Şimdi Ara

Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön kamera konusuna deginmemissin sende biliyorsun 11 serisinden beri aynı ön kamera

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Telefondan anlamiyorsan 60 hzi savunup Apple köleliği yapma abi doğruya doğru de kendi fikrini sunman doğru değil gerçekler gozukurken

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Sen portakalken ben forumlarda takılıyordum. Telefondan da çok iyi anlarım. Android kullanıyorsun diye kendini Einstein mi zannettin? Kimse 60hz’yi savunmuyor. Aksini iddia ediyorsan buraya ekran görüntüsü koy. Pro model hariç iPhone alınmaz diyorum zaten. Pro modelleri de gayet iyiler ve 120hz kullanıyorlar.

Hala papağan gibi 60hz yazıp duruyor. Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Kasım 2024; 18:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ön kamera 14 serisinde değişti. Samsung hem ön hem ana kamerada s22'den beri aynı leş sensörleri kullanmaya devam ediyor sonucu ortada telefon dünyasının en çöp kameraları samsungun Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 25 Kasım 2024; 19:20:30 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

iPhone'dan samsunga geçip kamerayla hoparlörü beğenen bir kişi bile görmedim Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları çöpsung

Kusura bakma abi ben yanlış anladım özür dilerim 60 hzi görünce kendimden geçiyorum

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Sadece sen begenmiyorsundur

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Kanitlasana iPhone ön kamerayı degistirdigine

Sen de kusura bakma. Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

• 3 tane ehliyetim var. New york, Nort Carolina ve Türkiye'den ehliyetim var. Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

• Apple şarj cihazını kutudan çıkarttığında dalga geçmişlerdi. Sonra kendileri de çıkarttı.Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 25 Kasım 2024; 20:54:43 >

Bende Nasa'dan emekliyim zaten xD

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Hay maşallah. Tebrikler hocam. Mars'a araç mı göndermiştiniz?Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Sağolun eksik olmayın hocam 🫶 yok hocam ya araç değil de bunun gibilerini Mars'a gönderiyorum ben Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 25 Kasım 2024; 21:21:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.