Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

bu monitör hakkında benı düsündüren konu güncel pek çok monitörün nokta aralığı 0,24 lerdeyken bu monitörde 0,28 olması..bunun dezavantajını yaşarmıyım diye düşünüyorum??

Hocam monitör okadar büyük ki ister istemez diğerlerine nazaran biraz daha geriden bakıyorsunuz, o fark ta ortadan kalmış oluyor haliyle ki okadar detaya takılmanıza gerek yok, aldım 1 sene oldu çok ta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ben görüntü kalitesi konusunda çok hassasım, eğer ki renklerin canlılığı ve netliği sizin için önemliyse beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacağına inanıyorum. Bimeks'te alırken monitörün etrafında 21" ve 22" HP ve Philips LED monitörler vardı, onların arasında direk olarak görüntü kalitesi farklı geldi, bütün LED lerden daha iyidir diyemem zaten mümkün değil, mutlaka daha iyisi vardır, çok detaylı karşılaştırma imkanım elbette yok ama size şöyle söyleyeyim, daha önce Sony X-Brite Hi Color (Led) laptop kullanmış, Iphone 4 kullanan (retina ekran, ips) biri olarak görüntü kalitesinin beni oldukça tatmin ettiğimi söyleyebilirim.

Malzeme kalitesi tatmin edici, oldukça şık duruyor masa üstünde, çerçevesi ve ayağı Piano Black dolayısıyla çizilmeye müsait,sağa sola dönüş yok, öne arkaya gidiyor.

Almayı düşünenlere öneriririm gerçekten, 450 tl seviyesinde benim gördüğüm en iyi monitör buydu.

Standart kontrast ayarlarında kullanıyorum sizdeki değerleri paylaşır mısınız?

• Sinema modunu seçtiğimde çok acayip oluyor görüntüler sanki resimler bir birinin üstüne girmiş gibi acaba monitördemi sorun var yoksa normalmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 24 Haziran 2011; 19:20:08 >
  • Beyler bu altlık nasıl çıkıyor çok acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

Beyler bu altlık nasıl çıkıyor çok acil.

alt tarafında vidası var, çevir onu
  • :) o degıl arkadasım yardımın için sagol yınede.Monitörden cıkarmak ıçin buyuk ugraş sonunda zorlaya zorlaya çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 25 Haziran 2011; 15:48:13 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir oyun var çözünürlük 1024x768 oluyor. Bu sebepten oyun ekranın ortasında kalıyor. Kenarlar siyah olarak gözüküyor.(Sağ ve sol yanlar) Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

Arkadaşlar merhaba,

Bir oyun var çözünürlük 1024x768 oluyor. Bu sebepten oyun ekranın ortasında kalıyor. Kenarlar siyah olarak gözüküyor.(Sağ ve sol yanlar) Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şimdiden teşekkür ederim...

ati kart kullanıyorsunuz sanırım dediğiniz şey catalyst control centerda scaling ayarlarında çubuğu sağa doğru kaydırın tam ekran olacaktır.. bununla ilgili monitörden değildir

bu monitör hala satıyor mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

Arkadaşlar merhaba,

ati kart kullanıyorsunuz sanırım dediğiniz şey catalyst control centerda scaling ayarlarında çubuğu sağa doğru kaydırın tam ekran olacaktır.. bununla ilgili monitörden değildir

bu monitör hala satıyor mu ya

:)) geçen sene almıştım. evet ati kart kullanıyorum.. his 4770 var..

• beyler bir sorum olcak ben dün samsung b2230h modelini aldım ama şöyle bir sorunum var xbox veya ps3 de oynadığımda görüntülerde bi tırtıklanma oluyor dallar kırık kırık gözüküyor bu problemin bi çözümü veya bi monitör ayarı var mı???
  • Bu monitörün PS3 ile performansı nasıl acaba?
  • ps3le kullanıyorum sadece benım ıcın sorunsuz arkadaslar.
  • ürünü bayrampaşa forum istanbul Saturn'den 487 tl fiyatla aldım.. eğer hala stokta varsa bu fiyata kaçırmayın derim..
  • 10 aydır kullandığım bir ürün. ps3 amaçlı almıştım harika bir modeldir. araştırıp da almıştım zaten. şimdi ps3 ü satışa koydum o yüzden ürün de boşta kalsın istemiyorum ve yanında aldığım edifier m3200 ses sistemi ile beraber satışa koydum. ilgililere duyurulur...
  • Merhabalar...

Bu monitörü, Samsung B2430 yeni satın aldım. PS3'ü HDTV'de kullanıyordum, en son ona bağlı ve onun ayarlarına göreydi. Şimdi odamda oynamak istiyorum ve Samsung B2430 'un HDMI girişine, PS3'ün HDMI kablosunu bağladım. Monitör'ün dış yüzeyindeki Source'dan HDMI'a geliyorum, sol üstte HDMI yazısı çıkıyor. PS3'ü açıyorum ve ekran simsiyah oluyor. HDTV'nin ayarlarını hatırladığı için çözünürlükler yüzünden görüntü gelmiyor diye düşündüm. Power buton'a basılı tutarak PS3'ün ayarlarını sıfırladım. Ama yine de görüntü gelmiyor. Gittim Full HD TV'de denedim, direkt HDMI ile bağlandınız, varsayılan ayarlar olsun mu dedi. Yani HDMI kabloda da bir sorun yok. Monitörün Full Hd'sinde mi bir sorun var dedim, HDTV'de PS3'ün görüntü ayarını 720p ye ayarladım. Monitör de HDMI ı açınca yine ekran simsiyah.

Benim Samsung B2430 'da bir sorun mu var acaba, yoksa PS3'ün bir pisliği mi? Bana PS3'müş gibi geliyor. Ayarları ne kadar sıfırlarsam sıfırlayayım, HDMI modu seçince HDMI yazısı çıkıyor ama PS3 ana menü geleceğine tam bir karanlık oluyor.

Samsung Call Center yardımcı olamadı, servise verin baksınlar dedi. Ama servise verirsem de monitörsüz kalırım.

Ne yapmam gerekiyor, bir bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Goshin -- 3 Ağustos 2011; 17:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Merhabalar...

Bu monitörü, Samsung B2430 yeni satın aldım. PS3'ü HDTV'de kullanıyordum, en son ona bağlı ve onun ayarlarına göreydi. Şimdi odamda oynamak istiyorum ve Samsung B2430 'un HDMI girişine, PS3'ün HDMI kablosunu bağladım. Monitör'ün dış yüzeyindeki Source'dan HDMI'a geliyorum, sol üstte HDMI yazısı çıkıyor. PS3'ü açıyorum ve ekran simsiyah oluyor. HDTV'nin ayarlarını hatırladığı için çözünürlükler yüzünden görüntü gelmiyor diye düşündüm. Power buton'a basılı tutarak PS3'ün ayarlarını sıfırladım. Ama yine de görüntü gelmiyor. Gittim Full HD TV'de denedim, direkt HDMI ile bağlandınız, varsayılan ayarlar olsun mu dedi. Yani HDMI kabloda da bir sorun yok. Monitörün Full Hd'sinde mi bir sorun var dedim, HDTV'de PS3'ün görüntü ayarını 720p ye ayarladım. Monitör de HDMI ı açınca yine ekran simsiyah.

Benim Samsung B2430 'da bir sorun mu var acaba, yoksa PS3'ün bir pisliği mi? Bana PS3'müş gibi geliyor. Ayarları ne kadar sıfırlarsam sıfırlayayım, HDMI modu seçince HDMI yazısı çıkıyor ama PS3 ana menü geleceğine tam bir karanlık oluyor.

Samsung Call Center yardımcı olamadı, servise verin baksınlar dedi. Ama servise verirsem de monitörsüz kalırım.

Ne yapmam gerekiyor, bir bilgisi olan var mı acaba?

Sorun Mönitör'de değil, tahmin ettiğim gibi PS3'de imiş. Laptop'ı HDMI ile Samsung'a bağladım ve HDMI görüntü verdi!

PS3 ile deneyince görüntü vermiyor ama.

Ne yapmam gerekiyor acaba? PS3 ve bu monitöre sahip olanlar, bir fikir verebilir mi, delireceğim?

• Merhabalar,

Kendime yeni bir PC topluyorum ve yeni aldığım ekran kartı Gigabyte Nvidia GTX 560 Ti. Samsung B2430H modelini uzun zamandır inceliyorum, oldukça güzel bir monitor hem de 24" olması çok iyi. Sizlere sorum; ekran kartımda mini hdmi ve dvi girişleri mevcut, ben iyi bir hdmi kablo (altın uçlu modellerden) alıp monitore bağlamayı düşünüyorum, dvi'dan daha net ve iyi bir görüntü alacağımı umuyorum sizce de böyle olur mu? Kaliteli bir HDMI kablo mu, DVI kablo mu önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derod

Merhabalar,

Kendime yeni bir PC topluyorum ve yeni aldığım ekran kartı Gigabyte Nvidia GTX 560 Ti. Samsung B2430H modelini uzun zamandır inceliyorum, oldukça güzel bir monitor hem de 24" olması çok iyi. Sizlere sorum; ekran kartımda mini hdmi ve dvi girişleri mevcut, ben iyi bir hdmi kablo (altın uçlu modellerden) alıp monitore bağlamayı düşünüyorum, dvi'dan daha net ve iyi bir görüntü alacağımı umuyorum sizce de böyle olur mu? Kaliteli bir HDMI kablo mu, DVI kablo mu önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

Ben HDMI kullanıyorum ve memnunum. Sende HDMI kullansan kaliteli bir kablo ile bir şey kaybetmezsin daha iyi olur diye düşünüyorum. HDMI hem ses hem görüntü iletimi yapıyor bu yüzden monitöre kulaklık taktım. Sadece HDMI aygıtı seçiyorum kulaklık hemen devreye giriyor, bu bana baya kolaylık sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 31 Ağustos 2011; 20:27:47 >

• ben DVI çıkışını HDMI çeviren covert ile kullanıyorum.ekran kartındaki HDMI çıkışını TV'ye bağladım.bir sorun yok.çevirici kullanıp HDMI kablosu kullanabilirsin.
  • benimkinin çerçevesi çizik doldu çok kolay çiziliyor,yeni alacak arkadaşlara tavsiye mutlaka ama mutlaka özel çizmeyen bez alsınlar...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.