Şimdi Ara

Samsung ATIV Book NP-550P7C-T03TR (W8) Hakkındaki Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar yeni bir laptop arayışı içindeyim. 4 yıldır kullandığım emektar Toshiba'm ile yollarımızı ayırma vakti geldi. Şu sıralar piyasayı incelediğimde Asus ve Samsung'un ürünleri ön plana çıkıyor. Ben de Samsung ATIV Book NP-550P7C-T03TR (W8) modelini beğendim ama bu laptopı kullananlar ya da fikir sahibi olanlar bu başlık altında fikirlerini belirtebilirse çok sevinirim. Ben çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat güçlü bir laptop istiyorum ki her işimi hızlı yapayım ve aynı Toshiba'm gibi beni 3-4 yıl idare etsin. Sizce bu model uygun mudur?

• darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ve cihazın fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Bütçeniz ve cihazın fiyatı nedir?

Cihazın fiyatı 2400-2700 arası. En ucuz 2400'e buldum.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126700/samsung-ativ-book-np-550p7c-t03tr-w8-.aspx#specs

Bütçem de bu civarda. Çok zorlarsam 3000'e kadar da çıkabilirim.
    Seçtiğiniz ürün 1950 tl gibi rakamları da görmüştü, bu fiyatlar biraz abartı. Ayrıca ekran kartı muadillerine nazaran biraz düşük kalıyor. Ekran boyutunun 17'' olması önemli mi?
  • quote:

Seçtiğiniz ürün 1950 tl gibi rakamları da görmüştü, bu fiyatlar biraz abartı. Ayrıca ekran kartı muadillerine nazaran biraz düşük kalıyor. Ekran boyutunun 17'' olması önemli mi?

Değil ama 15 inç ler full hd olmuyor genelde, ben 1600x900 istemiyorum ekranı, full hd olmasını istiyorum. O zaman bana önerebileceğiniz bir Samsung laptop var mı? (Kısa yoldan gidelim :) )
    Diğer konunda np8 serisi önerilmiş, tam hd çözünürlük ve diğer cihazlara nazaran biraz daha yüksek konfigürasyon barındırıyor. 2500-650 tl gibi makul rakamlardan alınabilir, indirimlerle. Zamanın varsa yeni nesil, güncellenecek, olanları da bekleyebilirsin.
  • quote:

Diğer konunda np8 serisi önerilmiş, tam hd çözünürlük ve diğer cihazlara nazaran biraz daha yüksek konfigürasyon barındırıyor. 2500-650 tl gibi makul rakamlardan alınabilir, indirimlerle. Zamanın varsa yeni nesil, güncellenecek, olanları da bekleyebilirsin.

Tahmini ne zamana gelir yeni modeller. Şimdilik idare edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu laptopun (Samsung ATIV Book NP-550P7C-T03TR) ısınma sorunu olup olmadığını merak ediyorum. Oyun oynamıyorken de çok ısınıyor mu? Sadece HD bir film izlerken de çok ısınır mı?
  • Daichi kullanıcısına yanıt
    Oyun haricinde ısınmayla pek karşılaşmazsınız. Daha çok ağır programlarda, sisteme yük binerse o zaman ısınma olur, tabii oyunlarda daha çok hissedilir. Yalnız 1900-2000 tl gibi rakamlardan bulabilirseniz öyle alın.
  • Çok teşekkür ederim! Bir de fan çalışması nasıl onu merak ediyorum. Internette gezinirken bile çalışıyor mu yoksa uzun bir süre internette gezindikten sonra kısa bir süreliğine fan devreye girip sonra tekrar duruyor mu? Sistemi özellikle yormadıkça fan devreye girmiyor mu?
    Fan çalışır ama normal kullnımda aşırı çalışmaz oyunlarda ciddi derecede ses çıkarmıyor zaten oyunu sesinde farkına da varmazsınız kulağınızı dayarsanız ancak.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim!

Bir sitede bu laptopun ekranına yakından bakınca bazı dikey çizgilerin göründüğü yazıyor. Hatta normal yazılar bile tırtık tırtık gibi görünüyor dikey çizgiler nedeniyle denmiş. Gerçekten böyle mi? Yoksa bu hepsi için geçerli değil mi?
    Donanım-ekran kartı ve diğer konular hakkında bilgi edindiyseniz cihazı yakından incelemenizi öneririm. Hem kalite hem de ekran vs. gibi özellikleri hakkında bilgi edinmeniz açısından daha iyi olur. Bir de cihaz tam hd, kullanılan panelin kalitesi ne derece iyidir, bilmiyorum. Bahsedilen çizgi de piksel olsa gerek, detaya girince biraz daha belli eder kendini ama rahatsız edici derecede değildir muhtemelen. Ayrıca her cihaz için geçerli değil, biraz da kullanılan malzemenin kalitesine bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 21 Eylül 2013; 16:47:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.