Şimdi Ara

Samsung Android tarayıcısı 1 milyar kez indirildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaSSive

Konuyu okuyup,1 milyar birinci olarak Samsung tarayıcı indirdim.2-3 günlük tecrübelerime göre,
    Şunu belirtmeliyim, Performans,kullanabilirlik açısından iyi bir deneyim sunuyor.
    Ancak bellek yönetimi inanılmaz kötü.inanılmaz yük bindiriyor sisteme.1.2 gb bellek kullanan tarayıcımı olur.Ayrıca denediğim süre içinde de,batarya tüketimi fark edilir derecede artmasına neden olduğunu gördüm.Bir kez daha şimdiye kadar kullandığım,Samsung telefonlarda ki bellek yönetiminin neden bukadar yetersiz kaldığı ve şiştiğinin bir göstergesi.

Sonuç olarak hemen sildim. Chrome ve Opera fazlası ile yeterli.
    Hocam tarayıcıyı açınca ram kullanımı artmıyor bile doğru düzgün nasıl 1.2gb kullansın ki? Sizin cihazda mı sıkıntı oldu acaba veya bir eklenti falan mı sıkıntı çıkardı?

• Cihaz Mi8 , 6gb ,128 gb versiyonu .Bir sıkıntı yok cihazım da.
    Cihazın orjinal sistem yöneticisini açıp bakınca ,ram i kullanan appileri sıralıyor.
    Samsung un, bu tarayıcısı için 1.2gb ram bellek kullanımı olduğunu bizzat gördüm.
    Batarya tüketimi de, pil kullanımı sekmesin de ki listelenen diğer browser kullanımlarında gözlemlediğim oranlara göre batarya yı fazla sömürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Cihaz Mi8 , 6gb ,128 gb versiyonu .Bir sıkıntı yok cihazım da.
    Cihazın orjinal sistem yöneticisini açıp bakınca ,ram i kullanan appileri sıralıyor.
    Samsung un, bu tarayıcısı için 1.2gb ram bellek kullanımı olduğunu bizzat gördüm.
    Batarya tüketimi de, pil kullanımı sekmesin de ki listelenen diğer browser kullanımlarında gözlemlediğim oranlara göre batarya yı fazla sömürüyor.
    Bilemiyorum ama ram kullanımı resmen zerre oynamıyor bende acayip az ram kullanıyor. Yukarıdaki arkadaşta 1 gb ramli telefonda gayet iyi demiş bir sıkıntı var gibi senin durumunda. Chrome'dan az kullanıyor bu tarayıcı.
  • Şu olabilir belki ,kullanırken browser ın sunduğu a-d b.l.o.c.k vb. baya bir eklentiyi de kurup kullandım.Arka planda aktif olan eklenti,apiilerin uzantıların dan ,bekleme de olan açık sayfa sayısı ,çerez vb dosyalar da olabilir.Bilemiyorum.
    Bahsettiğim gibi kullanım,performans çok iyi sorun yok.Ama ram ,bellek kullanımın da 1.2gb lık değeri görünce direkt sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Şubat 2019; 19:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.