Şimdi Ara

SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RACO38

quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

UZUN ARAŞTIRMALAR SONUNCUNDA BU ÜRÜNÜ ALDIM 2014 YENİ ÜRÜNLERİNE RAGMEN STOKTA AZALMA VAR ZOR BULDUM BU HAFTA MONTAJIDA YAPILIUR RESİMLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM MONTAJSIZ HALİYLE İÇ ÜNİTE HARİÇ ONU AÇMADIM KLİMA ALACAKSANIZ EER VE COP DEĞERLERİNE BAKIN GİDİP SAMSUNGDA DAHİL MİTSUBISHI DAIKINMIŞ VE SAHİREYMİŞ MARKAYA PARA VERİPTE ÇÖPE ATMAYINIZ BU MODELİN COP DEGERİNE BAKIN BİRDE MIS.. DAIKIN... ÜRÜNLERİNE BAKIN FİYATLAR UCUYOR RESMEN SOYUYORLAR İNSANLARI SAMSUNGA BAKIN 2500 CİVARINDA BU ÖZELLİKLİ CİHAZIN YARISI BİLE YOK 4,50 DEGERİ OLDUGU HALDE FİYATLARI 5000 DEN BASLIYOR HERKESİ DİKKATLİ OSUN KLİMA ALIRKEN COP VE EER DEGERİNE BAKIN SAYGIILAR.

Ya arkadaşım sen kullanıcı değil açık açık bu işin pazarlamacısısın. Niye milletin beynini bulandırırsın. EER ve COP değerlerine bakın diye doğru söylüyorsun ama yanlış yönlendiriyorsun. Samsungun EER değeri 3,45 COP değeri 3,60 buyur link buradahttp://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/air-conditioners/wall-mount/AR18JSFNCWK/SK

Pekala kıyasladığın Mutsibishi nin değerleri ne biliyormusun EER 5,15 COP 5,60 buyur bunun linkide buradahttps://klima.mitsubishielectric.com.tr/klimaplus/media/teknik-ozellikler/split-klimalar/msz-fh-teknik-ozellik.jpg

Şimdi arada bu kadar fark varken sen nasıl mutsibishi ve daikını geç diyebiliyorsun anlamıyorum. Dediğim gibi ya pazarlamacısın milleti kandırmaya çalışıyorsun yada çok cahilsin boş konuşuyorsun.

Arkadaşlar ben samsung kötü marka demiyorum. Yalnız ben kendi evimde mutsibishi klima işyerimde de samsung klima kullanıyorum. evimdeki klima 18 BTU çok sessiz ve sogutması mükemmel. Hatay gibi sıcak bir yerde 28 derece ve en düşük modda evin içi buz gibi. işyerinde ise 24 BTU ses mutsibishiye göre çok yüksek, soğutma 24 BTU olmasına rağmen 18 BTU mutsibishi klimayı tutmaz. Yukarıda da dediğim gibi EER ve COP değeri yüksek olan 2-3 marka var onlarında fiyatı çok yüksek. Diğer klimaların EER ve COP değerleri 3 ile 4 arasında değişir. yani sizin anlayacağınız soğutmaları arasında pek fazla fark yok. Siz klima alırken kullandıkları malzeme ve servis hizmetlerine bakın ve ona göre seçin.

ya sabır ya sabır baktıgın modele bak önce ondan sonra yazmanı tavsiye ederim başka modeli cop degerini yazıyorsun dogru modele bakmanı tavsiye ederim ne övmesi kullandıgım malımı eksileri artıları yazıyoruz ne anlıyorsunuz sizler bu tarz yazarak dikkatli bakmadıysan ben orjinal degerleri koydum iyice bak incele yukarda resim başka marka modeli copunu yazma bu 18 lik klima birde linkin koyduyun her neyse özür dilersin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Ağustos 2015; 1:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

quote:

YABANCI SİTEDEN ULDUM GERCEK VERİLER

yabancı siteden alındığı belli olmuyor verilerin hepsi türkçe
    En azindan eurovent certifakasi değerleri olsa iyi olurdu halen emin olamadim

Alıntıları Göster
    olmadı senin hatanı düzelteyim asıl sizler yanıltıyorsunuz insanları hersey ortada değerleri incele öyle yaz iyi akşamlar aldıgım üzerine başka modeli tanımam arkadaş aptal keriz degilim başka markalara yıgın kadar para veripte alacaksa insanlar bu modelin birde ar 9000 modelin dısında almasınlar iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Ağustos 2015; 1:00:11 >

• quote:

YABANCI SİTEDEN ULDUM GERCEK VERİLER
    buyur
     SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Ağustos 2015; 0:59:16 >

• Orijinalden alıntı: harbibirii

buyur

şimdi karşılaştır 9 btu la karşılaştırma yok illa istiyorsan 9 btu da var bennim aldıgım cighazın 5 daha koy üzerine o zaman cop bedava :) kıyaslıyacayın yeri işaretledim bu arada haa bu arada 18,000 btu yerinede gecer ısıtma ve soguytma maksumum degerleri görebilirsin net şekilde 18 btu yerinede alıyor böylelikle gelelim sonuca 24 saat acık klimam saatte 0,350 kw yakıyor 26 derecede cok serin maşallah :) aman nazar değmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Ağustos 2015; 1:09:45 >

• şimdi karşılaştır asıl degerleriyle yukardaki resimde btu ları merak etmedi degilim ne uyduracaksın yine diye :)
  • Birileri burada klima alırken cop cok mok değerlerine bakın yok bilmem nesine bakın samsung alın demiş de. E güzel kardeşim var mı samsung un hem ısıtıp hem soğuturken nemlendirmesi? Bir daikin kadar sessiz mi? Yok. Anca yazmayı bilirsiniz. Birçok klima kullanmış biri olarak yaz kış BOĞAZIMI KURUTAN gürültülü klimalardan daikin ile kurtuldum. Keşke verebilseydi de almasaydık ama yatak odanda uyurken verdiği huzuru senin o 2500 liralık kliman veremez. O yüzden çok pahalı yeaa muhabbetlerini bırak. Her lüksün bir külfeti var. Hyundai ni hiç binmediğin Mercedesle fiyat olarak kıyaslama. Var işte arada dağlar kadar fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 15 Ağustos 2015; 3:52:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ürün bir satıcı da tek kalmış.
    2000 tl ye verecek.
    Yeni model alayım daha ucuza var dedim adam bu modelde ısrarcı oldu.
    Yanlız 9 koy diye bir kullanıcı var belli ki klima dan anlayan biri.yeni model Ar kodlu samsunglarda aliminyum kondenser ve boru olduğunu yazmış.

Bu modelde de varmi? Aliminyum un ne zararı var? Memnunmusun?

Alternatif garip markaları yazmış. Sakın is yerimde vrv var çok memnunuz soğutma. Isıtma da aynı şeyi söylemek güç... daikiinin 2400 tl ye bir modeli var.

Zaten kışın kalorifer ek yılda 5-10 gün yazında toplam 30-40 gün içi alıyorum max çalışmadı da günlük 1-3 saat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yessalih

Merhaba

Ürün bir satıcı da tek kalmış.
    2000 tl ye verecek.
    Yeni model alayım daha ucuza var dedim adam bu modelde ısrarcı oldu.
    Yanlız 9 koy diye bir kullanıcı var belli ki klima dan anlayan biri.yeni model Ar kodlu samsunglarda aliminyum kondenser ve boru olduğunu yazmış.

Bu modelde de varmi? Aliminyum un ne zararı var? Memnunmusun?

Alternatif garip markaları yazmış. Sakın is yerimde vrv var çok memnunuz soğutma. Isıtma da aynı şeyi söylemek güç... daikiinin 2400 tl ye bir modeli var.

Zaten kışın kalorifer ek yılda 5-10 gün yazında toplam 30-40 gün içi alıyorum max çalışmadı da günlük 1-3 saat olur.

kardeşim resimleri paylaştım alacaksanız benim modeli alın daıkın maykını mıtsıhu sxallayın acık konusayım yaz kış mükemmel iş yapıyor ben 1 saatte yüksek fanda calıştırıp en düşüye alıyorum gayette mükemmel ar modelleri içini acıp görmedim o yüzden bir şey diyemem görmediğim malı ama kendi modeli gördüm bakır boru ve sahire o yüzden rahatım her satıcıya güvenmeyinizde 2000 olamaz en düşük ben alınca 2200 civarındaydı dikkatli ol derim benim modeli alacaksanız .

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Birileri burada klima alırken cop cok mok değerlerine bakın yok bilmem nesine bakın samsung alın demiş de. E güzel kardeşim var mı samsung un hem ısıtıp hem soğuturken nemlendirmesi? Bir daikin kadar sessiz mi? Yok. Anca yazmayı bilirsiniz. Birçok klima kullanmış biri olarak yaz kış BOĞAZIMI KURUTAN gürültülü klimalardan daikin ile kurtuldum. Keşke verebilseydi de almasaydık ama yatak odanda uyurken verdiği huzuru senin o 2500 liralık kliman veremez. O yüzden çok pahalı yeaa muhabbetlerini bırak. Her lüksün bir külfeti var. Hyundai ni hiç binmediğin Mercedesle fiyat olarak kıyaslama. Var işte arada dağlar kadar fark.

yazarken biraz saygılı ol fikir alış verişi yap insanlara hakaret et diye burada paylaşım yapılmıyor her markanın modelleri farklıdır bunuda unutma sessiz demişin her klima sessizdir bunuda unutma çalıştırmasını bildikten ve komutu iyice ögrendikten sonra sessizde çalısır seslide yeterince acık umarım.

not:bu aldıyım cihaz hakkında agız sıcaklıyı ve servislerle problem yasandıyı acıklanmıştı buda her marka içnde gecerli cıkıp yan komsunun daıkın kliması berbat demiyorum menun olan var olmayan var bu sessiz olayınıda gec en iyi klima sececeyi kendisidir. cop degerine gelince bazı klimalar vardır direk 0,7 agız sıcaklıyında calısır ama 1 kılowatın altında olmaz kesinlikle başlangıçta insanı carpar ilerleyen saatlerde her klimanın çalışma perfonsmasına göre düşmeye başlar test edildi cop degeri yüksek olanlar komutla alakalı örnek vereyim inşallah anlarsın orta fanda çalıştırınca klimanın agız sıcaklıyı 18 dereceden düşmeye başlıyı böylelikle saatlik klima 0,200 kw kadar düşüyor ortalamada 0,5 waat yaktıgını düşün ama yüksek fanda calıştırınca ortalama 0,750 waat harcıyor neden agız sıcaklıyı 13, ve 9 dereceye kadar düşüyor ne kadar çok düşerse sogukluk o kadar cep ve düşük fanda aynı şekilde ve autoda en tasarruflu mod bu durumda orta fandır 3 saat sonra düşük fana alırısnız al sana sessiz burada önemli olan kullanmasını bilmektir ve hangi modda verim alacagınız allahtan iyi kide almışım hiç bir özelliği olmayan uçurup kadar fgiyat geçirmiş insanları markayla kandırmak güzel daıkın 5000 olsa aldıgım modelde 5000 tl olsa yine aqv12 kban modelini alırım araştırarak kullanıcı kişi olarak vede oda buyukluyude 55 m2 videosu mevcut saygılar.

ZORLA NAZAR DEĞDİRECEKSİNİZ HAA AMAN NAZAR DEĞMESİN 41 KERE MAŞALLAH :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 17 Ağustos 2015; 14:08:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: severin

Üstadım benim evde seninki ile neredeyse aynı sadece çatı katı değil. Holün yanından salona, salondan da mutfağa geçiliyor sendeki gibi salon ve mutfağı kemer ayırıyor. Şuan doğalgaza 320 - 350 civarında ödüyorum ama yinede ısınamıyorum. Klima 250 tlyi geçmezse benim için çok iyi. Siz elektrik olarak klima kullanımında ısınmada ne ödüyorsunuz? Evin krokisini ekliyorum. Sitedeki telefonlardan stok bilgisi alabiliriz umarım. Saygılar...

Bence bu oda için 18000 klima daha uygun olur 33 metre kare bir yer ne olur olmaz garantiye al kendini

ama siz 70 m2 yi 12ooo likle trabzon gibi bi yerde ısıtıyormussunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

quote:

Üstadım benim evde seninki ile neredeyse aynı sadece çatı katı değil. Holün yanından salona, salondan da mutfağa geçiliyor sendeki gibi salon ve mutfağı kemer ayırıyor. Şuan doğalgaza 320 - 350 civarında ödüyorum ama yinede ısınamıyorum. Klima 250 tlyi geçmezse benim için çok iyi. Siz elektrik olarak klima kullanımında ısınmada ne ödüyorsunuz? Evin krokisini ekliyorum. Sitedeki telefonlardan stok bilgisi alabiliriz umarım. Saygılar...

Bence bu oda için 18000 klima daha uygun olur 33 metre kare bir yer ne olur olmaz garantiye al kendini

FARKINDAYSANIZ BİLMEDİĞİNİZDEN DOLAYI BÖYLE YAZMANIZ NORMAL ISITMA 23,650 YE KADAR BTU YANİ ÇIKIYOR AYRICA BENİM ODA MUTFAK ACIK 55 METRE KARE VE SİZ 70 M2 18 OLANI ALMANIZ GEREK 20 M2 FAZLA 12 YETERLİ GELMEYE BİLİR BUNU BELİRTEYİM SİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 21 Aralık 2015; 11:32:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

FARKINDAYSANIZ BİLMEDİĞİNİZDEN DOLAYI BÖYLE YAZMANIZ NORMAL ISITMA 23,650 YE KADAR BTU YANİ ÇIKIYOR AYRICA BENİM ODA MUTFAK ACIK 55 METRE KARE VE SİZ 70 M2 18 OLANI ALMANIZ GEREK 20 M2 FAZLA 12 YETERLİ GELMEYE BİLİR BUNU BELİRTEYİM SİZE

BEN VİDEO PAYLAŞTIM M2 CİDDİYE ALMA KESİNLİKLE GÖRMEDİĞİN SEYLERİ GÖZLERİNLE BENİM GİBİ NET OLMASI ÖNEMLİ PAYLAŞIM BUDUR SÖYLEMLERDEN KAÇINMANI TAVSİYE EDERİM ARTI SEN 50 M2 İZOLASYONLU İSE 12 RAHAT YETER AMA İZOLASYONSUZ İSE 40 KARE ALTINDA İSE BENİM KLİMANIN DIŞINDA DİĞER MARKALARI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM TANIMAM ÜSTÜNE YETERKİ SERVİSİ ATLAT GERİSİ RAHAT

• quote:

quote:

quote:

quote:

onun cihazı daıkın tegora 23000 btu dıyorsunda attıgın resımlerde 13600 btu yazan kısımda var o nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onun cihazı daıkın tegora 23000 btu dıyorsunda attıgın resımlerde 13600 btu yazan kısımda var o nedir

https://store.donanimhaber.com/60/ea/23/60ea23e028b3d0717187aee1d7b66f72.JPG

sogutma diğeri ısıtma en düşük ve maksumum senden ricam basından itibaren okumanı fazla satır yok zaten yukarda yazdıklarımı gözden geçir reesimleriyle mevcut göreceksin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 21 Aralık 2015; 12:36:02 >

• quote:

quote:

quote:

Güzel kardeşim havalar 3 derecenin altına indiğinde aynı performansı gösterirmi keşke BTU yüksekolsun ddediğim çok zamanlarda oldu ben bu 18 metre kare alanı isitsin diye almıştım fazla fazla yetti bana fakat doğalgazın bugun bağlandı 2 aydır durmadan çalıştı ve evimi ısıttı Hatta evimde tadilat oldu yinede hiç durdurmadım gelen

• Bu ay elektrik faturam klima UFO yeni aldığım kugerr d8 modeli davlumbaz hepsi 298 TL geldi bu ay soğuklarda ustalar çalıştıklari surece balkon kapısı dış kapı acik klima hiç durmadı UFO ara ara aspurator hiç durmadı 863 kW elektrik tuketmisim klimanın yaktığı 600 watt ile 1000 watt arası değişkenlik gosteriyor sadece odayı isitsam cçok az tüketim olur eminim

• evet arkadaşlar klimamın montajı yapıldı. ilk aldığım klima sürat kargo ile gelmişti tek personel sırtlayıp getirmiş koliler çok hırpalanmış görünüyordu . samsung servisi kutuyu açtılar ön panel çizik çıktı tutanak tuttular netten aldığım yer ile görüştüm bize yollayın değiştirelim dediler. aynı gün ben ürünü geri yolladım ertesi gün ellerine ulaştı kargo meselesinide soyledim kendilerine yurt içi kargo ilede anlaşmaları varmış dedim yurt içi ile yollarsanız sevinirim yurt içi ile yollamışlar. kargo ertesi gün ellerine ulaştı değişim işlemini hemen yapıp kargoladılar ürün dün geldi bana akşam saat 17.00 gibi samsung u aradı yeni bir randevu aldım bugün öğlen 14.00 gibi geldiler kurulumunu yaptılar servis baya ilgi alakalıydı. yere bez serdiler toz olmasın diye zaten boru yeri hazırdı ama kendileri biraz daha genişlettiler. ürün kuruldu 20 dakika vakum yaptırttım boruyu kestirmedim motorun arkasına çevirttirdim açtıkları yeri alçıladılar . yerleride temizlemek istediler ama eşim evde olmadığı için süpürgeyi bulamadım biz hallederiz dedim sorun değil. fakat bu klimanında ön panelinde hafif pilastik eğriliği vardı ona tutanak tutturdum ilerde sorun yaratabilir diye . sadece ürünün kapağı değişicek. fabrikadan bulunmaz ise yurt dışından geleceğini söylediler. elektirik kablosunu balkondaki pirize taktılar fiş takıp ucuna . eğer direk bağlatırsanız şartel taktırın dediler kabloya bir elektirikçi getiricem bir kaç elektirik işi daha var panodaki şartelide değiştirsemmi diye sordum ama gerek yok dediler technotech diye bir şartel takılı. servis onların sisteminde 5 yıl garanti olarak görülecek klimanız dedi bana sadece montaj belgesi ve kapak tutanağını verdi bunları ve faturayı sakla dediler. inşallah üründen memnun kalırız zaman göstericek. yardımlarından dolayı @harbibirii sana çok büyük teşekkür ediyorum . ben çok araştırdım nette en son @harbibirii nin incelemesi sonrası bu klimaya odaklandım ve satın aldım çok karşılaştırma yaptım bu fiyata bu özelliklerde ve enerji tasarufu yapan bir klima imkansız başka bir markada alamazsınız diye düşünüyorum. bu arada dış ünite ile tavan arası mesafesi 12,5 cm normalmi? 5cm den 15 cm ye kadar boşluk normaldir dedi servis

• bu arada montaj sonrası samsung yetkili servisi ürünün tanıtımını yaptı. ayrıca memnuniyet anketi yaptırdılar imza alıp formda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

bu arada montaj sonrası samsung yetkili servisi ürünün tanıtımını yaptı. ayrıca memnuniyet anketi yaptırdılar imza alıp formda

hayırlı olsun piyasada bu şartlarda fiyat perfonsmasından tut kalite olarak en iyi cihazı aldınız bu arada ön kapagına baktım ben göremedim sen neresi egri dedin o bölgeyi cekermisin burdan bakınca pek göremedim fazla kurcalama dikkat cekilen bir yer değilse o bölgeyi görsem bi ve de önce 21 derecede kullan sonra yetersiz gelirse 22 derece yap 24 25 derece oluyor oda sıcaklıyı yine yetersiz gelirse 23 yap burda odan tam verimli olur orta fanda sag sol oto açık jkalsın 24 saat emin ol en kötü şartlarda 80-125 tl gecmez kapatma acık kalsın 2 haftada bir flitreyi temizle dikkalice güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 25 Aralık 2015; 22:59:59 >
  • bak benim klimayla karsılaştı neresinde egri model olarak görülmesin benim cihaz bu karşılaştır bir

http://forum.donanimhaber.com/m_94804436/f_//tm.htm#113027917
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.