Şimdi Ara

Samsung Android tarayıcısı 1 milyar kez indirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Engellemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    İşlemci kaynaklı arıza sorun olabilir. Uyumsuzdur bence ondandır. Geliştirici kaynak kodları uyumlu getirirse düzelir.

• en güzel tarayıcı

• Chrome çöpüne bin basar!

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, Huawei'nin islemcisi farkli diye oluyor sandim ama baska Mate 9 kullanicilarinda olmuyormus. Benimkine ozel bir durum sanirim. Note 9'u alsam da rahatlasam

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Cihazı fabrika ayarlarına getirip sıfırlayın birde öyle deneyin yine olmazsa PC kendi yazılımını atın. Bunlar sonrasında olmuyorsa öyle geçin.
    Hocam telefona her format attigimda bi umut deniyorum, ilk aldigim gun bile denemistim, ancak hic birinde olmadi. Diger romlarda da fark gormedim.

• Konuyu okuyup,1 milyar birinci olarak Samsung tarayıcı indirdim.2-3 günlük tecrübelerime göre,
    Şunu belirtmeliyim, Performans,kullanabilirlik açısından iyi bir deneyim sunuyor.
    Ancak bellek yönetimi inanılmaz kötü.inanılmaz yük bindiriyor sisteme.1.2 gb bellek kullanan tarayıcımı olur.Ayrıca denediğim süre içinde de,batarya tüketimi fark edilir derecede artmasına neden olduğunu gördüm.Bir kez daha şimdiye kadar kullandığım,Samsung telefonlarda ki bellek yönetiminin neden bukadar yetersiz kaldığı ve şiştiğinin bir göstergesi.

Sonuç olarak hemen sildim. Chrome ve Opera fazlası ile yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 17 Şubat 2019; 21:15:8 >
  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Amiral gemilerinde 6 GB kullandıkları için çok sorun olmuyordur.
    Benim kullandığım cihaz da amiral gemilerden aşağı değil merak etme.Sd 845 ,6gb ram 128gb hafızalı.
    Sorun olmasına gerek yok,yavaşlama ,kasma vb. Hiçbir sorun yaşamadım.
    Ancak ,sürekli ram yiyip belleğe 1.2gb yük bindirecek ,ram de bu kadar yer kaplayacak böyle bir tarayıcı ,avantajlarına rağmen eksik olsun.
    Hiç gereği yok.
    Tercih meselesi ancak benim deneyimim ve fikrim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 18 Şubat 2019; 10:19:16 >
    Chrome ve mozilla kullanıyorum. Yani test etmeden yorum yapamam.
    Mozilla yı da çok kullandım.

Ancak Google sağolsun ,bir haltlar çeviriyor olmalı ki, Mozilla ve Opera ne hikmetse hız olarak ,Chrome dan performans olarak bir tık geri.
    Google tarafından Android plarformuna yönelik bu tarayıcılara karşı kasti bir olay var kesin.
    Hatta bununla ilgili bir başlık da açılmıştı.
    Sonuç olarak iyi kötü hepsi işe yarıyor.Geriye kişiye göre beklentileri karşılayan veya karşılamayan tercihler belirliyor.

• Gerek pürüzsüz, akıcı bir sörf kabiliyeti olsun, gerek içerik engelleyici eklentileri olsun, gerek parola hatırlayıcı sistemi ve gece gündüz modları ayrıca da buna ek olarak kolay benimsenebilir kullanıcı dostu arayüzü ile 1 milyar kez indirme rakamı bunu hakkettiğini gösteriyor. Android ekosisteminde farklı marka cihazlar da kullandım ama bu akıcı deneyim için mutlaka her cihazımda tercihim Samsung Browser oldu. Bloatware konusunda kimsenin eline su dökemediği Samsung'un, o kadar gereksiz ve yavaş çalışan sistem aplikasyonları arasında başlı başına İsveç çakısı gibi bir tarayıcıdır..

Platform kendisinin istediğini yapıyor. Yakında atda koşturur.

1GB ramli telefonumda ve tabletimde fıstık gibi çalışıyor, bu mesajı telefondan atıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyasko.
    Blok. Şöyle bir üsluba sahip olan birine bu mesaj bile çok ya neyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.