< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları (3. sayfa)
-
-
Telefondan anlamiyorsan 60 hzi savunup Apple köleliği yapma abi doğruya doğru de kendi fikrini sunman doğru değil gerçekler gozukurken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen portakalken ben forumlarda takılıyordum. Telefondan da çok iyi anlarım. Android kullanıyorsun diye kendini Einstein mi zannettin? Kimse 60hz’yi savunmuyor. Aksini iddia ediyorsan buraya ekran görüntüsü koy. Pro model hariç iPhone alınmaz diyorum zaten. Pro modelleri de gayet iyiler ve 120hz kullanıyorlar.
Hala papağan gibi 60hz yazıp duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Kasım 2024; 18:52:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön kamera 14 serisinde değişti. Samsung hem ön hem ana kamerada s22'den beri aynı leş sensörleri kullanmaya devam ediyor sonucu ortada telefon dünyasının en çöp kameraları samsungun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 25 Kasım 2024; 19:20:30 >
iPhone'dan samsunga geçip kamerayla hoparlörü beğenen bir kişi bile görmedim çöpsung
Kusura bakma abi ben yanlış anladım özür dilerim 60 hzi görünce kendimden geçiyorum
Sadece sen begenmiyorsundur
Kanitlasana iPhone ön kamerayı degistirdigine
Sen de kusura bakma.
-
3 tane ehliyetim var. New york, Nort Carolina ve Türkiye'den ehliyetim var.
-
Apple şarj cihazını kutudan çıkarttığında dalga geçmişlerdi. Sonra kendileri de çıkarttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 25 Kasım 2024; 20:54:43 > -
Bende Nasa'dan emekliyim zaten xD
Hay maşallah. Tebrikler hocam. Mars'a araç mı göndermiştiniz?
-
Sağolun eksik olmayın hocam 🫶 yok hocam ya araç değil de bunun gibilerini Mars'a gönderiyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 25 Kasım 2024; 21:21:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X