elimde bu cihaz var windows 8güncelleme yaaprken bi sürücü yükleme hatasından dolayı recovery moduna geçiyor ancak recovery de yapamıyor duruma geldi . güvenlik modunda açamayı denedim onuda açamadı. biosta usb ile windows 8 format atayım dedim olmadı.çünkü biosta usb seçeneği yok . security modunu disable yaptım fakat genede usb vs yok. bios güncelelyim dedım döküman yok çünkü sistem açıldıgında bios güncellenıyormuş onuda samasung 7/24 destek hatttını a radım dedım usb güncelleme dosyası yok sıtede evet yok cihazı bize göndermeniz lazım servis halleder dedi ancak kendım biton bios guncellemesı yaptım sistem açıkken bios guncelleme secenegı cok saçma geldi.. yardım olucak varmı
C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt açılışta bu dosyanın eksık oldugu solenmekte usb bellege kopyalalyıp kurtarma konsolundan windows ssytem32 klasorune yapısııtırayım dedım fakat olmadı
Xe500t1c bir türlü Windows 8,1 recovery yani kurtarma ekranına girmiyor sa Aynısı başıma geldi, bir türlü Windows kurtarma bölümüne girmiyor. 1 hafta uğraştım sonra aramalar sonunda buldum. Başka birisine lazım olursa ekleyeyim. Samsung Xe500t1c modelinin Windows 8,1 recovery yani kurtarma bölümüne girmek çok basit aslında. Açma tuşuna basıp Samsung yazısı gelince 2 kez yeniden açma tuşuna basıp yarıda kesince 3. kere açma tuşuna bastığınızda win 8,1 in ilk kuruluşunda ana bellekte oluşturduğu 100 mb lık recovery bölümüne giriyor. Altta Windows kurtarma başlatılıyor gibi bir yazı görülüyor. Bu yazıdan sonra adımları takip ederek varsa ya sistem geri yükleme noktasından kurtarırsın yada bir usb diske win 8,1 indirip sıfırdan yükleme yap deyip sıfırdan kurarsınız. Driverleri biraz sıkıntılı ama Samsung'un sayfasında var. Aklınızda bulunsun vacom tablet driverini kurmayın ve Windows update sayfasından asla yükseltmeyin. Tablet gafayı yiyor ve tekrar tekrar kendini kapatıyor. Ben bunu bulana kadar 3 kez yeniden kurup, 4 kez de geri yükleme noktasından sistem geri yükleme yaptım. En son az önce yaptım.