Şimdi Ara

Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer sızıntılar doğruysa S25U sensörlerinde bir farklılık yok, sadece ultrawide değişecek. Samsung aynı sensörleri yıllardır kullanmakta ısrarcı. Değişen şeyler ya lens ya da optik oluyor. S25U da kamera bazında değişecek en önemli etmen çipset çünkü ISP de büyük değişim var ama iP16PM ile yarışır mı bence pek ümit vaad etmiyor.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dostum al bu da iphone x ile iphone 13 gerileme var mı yok mu görmüş olursun. Bazen yanılıyorsunuz haklı olmak isterken. Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnsanlar kudurmuş 16 pro max samsung 24 ultra ile de bile kıyaslanamaz iphone çöplüğü diye birşey var yılardır aynı tarz model aynı kamera aynı kasa hiç değişmeyen yapay zeka ve zamanla pixeli düşen kamera iphone kullan at telefon gibi hep aynı tarz sorunlar çıkarıyor çok çabuk ısınıyor şarjı hızlı tüketiyor kamerası da 7 ay sonra piksel bozuyo arka kamera çöpe dönüyor ki yeni çıkan modeleri itelemek için hızlı bozuluyor en ufak bi düşürmede arka kasa yada ekran kırılıyor samsung ise daha sağlam daha uzun ömürlü ve daha yenilikçi millet iphone almakta ve kullanmakta ısrarcı çünkü bizim türk toplumu zengin gibi takılmayı seven tarzda salaklar memlunlar hallerinden anlatamazsın neyse ben samsung ile mutluyum ki biliyorum samsung umun benim ile uzun ömürlü yaşiycanı ve kamerası da daha kaliteli

• Samsungun satışlları apple a göre çooook düşük. Daha fazla diyeceksiniz samsungun satışlarından dandik A serisini düşünce S serisi 1/4 ü anca apple ın

• samsung sen ilk önce s24plus telefonlardaki yüz tanımayı düzelt 40k telefon yüz tanıma düzğün çalışmıyor 15k poco da bile daha güzel çalışıyor yüz tanıma

• Sadece marka takıntısı. Ip14 den sonra samsung 24 e geçiş yaptım. Gercekten telefon kullanmak bu kadarmı zevkli olur. Oyun oynarken telefonum yanmıyor, şarjım günü rahatlıkla çıkarıyor. Yapay zeka çok eğlenceli. Ekran bile daha hizli sanki yağ gibi akıyor. Bugüne kadar apple savunduğum için pişmanım.

• Valla iphoneden samsunda geçtim s24 ultra hatta ama kamerası berbat ağa iPhone kamerası süper ama Samsung leş bence arkaya bir sürü kamerası koyma ile olmuyor bence

• Darkforwhite D kullanıcısına yanıt

Dostum kusura bakma ama fotoğraftan hiç anlamadığına kanaat getirdim. iPhone 6s'yi beş yıl kullandım. iPhone X ile aynı sensöre sahip. Bu cihazlar renk üretiminde her ne kadar doğal olsalar da maalesef keskinleştirmede de bir o kadar yapaydılar. O sensöre sahip cihazlarda doğal olmayan aşırı bir keskinlik vardı. Zaten fotoğrafa bakınca bunu anlamak mümkün. iPhone 13'ün ne kadar iyi olduğunu ISO ve pozlama süresinden anlamak mümkün. iPhone X'te denklanşörün açık kalma süresi iPhone 13'ten sekiz kat fazla ve çeyreği bile olmayan ISO'da çekim yapmış. ISO 100 nere ISO 640 nere. Arada uçurum var. Düşük ISO'da çekmişsin üstüne bir de denklanşörün açık kalma süresi sekit kat fazla. Bir zahmet temiz çekim yap ama onu da yapamamış. ISO 100'de bile noise (gürültü) var. Noise ne demek bilmiyorsan araştır. iPhone 13 ISO 640'da çekmesine rağmen ve üstelik bunu çok daha düşük pozlamada çekmesine rağmen çok daha az noise ile çekmiş. Belirgin bir optik kalite farkı var. ISO 100'de bile su koyan cihaz nasıl iyi oluyor? Aşırı keskinleştirmeyi netlik sanmandan anlamak gerekirdi bunu. Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları Buradaki gürültüyü görmüyor musun? Apple basmış keskinleştirmeyi. Asıl piksel bozulması iPhone X'te. iPhone X'teki fotoğrafın ne kadar kirli olduğunu görmüyor musun? Adil bir karşılaştırma için iPhone X'i aynı ISO ve pozlama değerlerine almak gerekir. ISO 100 ve 1/5 sn denklanşörde bile noise veren cihaz ISO 640 ve 1/40'ta ne hale gelir bir düşün. Optik bilimi şaşmaz. Piksel kalitesi doğrudan sensör boyutuyla alakalıdır. Yazılımdan bağımsızdır. Sensör ne kadar büyükse pikseller de o kadar büyük olur. Pikseller ne kadar büyükse o kadar ışık alır. Işık ne kadar alınırsa gürültü de o kadar az olur. Gürültü ne kadar az olursa görüntü de o kadar temiz olur.

Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları

• Samsung'un rakibi Apple olabilir ancak Apple'in rakibi samsung degildir.

• En son dalga geçtiğinde şarj aleti muhabbeti yüzünden aynısını kendi yaptı. Tükürdüğünü yalama bari

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ural60 U kullanıcısına yanıt
    Kanka kafan yerindemi 60 hzlemi Apple sahip çıkıyor

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Takarız fanboylukla alakası yok 10 bin liralık telefonda 120 hz ekran var sen fanboysun

Knk iPhone 14 ten beri tüm modeller aynı sensörü kullanıyor bunu inkar etme

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    O işi yapanlar editörler yazılımcılar hepsi farklilar sayın Apple fani

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Bu kafayla, 100k lık arabanında 4 tekeri var. 100 milyonluk arabanında. Kafaya bak Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Apple araba yapacaktı yapamadı yaşının kaç olduğunu gosteriyorsun

• Apple’dan Samsung’a geçiş yaptım çok memnunum diyenler kaç para aldınız da samsungun o kamerasını övmek zorunda kaldınız :D

Yapay zeka özellikleri lafı desen sadece milletin dilinde, kimsenin kullandığı veya birşey becerdiği yok. Kendinizi kandırmayın. Bütçenize uygun olanı alıp kullanın. Zaten ortalama 5 sene sonra kullanım amacınıza göre mecburen değiştirmek zorundasınız.

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Ben yazımda farklı sensör kullanıyorlar mı demişim acaba? Ayrıca pro modeller ile baz modeller farklı sensörlere sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kanka ama degistirmiyorlar 14 serisinden beri kamerayı nasıl olsa iPhone almayı huy edinmiş kitle var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.