek istiyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tam anlayamadım hocam
şimdi hani yapmak istediğin işlem ney telefonu hangi amaçla bağlıyorsun ayarlardan usb bağlantı dedğinde samsung kies usb yıgın bellek medya oynatıcı aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrardan kurmayı dene ancak telefonu bağladığın kabloyuda değiştirebilirsin..
hocam bilgisayar telefonu sadece USB yığın depolama'da görüyor ve 2 tane sürücü açıyor biri kendi hafızası biri ise sd kart.
ben ayarlara falan gitmeden otomatik olarak usb yığın depolama bölümüne gitmek istiyorum
valla denedim şuanda da aygıt yazılımını silip windows updateyle yeniden alırsan sorunsuz kullanıcaksın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X