Şimdi Ara

Samsung Ativ S ( windows 8'li cep telefonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung büyük bir sürpriz yaparak İFA'da Windows 8 işletim sistemli cep telefonu olan Samsung Ativ S'i tanıttı. Samsung bu hamlesiyle Windows 8'li ilk cep telefonunu piyasaya çıkarmaya çalışan Nokia'yı ters köşeye yatırmış oldu. Böylece Nokia, son yıllarda gerisinde satış rakamlarında gerisinde kaldığı en büyük rakiplerinden biri olan Samsung'dan bir darbe daha yemiş oldu. HD çözünürlüklü 4.8" Süper AMOLED ekran altında inşa edilen cihazın ekranı ekstra koruma için Gorilla Glass 2 özelliği de bulunuyor. Windows 8 işletim sistemli akıllı telefon Samsung Ativ S, 1.5 Ghz çift çekirdekli Qualcomm Krait işlemci ile çalışıyor. Cihaz 1Gb ram kullanıyor.Sadece 8.7mm kalınlığındaki Ativ S, Samsung Galaxy S2'den yalnızca 0.2mm daha kalın. Yeterince çık ve zarif bir kasa yapısı bulunan Ativ S 135 gr ağırlığında. 2300mAh batarya, wi-fi, NFC, Bluetooth gibi özelliklere de sahip. 16GB veya 32GB dahili hafıza seçenekleri sunan cihazın depolama alanını MicroSD kart desteği ile ekstradan 32GB daha yükseltme imkanınız bulunuyor.Samsung Ativ S'in kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüklü. 1080p video kaydı, 1.9 mp ön kamera da cihazın kamera özellikleri arasında.

Samsung Ativ S yorumları

• yorumum şudur;

eger samsung windows tabanlı işletım sıstemı kullansa ıdı apple'a o kadar para odemeye amerıkan mahkemelerınce mahkum edılırmıydı.

makeme sonucu sonuclarını verıyor,yok oyle pasapasa samsung sattıgı her aletten amerıkan ekonomısıne harac verecek wındows 8 kullanmanın alettlerınde bır bedelı vardır heralde
  • ATIV S konusu açılmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.