Şimdi Ara

Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
36
Favori
183.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efsanehido

Arkadaşlar merhaba
    Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama Gold mağazalarına aksesuarları geldi.
    Ekran filmi 40 tl (kutunun içinden 2adet çıkıyor)
    Çantası 110 tl idi galiba

link vererbilirmisin gold da bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Arkadaşlar merhaba

Gold izmit mağazasından aldım. nette varmı bilmiyorum.
    her ikiside var.
    [simage]
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanehido -- 10 Şubat 2013; 21:45:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Arkadaşlar merhaba

Gold izmit mağazasından aldım. nette varmı bilmiyorum.
    her ikiside var.
    [simage]
     Samsung ATIV Smart PC Pro 700T  Kullanıcılar Kulübü
    [/simage]

bende burdaki gold a bakıyım bi internette bulamadım.Jelatin mat mı ?

• sol üst tarafta anti glare yazıyor, mat olması gerekir
  • arkadaşlar bende aldim ama şuan şarzi yüzünden pişmanım sizin kaç saat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgultekin

arkadaşlar bende aldim ama şuan şarzi yüzünden pişmanım sizin kaç saat gidiyor

Yük altında bile 3.5 saat gidiyor.hsyırdır ne problemin var.
  • Arkadaşlar turkcellde bulunan 64gb versiyonu mu?
  • Merhabalar,

MicroSD SDXC kart deneyen var mı? 32GB üzerindeki MicroSD kartlar SDXC olarak geçiyor ve sadece SDHC desteği olduğu söyleniyor.

Ben 64GB MicroSD kart almayı düşünüyordum ama böyle bir desteği olup olmadığı konusunda tereddütte kaldım.

32GB üzerinde kart takıp çalıştırmış arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaykus

Merhabalar,

MicroSD SDXC kart deneyen var mı? 32GB üzerindeki MicroSD kartlar SDXC olarak geçiyor ve sadece SDHC desteği olduğu söyleniyor.

Ben 64GB MicroSD kart almayı düşünüyordum ama böyle bir desteği olup olmadığı konusunda tereddütte kaldım.

32GB üzerinde kart takıp çalıştırmış arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Note 2'imde kullandığım 64 GB Sandisk SDXC'yi kullandım; sorun çıkarmadı.
  • Merhabalar;
    Bu ürünü Eylül 2011'den beri biliyor takip ediyorum; hatta ilk olarak yine bu forumda oluşturulan şu linkteki yazı ile arkadaşım bana göstermiş, işte gelecekteki alacağım bilgisayar bu işte demiştim...
    Aslında bilgisayar almak hiç gündemimde yoktu, mobilitesi ve performansı ile çokca övgü alan mevcut bilgisayarım hp Pavilion dm1-1010st benim bayağı götürüyordu. 120 GB SSD ve 1+4 GB RAM takviyesi ile ve yüklediğim 64 bit Win7 ile beraber performansı görenleri hayret ettiriyor bununla beraber 5-6 saatlik pil ömrü ile hayranlarını artırıyordu; bununla beraber denemek için yüklediğim Win8 ile hızının 2 katına çıktığını gördüm. Herşey iyi hoştu, tâki bir tanıdığım benim dizüstüne talip olunca hedefimdeki dizüstünü tekrar araştırmaya başladım. İki, üç gündür araştırıyorum; buradaki tüm yazıları okudum. Niyetim 3G'li ve i5-3317U işlemcili modeli olan SAMSUNG XE700T1C-H02TR Smart PC Pro versiyonunu almak. i5-3317U işlemciyi uzun batarya ömrü için, 3G'yi ise sadece internet için değilde bünyesinde GPS'i de bulundurabileceğinden istiyorum. Çünkü eğer bu ürün bir nevi tablet ise mutlaka GPS'i olmalı... Nasıl yani diyenler için biraz konuyu açmak istiyorum: mobilitesi yüksek anakartlara az miktarda donanim bağlanabilmesi için sayılı olan mini PCI yuvalarına (All in One) ikisi birarada kartlar takılıyor. Örn: Bluetooth ve WiFi kartı bir arada, 3G ile GPS bir arada kart gibi. Mevcut kullandığım hp Pavilion dm1'de böyle Broadcom BCM4310 WLAN ve Bluetooth beraber; HP un2420 Gobi 2000 3G kartın ise GPS özelliği mevcut. Şimdi burada sizinle önemli birşey paylaşacağım: fabrikasyon driverı ile bu kartın GPS özelliği kapatılmış, forumda tespit eden bir arkadaşın yardımı ile drivera müdahele ederek GPS özelliğini açıp iGO navigasyon programını kullandık. Burada 4. sayfada @mkoguz arkadaş cihazın aygıt yöneticisinden görüntü paylaşmış ve "Broadcom GNSS Geolocation Sensor" gözüküyor: bu kelimeyi Google arattığımda ikinci satırda üreticisi broadcom'dan şu link çıktı ki burada da yazılanlardan anladığım kadarı ile Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS bir arada özellik sunuyor.
    Burada özellikle 3G'li modele sahip olan arkadaşlardan 3. parti yazılımlar ile cihazın tam bir donanım raporunu almalarını ve burada paylaşmalarını rica ediyorum.

• Mesajim bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 saat bana az geldi aslinda benim hatam ben dahaçok tablet olarak uzun süre kullanmak istyordum ipad gibi 8 saat filan gider diye tahmin ediyordum donanim haberin yaptigi incelemedede full herşey açiksa 3-4 saat gidiyor ama normal kullanımda 6-7 saat gider diye düşündüm ama 4 saat dayanıyor bana buda benim için yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgultekin

3.5 saat bana az geldi aslinda benim hatam ben dahaçok tablet olarak uzun süre kullanmak istyordum ipad gibi 8 saat filan gider diye tahmin ediyordum donanim haberin yaptigi incelemedede full herşey açiksa 3-4 saat gidiyor ama normal kullanımda 6-7 saat gider diye düşündüm ama 4 saat dayanıyor bana buda benim için yeterli değil.

tablette işin olmadığı zaman yukarıdan kapama tuşunu uyku modu olarak ayarla ben öyle yapıyorum uyku modunda temiz 2 gün gider
  • Pil süresi benim gördüğümkadarıyla kullanım biçimiyle çok alakalı :

eğer ipad gibi kullanacaksanız metro arayüzü ağırlık çalışacaksınızdır arka planda çalışan diğer bir çpk programa ihtiyacanız olmuyor o zaman 6-7 saat hatta daha fazla gidiyor ama eğer hibrid kullanacaksanız o zaman durum değişiyor masaüstünde bir çok arkaplan uygulaması oluyor bu da şarjı bitiriyor 3-4 saat gidiyor
  • Ekranda tek USB 3.0 portu var ise bu port nasıl çoğaltılabilir veya USB 2.0'a nasıl dönüştürülebilir diye sorsam hiç USB 3.0 test etmemiş biri olarak acaba kim cevap verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Ekranda tek USB 3.0 portu var ise bu port nasıl çoğaltılabilir veya USB 2.0'a nasıl dönüştürülebilir diye sorsam hiç USB 3.0 test etmemiş biri olarak acaba kim cevap verir?

usb çoğaltıcı ile çoğaltabilirsin.Zaten çoğu usb çoğaltıcı 3.0 desteklemediği için 2.0 hızı verir.Ama bu çoğaltıcı güç gerektirmememli yani iki tane harici hdd takamassın.zaten klavyenin üzerinde de 2 tane usb 2.0 var.
  • tablet pc almak istiyorum. bu model ilgimi çekti. ayrıca asus un çıkacak modeli ile lenovo helix de ilgimi çekiyor kararsız kaldım
  • @tayaydin

fabrikasyon driverı ile bu kartın GPS özelliği kapatılmış, forumda tespit eden bir arkadaşın yardımı ile drivera müdahele ederek GPS özelliğini açıp iGO navigasyon programını kullandık.

yazmışınız. bunu nasıl yaptınız acaba?
  • H02 modelini nerde bulabileceğimizi bilen var mı? Bir de H01 ile H02 arasında pil ömrü ne kadar fark eder?İyi geceler.

Not : bu arada forumdaki bilgiler cok faydalı. Emeği gecenlere tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoguz

@tayaydin

fabrikasyon driverı ile bu kartın GPS özelliği kapatılmış, forumda tespit eden bir arkadaşın yardımı ile drivera müdahele ederek GPS özelliğini açıp iGO navigasyon programını kullandık.

yazmışınız. bunu nasıl yaptınız acaba?

@mkoguz
    exe olan driver dosyasını WinRAR ile açtığımızda içindeki dosyalara ulaşabiliyoruz. Bu dosyalardan MultiInstaller.ini adlı dosyayı Notpad ile açınca aşağıdaki bilgilere ulaşıyoruz:

=======================================================================
    [Misc]
    VersionFilePath=
    VersionFileName=HPun2420Version.dll
    SkipBIOSCallDevDetect=false
    SelectiveSuspendOptionInvokeMachineIDs=

[InvocationPathList]
    Dev1={Qualcomm\Setup.exe}

[InvocationCmdLineList]
    Dev1=/q CHECKFORDEVICE=0 XTRA=0

[SupportedPnPList]
    Dev1=VID_03f0&PID_241d VID_03f0&PID_251d

[SupportedOS]
    Dev1=Win7-32 Win7-64 XP32 Vista32 Vista64

[GPS-Disable]
    Dev1=GPS=0

[Selective-Suspend-Option]
    Dev1=
    =============================================================================

Dikkat edilirse komutlar arasında

[GPS-Disable]
    Dev1=GPS=0

gözüküyor. Bu

[GPS-Enable]
    Dev1=GPS=1

olarak değiştirilip kaydedilir ve sürücü bu hali ile yüklenir.
    Aygıt Yöneticisi'nde, Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında
    HP un 2420 Mobile Broadband Module NMEA (COM?) beliriyor.

COM? olarak yazdığım Aygıt Yöneticisi'nde verilen bağlantı noktası kullanılacak programa tanıtıldığında işlem tamamdır. Ben PC için iGO kullanıyorum çok başarılı ama klavyeli notebookda kullanmak çok ergonomik değil.
    ebayda bu cihazın 3G modülü olan HP un2420 Gobi2000 modülünü araştırırken buluyor bir arkadaş. Orada açıklamalar arasında GPS özelliğinin olduğuda yazmakta imiş.
    Detaylı bilgiyi hp Pavilion dm1-1010st/et kullanıcılar kulübünün sayfasında bulabilirler.

Bu sebebten 3G'li modele sahip olan arkadaşlardan 3. parti yazılımlar ile cihazın tam bir donanım raporunu almalarını ve burada paylaşmalarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Şubat 2013; 2:52:42 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.