Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu monitörü vga to vga kablo ile kullanıyorum acaba hdmi to hdmi kabloya geçsem ne gibi farklar görürüm örneğin tepkime süresi falan etkilenirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera12

Arkadaşlar ben bu monitörü vga to vga kablo ile kullanıyorum acaba hdmi to hdmi kabloya geçsem ne gibi farklar görürüm örneğin tepkime süresi falan etkilenirmi?

vga to vga kablo ile o monitorü kullanarak yazık ediyorsun. en azından DVI ile bağla. şu an arada %50-%60 görüntü kalitesi kaybı yaşamaktasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: oliviera12

Arkadaşlar ben bu monitörü vga to vga kablo ile kullanıyorum acaba hdmi to hdmi kabloya geçsem ne gibi farklar görürüm örneğin tepkime süresi falan etkilenirmi?

vga to vga kablo ile o monitorü kullanarak yazık ediyorsun. en azından DVI ile bağla. şu an arada %50-%60 görüntü kalitesi kaybı yaşamaktasın.

teşekkürler peki bu backlight bleeding olayı zamanla artan bişeymidir monitörlerde yoksa aynı seviyede kalırmı?
  • Teknosada şu an 409 tl acaba ürünün bir kusuru mu var? Yoksa bu kadar ucuza satarlarmı ellerinden çıkarmak için?

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/monitor/838/125020453/samsung_b2430h_24_siyah_lcd_monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Teknosada şu an 409 tl acaba ürünün bir kusuru mu var? Yoksa bu kadar ucuza satarlarmı ellerinden çıkarmak için?

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/monitor/838/125020453/samsung_b2430h_24_siyah_lcd_monitor

Zaten internet sitesinde yok, git TeknoSa mağazalarından birine kendi gözlerin ile gör ve al derim.
  • Stoktamı yok nerede yazıyor ben göremedimde
  • quote:

Stoktamı yok nerede yazıyor ben göremedimde

E sitede yazıyor. Bu ürün sadece TeknoSa mağazalarından temin edilebilir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Stoktamı yok nerede yazıyor ben göremedimde

E sitede yazıyor. Bu ürün sadece TeknoSa mağazalarından temin edilebilir diye.

Şimdi gördüm arkadaşım sağol yalnız geçenlerde teknosada aynı ürünü görmüşyüm fiyatı yaklaşık 600 civarıydı şimdimi düştü onu bilemem birdaha bakmak lazım mağazaya
  • Bugün gittim teknosaya baktım 1 tane kalmış fiyatı oradada 600 civarı yazıyordu ama görevliye sordum kontrol etti sitedeki fiyat doğru dedi yani 409 tl fakat alayım dedim bir baktım monitörün üzeri kalın kalın çiziklerle dolu ve artık kaç aydır veya yıldır oradaysa arkası
    tozdan görünmüyor :) başka var mı dedim yok dediler bu epey eski bir model dedi adam zaten. Başka mağazadan getirebilirmisiniz dedim başka şubemizde de yok bu üründen dediler bende almadan çıktım mecburen. İçimde kaldı fiyat o kadar iyiydi halbuki :)
  • Monitöre kol alayım diyorum ama neredeyse monitörle aynı para. Almaya değer mi sizce?

Masada güzel olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Teknosada şu an 409 tl acaba ürünün bir kusuru mu var? Yoksa bu kadar ucuza satarlarmı ellerinden çıkarmak için?

kdv dahil 670-TL'ye led monitör mevcut

Samsung 24 S24A350H LED Monitör Siyah 2ms

http://www.cimriteknoloji.com/main/samsung_24_s24a350h_led_monitor_siyah_2ms-pmu4198.html

• Arkadaşlar teknosadan ürün almayalım her yerde duyuyoruz olumsuzluklarını ancak malesef başıma gelen ve mahkemelik olacağım bir olayı anlatayım..
    Bir samsung telefon aldık daha yeni sorun vardı sesinde ve veri aktarımında 4.gün gittik dedik geri vermek sityoruz soğuduk iyice üründen diye sorun var dedik aileme demişler ki ürünü geri alamayız filan biz bunu işte anlaşmalı rhn elektronik diye bir firmaya gönderiyoruz yapımı için arızalı belgesi olursa olur diye..
    Altında da söyle bir madde var Eğer parça değişirse sadece geri iade alınabilir yoksa yazılım güncelleme yapılırsa geri alınmaz alıcı telefonu geri almak zorundadır filan... diye maddeler koymuşlar Ben bilgi formunu okudum o küçük yazıları yani...
    Gittim dedim bune kimi kandırmaya çalışıyorsunuz ne biçim yönlendirme yapıyorsunuz diye mapaza müdrü çalışanları komple konuştum işte arıza çıkarsa geri alıcaz lafı çıktı beklemeye geçtik.. servisten gelicek ya...
    gelmiş işte yazılım güncellemesi yapıldı sorun yok diye.. yani almak zorundayız paramız iade edilmiyorum.
    Şimdi Sizlere soruyorum...
    Bu kılıfı uyduran bir kurum ile Rfn elektronik ltd şti diyede bir servis ile anlaşmalı olan TEKNOSA ya kalitemi kaldı müşteri memenuniyetimi şu mu bu mu diye..

Hoparlör ve blutoot arızası yazılım güncellemesi ile geçermi sizlerce en az teknoloji bilgisi olan biri bile bunu parça arızası olduğunu ve bu koşullarda bu ürünü geri alması gerektiğini anlaması gerek ama parça mı değişti değişmedi farketmez bunlar her üründe bu şeklide dicek yazılım güncellemsi para iadesi olmaz diye...

lanetliyorum... Firmayı ve desteklemenizi istiyorum uyarın bunua benzer bir ürün alıcak olanları.. Bu gerçek bir olay ve ben tüketici mahkemesine başvurucam ürünü gidip almadım bilerek...
    Yorum Sizin E- ticaret daha iyi üründe arıza olcak ta geri almıcaklar anında yapıyorlar.. Bune mağazacılıkmış..

Tekno sa yı kınıyorum Bir daha bir ürün almıcam isterse bedava versin....
    Kanmayın Pazarlama tekniklerine..

• teknosanın 2. kalite mallar sattığını düşünmeye başladım artık, ayrıca teşhir ürünlerini sitelerine çok ucuz yazıp sırf arama motorlarında gözüküp reklam yapmaları da hoşuma gitmiyor

Telefon konusuna gelirsek, telefonlar içine hat takılınca numarası işlendiği için başka bir ürün gibi isteyince iade olunmuyor bu her yerde böyle, ancak donanımsal bir arıza varsa süreç ne şekilde işliyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

teknosanın 2. kalite mallar sattığını düşünmeye başladım artık, ayrıca teşhir ürünlerini sitelerine çok ucuz yazıp sırf arama motorlarında gözüküp reklam yapmaları da hoşuma gitmiyor

Telefon konusuna gelirsek, telefonlar içine hat takılınca numarası işlendiği için başka bir ürün gibi isteyince iade olunmuyor bu her yerde böyle, ancak donanımsal bir arıza varsa süreç ne şekilde işliyor bilmiyorum.

Teknosa nın istanbul ve ankaradaki birkaç mağazasını aradım hepsinde var ama dediğim gibi teşhir ürünüymüş ama en azından diyorlar teşhir ürünü diye bende diyorum niye bu kadar ucuz herneyse bir tane de samsung un xl2370 modeli var o da aynı şekilde ucuz teknosada ama onu da sordum o da bulunduğu her yerde 1 veya 2 tane var ve teşhir ürünü aynı şekilde en azında bunu söylemeleri hoşuma gitti.
    Son olarak yine samsung un px2370 modeli var o ise Türkiye piyasasından kalkmış herhalde çünkü hiçbir yerde yok :)
    Benim bu monitörleri seçme amacım arkalarında ses çıkışı olması çünkü ps3 bağlamak için alıyorum monitörü arkadaşlar sizin tavsiye edeceğiniz bunlar dışında bir model varsa çok memnun olurum ama samsung olması lazım :)

• Dolar düşmüşken VatanBilgisayar da hafta sonu %25 indirime girerse B2430H modelini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

Dolar düşmüşken VatanBilgisayar da hafta sonu %25 indirime girerse B2430H modelini tavsiye ederim.

Vatandan bende alacaktım geçen hafta sonu ama bende maximum kart var onların kampanyaları ise axess ve world e geçerli birde peşin fiyata ayrıca oradakininde sıfır ürünmü yoksa teşhirmi olduğunu sormak lazım neyse ben biraz daha araştırayım en iyisi
  • quote:

quote:

Dolar düşmüşken VatanBilgisayar da hafta sonu %25 indirime girerse B2430H modelini tavsiye ederim.

Vatandan bende alacaktım geçen hafta sonu ama bende maximum kart var onların kampanyaları ise axess ve world e geçerli birde peşin fiyata ayrıca oradakininde sıfır ürünmü yoksa teşhirmi olduğunu sormak lazım neyse ben biraz daha araştırayım en iyisi

Normal fiyatını kesin hatırlamıyorum ama ben %25 indirimle aldım ve bende de kampanya kartları yoktu (asyacard vardı). 690 liradır galiba normal fiyat ben 530 liraya aldım, 5 taksit kendileri yaptı +6 taksit banka yaptı bana süpriz oldu.
    Bankanızla ve VatanBilgisayar ile bir görüşün bence. Ayrıca Ankara'dan aldım ve ben alırken ellerinde 21 tane vardı ve hepsi de kutuluydu. Teşhir değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmednaim -- 2 Şubat 2012; 17:47:35 >

• quote:

quote:

quote:

Normal fiyatını kesin hatırlamıyorum ama ben %25 indirimle aldım ve bende de kampanya kartları yoktu (asyacard vardı). 690 liradır galiba normal fiyat ben 530 liraya aldım, 5 taksit kendileri yaptı +6 taksit banka yaptı bana süpriz oldu.
    Bankanızla ve VatanBilgisayar ile bir görüşün bence. Ayrıca Ankara'dan aldım ve ben alırken ellerinde 21 tane vardı ve hepsi de kutuluydu. Teşhir değildi.

tamam eğer birdaha %25 indirim yaparlarsa şansımı denerim ama bana mağaza görevlisi geçtiğimiz pazar günü maxiumum karta %25 indirim geçerli değil dedi peki sizce 2. el px2370 450 tl edermi sahibinden.comda buldum ya da 2. el xl2370 400 tl edermi?

2430 la aralarındaki tek fark led olmaları sizce değermi yoksa sıfır bir 2430mu almalıyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam eğer birdaha %25 indirim yaparlarsa şansımı denerim ama bana mağaza görevlisi geçtiğimiz pazar günü maxiumum karta %25 indirim geçerli değil dedi peki sizce 2. el px2370 450 tl edermi sahibinden.comda buldum ya da 2. el xl2370 400 tl edermi?

2430 la aralarındaki tek fark led olmaları sizce değermi yoksa sıfır bir 2430mu almalıyım

Şöyle söyleyim, kendi gözlemlerimle farkettim ki iyi bir LCD normal bir LED'ten çok daha iyi oluyor, her bakımdan. Ama bana söylediğiniz modellerin ikisi de güzel LED modeller yani bence bu fiyatlar eder ama ikinci elden malzeme alma konusunda kendi şahsi çekingelerim var.
    Size kalmış seçim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle söyleyim, kendi gözlemlerimle farkettim ki iyi bir LCD normal bir LED'ten çok daha iyi oluyor, her bakımdan. Ama bana söylediğiniz modellerin ikisi de güzel LED modeller yani bence bu fiyatlar eder ama ikinci elden malzeme alma konusunda kendi şahsi çekingelerim var.
    Size kalmış seçim.

Aslına bakarsanız bende 2. el mal alma taraftarı değilim bu led modeller artık piyasada olmadığı için 2. el mi alsam diye düşündüm ama en iyisi uygun bir fiyata sıfır bir b2430 almak galiba

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.