Şimdi Ara

Samsung Ativ Book 9 lite kitlenme sorunu (Çözüldü) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sensaura iyi akşamlar model kodu: np905s3g bilgisayarı 3 yıl önce aldım ve neredeyse hiç kullanamadım param çöpe gitti, resmen rica etsem bios ile ilgili yardımcı olabilir misin? e mail: hilmibayram07@gmail.com bayram_hilmi@hotmail.com
  • Gönderdim hocam...
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Merhaba rica etsem bana P11RBV biosunu yollayabilir misin. nsendogan@gmail.com
  • KamikazeCermen1 K kullanıcısına yanıt
    Gönderdim hocam...
  • hocam selamlar, cihazı almayı düşünüyorum. bios'u bana da gönderebilir misin rica etsem :) isikmuhamm@gmail.com
  • Yolladım hocam...
  • Gönderdim hocam, kolay gelsin.
    Merhaba, NP-905S3G-K04TR modeli Bilgisayarımda video izlerken ortalama 10 dakikada bir donma yaşıyorum.
    Win: 8.1 Bios:P13RBV Ekran kartı:AMD Radeon HD 8250 olan bilgisayarım için yardımınızı rica ediyorum. Crimsoon driver'i Google'da aradım ama yanlış uyumsuz birşey yüklemekten korktum. Bana ilgili link'i yada çözüm önerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. onerim@gmail.com@sensaura

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam forumun 1. sayfasinda var tekrar okursaniz goreceksiniz. Driver update yaptiktan sonar bir de K-lite mega codec pack kurun bastan baslatin tamamdir. Bu arada windows 10 kullanmanizi oneririm.
  • Merhaba,

Bu dizüstü için ana konu gibi göründü bana. O nedenle buradan sormak bir fayda doğurabilir diye yazayım istedim.

Yükseltme yapmak istediğimizde seçeneklerimiz nelerdir, bu konuda deneyimi olanlar var mı?

Şöyle bir bakındım, ssd ile kapasite ve muhtemelen belli bir miktar hız kazanılabilir gibi göründü. Ama asıl ihtiyacı da ram bence..
  • Sensaura hocam müsait olmadığından dönemedi elinde p13rbv biosu olan varsa yollayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ya kamu oyunu yanlış yönlendirme var, döndüm gönderdim :D
  • elinde olan varsa bios dosyalarını gönderebilirmi şimdiden teşekkürler.
  • Hocam işteyim, eve dönünce göndermeye çalışırım. Daha 4.5 saat dönemem ama eve :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamdır hocam aman unutmada bekliyorum :D nereden buldunuz isterseniz konuya sabitleyin sizde uğraşmayın bir daha :D
  • Evet ben geldim. Hocam yarin ikinci el olarak 600 TL gibi bir fiyata bu cihazı alacağım. Adamla anlaştık sayılır sizce almali miyim? 720p de akıcı 1080p de donmalar oluyor diyor. Piyasa çok pahalandi hocalarim. 32 GB lik Asus tp200slere bile neredeyse sıfır fiyatı çekiyorlar. Haftalardır netten cihaz araştırıyorum 1000 TL altı neredeyse cihaz yok. Bu gece bu bilgisayar denk geldi. İnceliği ekranın 13 inç olması beni cezbetti. Kpss çalışıyorum ders videoları izlemek. nette takılmak hdmı bağlayıp film izlemek niyetiyle almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayda-i maksimize -- 29 Nisan 2020; 2:21:49 >
  • Hocam bastan temiz bir windows 10 pro kurup da driverlarini ayarladiktan sonra bu basta anl;attigim seyleri de yaparsan youtube da 720p ile takilir, istedigin filmi de izlersin hdmi ile TV ye baglayip. K-lite mega codec pack ve avira antivirus kurmayi unutma ama.
    Hocam maalesef ruh hastasının biri gece yarı adamın evine kadar gelip satın almış cihazı. İlgin için çok teşekkür ederim yine de. Kaçırdık cihazı:(

• Konu samsung laptop teknik servisine dönmüş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.