Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLNA üzerinden mkv film izlerken ileri geri sarma işlemlerini yapmak için neye ihtiyacımız var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusel -- 24 Ocak 2011; 10:10:01 >
  • Selam arkadaşlar dün yazılımımı buradaki alatılanlara göre 3000.2 den 2005 e düşürdüm yapamak isteyen arakdaşlara duyrmak istedim hicbir sorun çıkmadı benim tv im LE40B652T5WXXC (T-CHL7DEUC-3000.2 idi
    yapacak arkadşlar kolaygelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34kemal46

Arkadaşlar Merhaba,

Bende 1 senedir LE-40b652t4p CI+ kullanmaktayım. 6 ay kadar önce forum okumadan acaba bir işe yarar mı diye 2007.1 güncellemesini uygulamıştım. Şimdilerde benim için DTS desteğinden de önemli olan alt yazı boyutunu ve rengini revize etmek için saatlerce bu forumda gezindim. Benim gibi gezinen ve cavap arayan bir çok kişininde mesajlarını okudum. Sonuç olarak son derece karmaşık ve çözümden çok biraz daha oku, önceki sayfalara bak gibi, benim gibi kişileri bu forumda kısır döngüye sokan bir sürü cevap gördüm. Ya benim durumundakiler sonucu bir şekilkde buluyorlar bu foruma bir daha hiç girmiyorlar yada çözüm bulmaktan vazgeçiyorlar.

Sorunu tanımlamak gerekirse, bizim TV'ler de uygulamayı Oyun'dan çalıştırmaya çalışırsak UDN şifresi hatalıdır gibi bir mesaj alıyoruz.
    Firmware patchleyecek dosya yok piyasade ve herkes CI+'da çalışmaz diyor patch için.
    Çocuk kısmında kopyalama ve çalıştırma yapılabiliyor ama o alt yazı için restricted bir dosya yok; olsa çalışırmı bilmiyorum.

Birileri yardımcı olur mu bilmem ama bu kısır döngüde git bak kardeşim oku oku biraz daha oku tarzı mesajlar yazmazsanız sevinirim.

Link yada net cevap verirseniz çok memnun olurum hatta dua bile ederim.
    "Force Firmware Back" programını çekip çalıştırırsanız bir kere eski yazılıma dönebilirsiniz. Tabi gerek de yok, programları çalıştırmanın çok yolu var...

Oyunu doğrudan çalıştıramazsınız sahip olduğunuz yazılımla. TV ye kopyalamanız lazım. TV ye kopyaladıktan sonrada oyunu 2 farklı yerden çalıştırabiliyorsunuz. Direk çocuk menüsü birde content library içerisindeki çocuk menüsü. Bunlardan bir tanesi çalışmıyor, diğeri çalışıyor. Hangisi tam bilmiyorum bende CI var.

Restricted dosyaların bir anlamı yok. Aslında aynı uygulama sadece klasör klasör içinde o kadar. SamyGO DCA 0.2 yazılımını çekin hem restricted hemde normal için olanı. Sonra ikisini karşılaştırın. İçindeki dosyaları bir inceleyin hemen anlayacaksınız. Çalışmayan diğer yazılımları da (alt yazı gibi) o formata sokarak çalıştırabilirsiniz. (en dış çekmecedeki cldata dosyasını da incelemeniz iyi olur.)

Ayrıca CI+ patchlanır, en azından sizdeki versiyonu patchlanabilir ama bunun içinde RSADisabler yazılımını çalıştırmanız gerekiyor. Siz zaten yazılım çalıştıranız sorununuz çözülmüş olacak...
    Biraz çaba.

Merhaba Evren bey,

Öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak ne varki cevaplarınızın hepsini denedim ama hepsinde de başarılı olamadım.

"Force Firmware Back" programını yada RSA disabler programlarını çalıştırabiliyor olsaydım zaten subtitlefix programınıda çalıştırabilirdim.

Oyunu doğrudan çalıştıramazsınız demişsiniz ama zaten oyunu çalıştıramıyorum, dahası kopyalayamıyorum da. Restricted yapmayı denedim bu arada dediğiniz gibi cldata dosyasındaki Game yazan yeri Children yaptın mı Children'da gösteriliyor, kopyalalyabiliyorum ama gene çalıştırırken Yok/Not available hatasını alıyorum.

Kısaca 2007.1 CI+ için
    Downgrade YOK
    Programı Game olarak Kopyalama YOK
    Programı Children'dan Kopyalama VAR ama Çalıştırma YOK
    Patch ile Upgrade YOK
    Altyazı YOK
    Diğer her türlü modifiye YOK

Ben baya uğraştım başka CI+ arkadaşlar boşuna uğraşmayın
    Yeni gelişmeler olursa buradan takip etmeye devam edeceğim, başta Evren bey olmak üzere burada yardımcı olmak isteyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhendisKD -- 24 Ocak 2011; 18:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkrock

VideoAR Fix - Display Size bu adreste mevcut

http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=2&t=23&start=30

baktım da burdaki Firmware ile pack yapılarak kullanılan galiba tamda anlamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34kemal46
    Merhaba Evren bey,

Öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak ne varki cevaplarınızın hepsini denedim ama hepsinde de başarılı olamadım.

"Force Firmware Back" programını yada RSA disabler programlarını çalıştırabiliyor olsaydım zaten subtitlefix programınıda çalıştırabilirdim.

Oyunu doğrudan çalıştıramazsınız demişsiniz ama zaten oyunu çalıştıramıyorum, dahası kopyalayamıyorum da. Restricted yapmayı denedim bu arada dediğiniz gibi cldata dosyasındaki Game yazan yeri Children yaptın mı Children'da gösteriliyor, kopyalalyabiliyorum ama gene çalıştırırken Yok/Not available hatasını alıyorum.

Kısaca 2007.1 CI+ için
    Downgrade YOK
    Programı Game olarak Kopyalama YOK
    Programı Children'dan Kopyalama VAR ama Çalıştırma YOK
    Patch ile Upgrade YOK
    Altyazı YOK
    Diğer her türlü modifiye YOK

Ben baya uğraştım başka CI+ arkadaşlar boşuna uğraşmayın
    Yeni gelişmeler olursa buradan takip etmeye devam edeceğim, başta Evren bey olmak üzere burada yardımcı olmak isteyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Evren kim onu bilmiyorum. Ama Adımı da yazdıklarım gibi okuduysan tekrar oku ve dene demek istiyorum. Bir de ben denedim olmuyor CI+ sahibi arkadaşlar boşa uğraşmayın demişsin. Ayıptır. Uğraşıyorsan ve olmuyorsa demekki yeteri kadar uğraşmamışsındır. Sen yapamadın diye böyle birşey yok mu? Var arkadaşım, senin dışındaki binlerce kişi CI+ televizyonlarında çalıştırıyorlar o programları. (hemde firmwareleri sizinkinden çok daha fazla kısıtlı olmasına rağmen). Childrene kopyaladıysan işin yarısını yapmışsın demektir. Hem ana children menüsünden hemde content library manager içerisinden çalıştırmayı dene biraz daha derim. Olmadı yazılım düşürmeyi deneyebilirsin, bir önceki versiyonun daha düşük ise. 2006 larda direk çalıştırabiliyorsun bile... "Ben denedim olmadı kimse denemesin" mantığı ile hareket etseydik şimdiye kadar ohoooo. Ne DTS olurdu ne PVR nede diğerleri...

quote:

Orijinalden alıntı: Amato
    cvp için cok tşk ederim üsdat şu VıdeoAR fix için bakacam olmazsa tekrar koyarım yazmışsın sonuçu yazarsan yada tekrar koyman ne kadar zaman alır ona göre hareket edecem haber verirsen cok sevinirim kolay gelsin

Rica, arkadaş link atmış bak yukarda.

quote:

Orijinalden alıntı: cinoali

quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_
    ................
    Bu arada 3 ve 4 nolu istekleriniz için SamyGO DCA 0.3 yeter.

SamyGO DCA 0.3 de ses geçişi için filmi açtıktan sonra [KIRMIZI][STOP][PLAY] yapmaniz gerekli. Ayrıca SamyGO PVR ve PVR+ yazılımı kullanıyorsanız kırmızı tuşu kullanamaz ve ses geçişi yapamazsınız!
    ...........

Üstat, benim TV Samsung LE 46B651T3W. Birkaç ay önce sayenizde T-CHL7DEUC(2005.0) Modifiye edilmiş (Sarı altyazı, geniş resim ve anımsadığım kadaıyla Telnet için Evet seçmiştirm) yazılımı yükledim.

Bu gün de SamyGO DCA 0.3 ile DTS işini çözdüm (Sayenizde). Ya da çözdüğümü sanıyorum. Ancak, dual seslerde ikinci sese geçişi yapamıyorum. Seslerini ikisi de DTS DEĞİL.

SamyGO PVR ve PVR+ yazılımı kullanıyorsanız ses geçişi yapamazsınız diye belirtmişsiniz. Ben bu durumda SamyGO PVR ve PVR+ yazılımını mı kullanıyorum?

Eğer kullanıyorsam, orijinal firmwareye dönüp tekrar DTS programını çalıştırmayı düşünüyorum. Yapacağım doğru mu olur. Ses geçişi için başka bir öneriniz olur mu?

Saygılar.

PVR veya PVR+ programlarını TV açıldıktan sonra yüklemiyorsanız veya otomatik olarak yüklenecek çalışacak şekilde ayarlamadıysanız onlardan bir sorun oluşmaz. Ses geçişi neden olmadı bilmiyorum. Normlde çalışan bişeydir. DCA 0.3 de bunu yapan kod mevcut çünkü. Ha sadece bir kaç video dosyasında problem çıkabiliyordur. Birden çok video ile deneyin. Bide firmwarenizi değiştirmenize gerek yok. Sorun onunla alakalı değildir.
    DTS değilse izlediğiniz video DCA yerine Audio Stream Switcher ile deneyin bir de, bakalım o işe yarıyor mu :)

quote:

Orijinalden alıntı: Rusel

DLNA üzerinden mkv film izlerken ileri geri sarma işlemlerini yapmak için neye ihtiyacımız var acaba?

Off of. DLNA üzerinden yapamazsın kardeş boşa kürek çekme. Samba Share veya NFS üzerinden yapılır ama. Hemde çok güzel olur. SamyGO all extensions paketini çek, aramıza hoş gel...

• quote:

Evren kim onu bilmiyorum. Ama Adımı da yazdıklarım gibi okuduysan tekrar oku ve dene demek istiyorum. Bir de ben denedim olmuyor CI+ sahibi arkadaşlar boşa uğraşmayın demişsin. Ayıptır. Uğraşıyorsan ve olmuyorsa demekki yeteri kadar uğraşmamışsındır. Sen yapamadın diye böyle birşey yok mu? Var arkadaşım, senin dışındaki binlerce kişi CI+ televizyonlarında çalıştırıyorlar o programları. (hemde firmwareleri sizinkinden çok daha fazla kısıtlı olmasına rağmen). Childrene kopyaladıysan işin yarısını yapmışsın demektir. Hem ana children menüsünden hemde content library manager içerisinden çalıştırmayı dene biraz daha derim. Olmadı yazılım düşürmeyi deneyebilirsin, bir önceki versiyonun daha düşük ise. 2006 larda direk çalıştırabiliyorsun bile... "Ben denedim olmadı kimse denemesin" mantığı ile hareket etseydik şimdiye kadar ohoooo. Ne DTS olurdu ne PVR nede diğerleri...

İsminiz hususunda Erdem'miş ben bi yerde okumuştum Evren kalmış aklımda.

Forumu canlı tuttuğun için teşekkür ederiz ama şunu yapın bunu da deneyin diye gazlamaktan başka bilgi vermiyorsun.

Hatta bir çok söylediğinde mantık hatası var. Ben diyorum hiç program çalışmıyor sen diyorsun şu programı çalıştır downgrade yap.

Yönlendirdiğin bazı yöntemleri, (tahminimce senin yönettiğin) samygo forumunda incelediğimde, yöntemi açıklayan kişi en başa CI+'çalışmaz diye yazmış zaten.

Her neyse üslubumu bozmak yada senin emeklerini görmezden gelmek niyetinde değilim. Ancak hack yöntemlerini kullanmaya yıllar önce 286 bilgisayarlardan başlayan birisi olarak; senin yazdığın yöntemleri, bu sitedeki yöntemleri, dahası Samygo sitesindeki yöntemlerin hepsini denedim malesef 20071.1 CI+ TV'ler için altyazı desteği henüz yok. Amacım insanların boşuna kürek çekmesini önlemek. Ve ayrıca geliştitici arkadaşların dikkatini çekmek. Yoksa hiç bir emeğe saygısızlık etmem söz konusu değil.

Bu yazımı bir düello yada hakaret gibi algılamanı istemem, aksine yardımcı olabilirsen sevinirim. Hatta dua bile ederim.

Saygılar
    KD

• Valla neyi nerede okudun bilmiyorum. Ama programlar için CI+ da çalışmazın anlamı, çocuk menüsünden göstermeden çalışmaz. Yani aldığın gibi USB ye atar çalıştırmaya kalkarsan çalışmaz. Üzerinde bazı ayarlamalar yapmak lazım. Çocuk menüsü gibi. Birde kod bağımlı programlar var. Onların CI+ çalışmaması da çalıştırmaya başlamaması anlamında değil, çalışır ama istenilen sonucu vermez/çalışan fonksiyonlarda sorun olur anlamındadır.

Çoğu söylediğimde mantık hatası olduğu iddiasındaysan sana diyecek pek de bişey yok aslında. Eğer benim yapıp söylediklerim size mantık hatasıymış gibi geliyorsa oda algılama hatası/farkıdır bana göre. Sen hiçbir program çalışmıyor diyorsun o kadar. Belki de bir kaç yöntem denemişsindir. Doğru. Ama demekki arada atladığın birşeyler var. Birşeyleri yanlış yapıyorsundur belki. Daha önce çokları söyledi bu kelimeleri.Alışkınız biz. Sonradan hepsi de tek tek çalıştırdı ama. Demekki olabiliyormuş. Demekki gözden kaçacak bazı detaylar olabiliyor...

Altyazı desteğinden kastın nedir onuda bilmiyorum. Büyük ve renkli altyazılar ise o alt yazı ve renk hackı sadece 5 byte değiştirerek oluyor mesela. CI veya CI+ farkı yok. Hatta exeDSPyi arm ELF dosyasının içinden parse ederek gerekli fonksiyonu patchlayan python programını da kendi elimle yazdım. CI+ larda alt yazı desteği VAR, 2017 de de var, alt versiyonlarda da var, üst versiyonlarda da var. Yapılıyor. İsteyen herkesle yüksek meblalar karşılığında iddiaya da girerim bu konuda.

Sizin sorununuz TVnizi "root" edememiş olmanız. Yani TV ye hükmetmeden, söz geçirmeden, size hizmet etsin, hackları çalıştırsın istiyorsunuz. Daha önce 2017 lerin hacklandığını çok kez gördük. Burada da vardır örneği, samygo forumunda da var. Ama siz malesef bu işlemi yapamamışsınız. Ha herkesin TV sinde çalışıyor da bi sizin TVnizde mi çalışmıyor? Sizinki başkalarınınkinden farklı mı? Olabilir belkide, samsung sizin TV nize farklı bir işlem yaparak piyasaya sürmüştür, diğerlerinden farklıdır. O model farklı olmuştur....(alay etmiyorum, bazan yapabiliyor samsung, karşılaşıyoruz, mesela italyan C630 larla fransız C630 lar farklı :) ) bişey diyemem. Ama standart B serisi CI+ 2017 lerde sorun yok, çalışıyoooor. Biraz daha deneyin yada olmuyorsa da olmuyordur. Boş verin. 3 kuruşluk kar için 5 kuruşluk emeğe deymez.. :)

• Uzun zamandır ayrı kalmıştım konudan. 5 sayfa okudum

DCA0.1, libdca.so dosyasının silinmesi ile çok güzel çalışmıştı. Birde DCA0.3 versiyonu deneyeyim.

Şimdiye kadar birtek Audio Stream ve PVR çalıştıramadım. Audio Stream çalışacak inşallah 0.3 versiyon ile.

Bu arada hackli 2006 versiyon kullanıyorum. (40B650T2P (CI+))
  • Selam Hakaniko,

DCA0.3 'ü yükledikten sonra nasıl yüklendiğini yazabilir misin ? Zip içinden iki farklı klasör çıkıyor, hangisini yoksa ikisini de mi yükleyeceğim bilemedim, beceremedim.

Kolay gelsin..

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Uzun zamandır ayrı kalmıştım konudan. 5 sayfa okudum

DCA0.1, libdca.so dosyasının silinmesi ile çok güzel çalışmıştı. Birde DCA0.3 versiyonu deneyeyim.

Şimdiye kadar birtek Audio Stream ve PVR çalıştıramadım. Audio Stream çalışacak inşallah 0.3 versiyon ile.

Bu arada hackli 2006 versiyon kullanıyorum. (40B650T2P (CI+))
  • programı yükledim. rardan çıkan klasörü direk usbye atıp content libraryden usb içindeki çocuk menüsünden tvnin hafızasına kopyalıyorsunuz ve tvden çalıştırıyorsunuz.

DCA0.1 versiyon oyun menüsüne yüklenmişti. bu çocuk menüsünden yükleniyor ancak program çalışmadı. programa gelip enter a bastığımda hiç tepki yok. sadece ekranın üst-sağ- alt kısımları kararıyor çerçeve gibi. sonra tekrar eski haline geliyor. başka birşey yok. sadece power tuşu çalışıyor.

dca0.1 sorunsuzdu. acaba silmem gereken dosyamı var yine?

2006 sürüm patchli versiyon b650t2p cı+
  • Orijinalden alıntı: Amato

Orijinalden alıntı: turkrock

VideoAR Fix - Display Size bu adreste mevcut

http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=2&t=23&start=30

burda ikitane dosya var hangisi acaba bitanesi avrfix2 bu digeride avrfix-nonci2 bu hangisini kuracaz acaba

avrfix2 progranımı gene oyun klasörüne mi atıyoz arkadaşlar
  • quote:

programı yükledim. rardan çıkan klasörü direk usbye atıp content libraryden usb içindeki çocuk menüsünden tvnin hafızasına kopyalıyorsunuz ve tvden çalıştırıyorsunuz.

DCA0.1 versiyon oyun menüsüne yüklenmişti. bu çocuk menüsünden yükleniyor ancak program çalışmadı. programa gelip enter a bastığımda hiç tepki yok. sadece ekranın üst-sağ- alt kısımları kararıyor çerçeve gibi. sonra tekrar eski haline geliyor. başka birşey yok. sadece power tuşu çalışıyor.

Programa gelip entera basılmayacak. Sarı tuşa basılacak. Önünde çek işareti olur.

Öncelikle dosya rar'dan çıkarılınca "relese" klasörü içerisindekiler olduğu gibi flashdiske kopyalanmalı (Bu dosyalar: samygodca klasörü, clmeta.dat ve samygodca.png).

Daha sonra TV normal olarak açılır ve USB takılır. Bir kaç saniye sonra ekranda çıkan content library ye girilir. (Kendi kendine çıkmazsa kumandadaki sourceden flashdisk seçilir ve Content Library seçilir.)

Soldaki USB yazan sekmeye gelinir sonra sağdaki Flashdiske gelinir. OK basılınca Çocuk menüsüne gelinir ve kumandadaki sarı tuşa basılır. Sonra OK basılır ve Tümünü kopyala seçilir. Tekrar OK basılır. TV nin içine kopyalanır

Sonra ana content menüsüne gelinir, Çocuk menüsüne girilir, buradaki SamyGO DCA programı SARI TUŞ ile SEÇİLMEDEN OK basılır. Sonra Oynat seçilir

@_EUA_ tekrar teşekkürler.
    Fırsat bulunca Audio Stream Switcher deneyeceğim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacesea1 -- 26 Ocak 2011; 18:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinoali

quote:

programı yükledim. rardan çıkan klasörü direk usbye atıp content libraryden usb içindeki çocuk menüsünden tvnin hafızasına kopyalıyorsunuz ve tvden çalıştırıyorsunuz.

Programa gelip entera basılmayacak. Sarı tuşa basılacak. Önünde çek işareti olur.

Öncelikle dosya rar'dan çıkarılınca "relese" klasörü içerisindekiler olduğu gibi flashdiske kopyalanmalı (Bu dosyalar: samygodca klasörü, clmeta.dat ve samygodca.png).

Daha sonra TV normal olarak açılır ve USB takılır. Bir kaç saniye sonra ekranda çıkan content library ye girilir. (Kendi kendine çıkmazsa kumandadaki sourceden flashdisk seçilir ve Content Library seçilir.)

Soldaki USB yazan sekmeye gelinir sonra sağdaki Flashdiske gelinir. OK basılınca Çocuk menüsüne gelinir ve kumandadaki sarı tuşa basılır. Sonra OK basılır ve Tümünü kopyala seçilir. Tekrar OK basılır. TV nin içine kopyalanır

Sonra ana content menüsüne gelinir, Çocuk menüsüne girilir, buradaki SamyGO DCA programı SARI TUŞ ile SEÇİLMEDEN OK basılır. Sonra Oynat seçilir

@_EUA_ tekrar teşekkürler.
    Fırsat bulunca Audio Stream Switcher deneyeceğim.

Saygılar.

son satıra gelince tv öylece bekliyo yani sarı tuş secilmeden ok basılır deniyo basınca tv öyle ce bekliyo başka bişey yok

• az önce ses almayı başardım logitech 5500 den ama sesi dts vermedi PLII modunda cözdü nasıl başardım onuda anlatayım
    contenet den programı yükledim içerik yönetimi-usb-çocuk içne girip kopyala dedim tv kapatıp actım sonra tekrar içerik yönetimi-içerigim-çocuk buraya kadar geldim iki tane dosya var 1- SamyGO DCA module 2-SamyGO DCA for CIP var ben 1 in üstüne gelip ok tuşuna bastım ve contenet den çıktım ve sonra media player girip filmi oynattım

yanlız anlamadıgım neden iki dosya kurdu ve 2. oynat dedigimde sadece ekrana YOK diye bi yazı çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

az önce ses almayı başardım logitech 5500 den ama sesi dts vermedi PLII modunda cözdü nasıl başardım onuda anlatayım
    contenet den programı yükledim içerik yönetimi-usb-çocuk içne girip kopyala dedim tv kapatıp actım sonra tekrar içerik yönetimi-içerigim-çocuk buraya kadar geldim iki tane dosya var 1- SamyGO DCA module 2-SamyGO DCA for CIP var ben 1 in üstüne gelip ok tuşuna bastım ve contenet den çıktım ve sonra media player girip filmi oynattım

yanlız anlamadıgım neden iki dosya kurdu ve 2. oynat dedigimde sadece ekrana YOK diye bi yazı çıkıyo

arkadaşlar şimdi başka bi film denedim be DTS yi aldım süper
  • pardon şu anda pass through özelliği geldimi acaba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetman

pardon şu anda pass through özelliği geldimi acaba :))

sadece kocaman bi EVET :)
  • evet DTS ses aldım ama eskisi gibi direk oyun menüsündeki gibi girip çalıştırmıyormuşuz. içerik yönetiminden çalıştırmak gerekiyormuş.

televizyonum CIP olduğu halde CIP programını çalıştırdığımda YOK diyor. normalden çalıştırınca sorun yok.

oyun menüsünden çalışmıyor program. çakılıp kalıyor. sadece power tuşu çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Ocak 2011; 23:26:51 >
  • ahaaaaa :) kaçırmışız yahu hehe
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.