Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunsnroses1
    Hocam monitor hdmi ile xbox a bagliyken kabloyu tektarafli olarak sadece xbox a giren tarafini cikardim ve ekran siyah oldu kisa sure sonra tarama yapmaya basladi gene..anlamadim gercekten? Siz pc yi kapatinca kac dakika sonra tarama bitiyor ve ekran tamamen siyah oluyor? Bende eger cihazi powerdan kapamazsam surekli tariyor..

Şimdi ben de denedim, saçmaymış galiba benim dediğim kabloyu çekme işi, 3 dakika bekledim gerçi, taramaya devam ediyordu. "check your hdmi cable" gibi birşey yazıyordu. Şimdi sizin için bilgisayarı kapatıp bir daha deneyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

quote:

Hocam monitor hdmi ile xbox a bagliyken kabloyu tektarafli olarak sadece xbox a giren tarafini cikardim ve ekran siyah oldu kisa sure sonra tarama yapmaya basladi gene..anlamadim gercekten? Siz pc yi kapatinca kac dakika sonra tarama bitiyor ve ekran tamamen siyah oluyor? Bende eger cihazi powerdan kapamazsam surekli tariyor..

Şimdi ben de denedim, saçmaymış galiba benim dediğim kabloyu çekme işi, 3 dakika bekledim gerçi, taramaya devam ediyordu. "check your hdmi cable" gibi birşey yazıyordu. Şimdi sizin için bilgisayarı kapatıp bir daha deneyecem.

Kusura bakmayınız önceki mesajlarım hep boşunaymış. Şimdi telefondan yazıyorum. Yaklaşık 15 dakikadır bekliyorum ve monitörler hâlâ tarama yapmaya devam ediyor. Normalde ben bilgisayarımı hic kapatmadığım için bilememişim. Hep bilgisayarın basından ayrılırken login ekranına getirip ayrılırdım ve monitörleri de elimle kapatırdım.

Belki de bekleme konumuna geçmesi çok uzun sürüyordur. Ama bilmiyorum. Tekrar özür dilerim, sizin zamanınızı aldım.

• Monitör kaynak olmadığı zaman sürekli açık kalıyor. Bu galiba üreticinin düşüncesizliği. Menüde otomatik kapatma seçeneği var yani zamanlayabiliyorsunuz. "Auto off Timer" gibi birşeyler, yine setup menüsünde. Deneyemedim varsayılan ayarı 10 saat şeklinde ayarlı, en düşük 1 saate kadar iniyor. Galiba monitörü komple kapatan bir özellik o, bekleme durumuna felan almıyor.
  • Rica ederim
    Hocam buarada monitoru topkapi vatandan degistirdim bu sefer ayak sorunsuz oturuyor..ilk aldigim nisan 2011 uretimiydi bu ise agustos 11 sanirim nisan ayindakilerde sorun var..Cihaz cok iyi simdilik tek kusuru xbox kapaninca kendisini kapatmamasi..4 yillik philips im bile xbox kapaninca kapaniyordu :) Ama pc de kapanmamasi garip butun konuyu bastan sona okudum cihazi pc de kullanan arkadaslar hic boyle bsey yazmamis?
  • Demek ki benim değiştirdiğim model de o seriiden, dikkat etmemiştim ona.
    Dediğiniz gibi bu haliyle idare edeceğiz artık :)
  • Hocam pc yide bagladim monitore pc yi kapatinca kapaniyor ve bekleme moduna geciyor..kapanmama olayi konsola yada harici baska cihaz baglayinca oluyor sanirim anlamadim? Aslinda ps3 veya xbox kullananlar bu duruma bir yorum yaparlarsa iyi olur..
  • Belki de bilgisayar kapanırken monitörün anlayabileceği bir sinyal gönderiyordur, cihaz da ona göre bekleme durumuna geçiyordur. Bilmiyorum açıkçası, dediğiniz gibi konsol kullananlardan birinden hatta birkaçından yorum almamız gerekli.
  • Aynı şey ile ben de uğraştım, analog soket bağlı olmadığı sürece arayıp duruyor. Analog taramaya geldiğinde açık cihaz yok ise beklemeye geçiyor. PC ile kullanıyorsanız Auto Source seçeneğini auto'ya alın, pc ye geldiğinde otomatik olarak kapanacak. Başka çözümü yok. Monitörün gizli menüsü vardı, nasıl girildiğini hatırlayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerenx

Aynı şey ile ben de uğraştım, analog soket bağlı olmadığı sürece arayıp duruyor. Analog taramaya geldiğinde açık cihaz yok ise beklemeye geçiyor. PC ile kullanıyorsanız Auto Source seçeneğini auto'ya alın, pc ye geldiğinde otomatik olarak kapanacak. Başka çözümü yok. Monitörün gizli menüsü vardı, nasıl girildiğini hatırlayan var mı ?

Hocam xbox ta kullanirken nasil yapabiliriz bunu?
  • bilgiler için teşekkürler
  • b2230h var onada bak istersen ben kullanıyorum gayet güzel
  • quote:

quote:

Aynı şey ile ben de uğraştım, analog soket bağlı olmadığı sürece arayıp duruyor. Analog taramaya geldiğinde açık cihaz yok ise beklemeye geçiyor. PC ile kullanıyorsanız Auto Source seçeneğini auto'ya alın, pc ye geldiğinde otomatik olarak kapanacak. Başka çözümü yok. Monitörün gizli menüsü vardı, nasıl girildiğini hatırlayan var mı ?

Ben Xbox-PS3-PC bir arada kullanıyorum, anlattığım gibi yapınca sorun kalmıyo ama sadece hdmi portundan bağlı cihazlar ile yapılamıyor bu çünkü hdmi soketi bu işleve sahip değil, sadece analog ya da dvi ile mümkün..

• quote:

quote:

quote:

Ben Xbox-PS3-PC bir arada kullanıyorum, anlattığım gibi yapınca sorun kalmıyo ama sadece hdmi portundan bağlı cihazlar ile yapılamıyor bu çünkü hdmi soketi bu işleve sahip değil, sadece analog ya da dvi ile mümkün..

hocam bende xbox ı hdmi dan bagladım ozaman kapanmıyor, siz xbox ta dvi-hdmi kabloylamı yaptınız? ozaman kapanıyormu monitör?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bende xbox ı hdmi dan bagladım ozaman kapanmıyor, siz xbox ta dvi-hdmi kabloylamı yaptınız? ozaman kapanıyormu monitör?

Bende PC'de bağlı olduğu için sorun olmuyor eninde sonunda gelip onu buluyor çünkü ve beklemeye geçiyor, dvi to hdmi için yorum yapamayacağım ama çok avantajlı olacağını sanmıyorum görüntüde kalite kaybı olacağı ve ses aktarma yapmayacağı için. HDMI portlu monitörüm olmadığı zaman Xbox'ın kendi özel bağlantısını VGA'ya dönüştüren ve ses çıkışı olan bir kablosu var, onunla kullandım bu sorun olmuyordu ama, görüntü 480p olduğundan hdmi da karar kıldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende PC'de bağlı olduğu için sorun olmuyor eninde sonunda gelip onu buluyor çünkü ve beklemeye geçiyor, dvi to hdmi için yorum yapamayacağım ama çok avantajlı olacağını sanmıyorum görüntüde kalite kaybı olacağı ve ses aktarma yapmayacağı için. HDMI portlu monitörüm olmadığı zaman Xbox'ın kendi özel bağlantısını VGA'ya dönüştüren ve ses çıkışı olan bir kablosu var, onunla kullandım bu sorun olmuyordu ama, görüntü 480p olduğundan hdmi da karar kıldım

Hocam
    Sizde nasil oluyor bilmiyorum ama suanda bende pc ve xbox bagli ayni anda..pc yi acip kapatinca sorun yok monitor kapaniyor ama xbox i hdmi dan bagladim xbox ta kapanmiyor tarama yapiyor bende monitoru power dan kapiyorum..sizde nasil?

• bu cihazı hdmi dan xbox veya ps3 baglayarak kullanan arkadaslar sizde xbox ı kapatınca monitör kapanıyormu yoksa sürekli taramamı yapıyor ? bende bu şekilde cihaz kapanmıyor power düğmesine basıp kapatıyorum sizde nasıl?
  • hdmı dan bağlıyorsan kapanmaz sinyal aramaya devam eder bende pc yi hdmı dan bağlıyorum powerden kapatıyorum bende bu bayağı kafama takkıntı yaptı monitor aırzalı diye samsung teknik servisini aradım dediler hdmı dan tarama yapar sürekli dediler vga dan bağladım sorun yok kapanıyor dijital baglantıda sinyal taraması yapıyor yani anolog ta yapmıyor iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 7 Aralık 2011; 0:16:09 >
  • Bu ayağının oturmama sorunu hala devam ediyor mu acaba Türkiye'de satılan serilerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Bu ayağının oturmama sorunu hala devam ediyor mu acaba Türkiye'de satılan serilerde?

Hepsi sorunlu değil, ben iki tane aldım birinde vardı problem. Başka bir sorunundan dolayı değişim yaptım, yenisinde ayakta sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Bu ayağının oturmama sorunu hala devam ediyor mu acaba Türkiye'de satılan serilerde?

aynen devam edıyor ben 2 tane değiştirdim.. bırınde ayak oturmuyordu ötekındede ses gelıyordu..ama sonucta benım üründen sogumam için yeterli oldu..şimdi benq 2420hd aldım sıkıntı yok..
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.