Şimdi Ara

Samsung B2430H SORUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung B2430H monitör aldım ve çözünürlük konusunda bazı sıkıntılarım var. GTX470 ekran kartı kullanıyorum. Kutunun içerisinden çıkan HDMI kablosunun bir ucundaki mini HDMI ucunu ekran kartıma diğer HDMI ucunu ise monitöre bağladım. Şimdi yaşadığım sorun şu; çözünürlüğü 1080P, 1920*1080 60hz'ye ayarladığımda yazıların grafiklerinde enteresan bir değişim sözkonusu. Sanki yazıların gölgesi renk renk oluyor gibi. Ekrandaki görüntü de bi acayip oluyor. Acaba yapılması gereken bir ayar mı var arkadaşlar. Çok kafaya taktım ben bunu. Çözünürlüğü tekrar nVIDIA denetim masasından PC 1680*1050 yaptığımda ise hiçbir sorun yok. Herşey çok iyi. Lakin HD, SD bölümünden 1080P, 1920*1080 60hz'ye ayarladığımda ki zaten sürücüyü yüklediğimde kendisi otomatik olarak ayarladı, böyle bir sorunla karşılaşıyorum arkadaşlar. GTX260 vardı dün onda da aynı sorunla karşılaşmıştım. Sonra 8800GS takarak denedim tekrar aynı problem. Şimdi GTX470 tekrar aynı sorun. Yani ekran kartı ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Acaba bir çeşit ayar mı yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrN1905 -- 13 Temmuz 2010; 16:07:32 >

• Monitörün menüsünden PC/AV modu var. PC'ye geç sorun kalmayacak.
  • Kardeşim, teşekkür ederim sağol. Konuya eklemeyi unuttum. Aynı şekilde menüyü karıştırarak sorunu çözmüştüm 4 gün önce. İlgine ve yardımına çok teşekkür ederim. Yalnız nedir bu Av mod? Google'dan arattım ama net bir bilgiye ulaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrN1905 -- 13 Temmuz 2010; 16:03:36 >
  • ps3 falan kullanırsan bu AV modunu kullanıyorsun sanırım.

Tam emin değilim ama
  • Teşekkür ederim ilginizden ve yardımınızdan dolayı, sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.