Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatalim 4 senedir tv yi ellemiyodum,cocuklar icin youtube izlemeleri icin actim,fakat youtube izlenmiyor,

Youtubeye tikladifimda tv kapanip aciliyor..

Acaba youtube vs izlemek icin bi yazilim varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhant O kullanıcısına yanıt
    bende de başladı aşırı akım uyarısı hocam .samsung 40b650 modeli, bulabildin mi bir çözüm? ses gidip geliyor aynı anda.
  • The_Turq kullanıcısına yanıt
    Yok ben arızalı olarak satışa koydum 55LG6100 aldım

• hey gidi. ne ateşli başlıktı burası.
  • arkadaşlar, 2009 yılında aldığım tv'imde sanırım panel arızası meydana geldi (emin değilim) görüntü tamamen gitti... buna benzer sorun yaşayan var mıdır? servis çağırdım maalesef yapmaya değmez gibilerinden konuştu... ne tavsiye edersiniz...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 21 Eylül 2019; 23:58:12 >
  • Hala taş gibi calisiyor bu tv

• Arkadaşlar merhaba

2009'dan beri B651 kullanıyorum,

Yaklaşık 1 saattir konu içinde kelime bazlı arama yapıp wifi ile internet bağlantısına dair alt sayfaları okuyorum. Hala bu tv'yi kullanan insanların en temel beklentisi internet tv özelliğini kullanabilmektir diye düşünüyorum.

samsung Lan adaptör (wifi dongle) aldım çalışmadı (kutusundan çıkan uyumlu model listesinde b serisi yazmıyor) Ralink RT3572 Dongle sanırım uyumlu ancak sadece aliexpress gibi yurtdışı sitelerden bulabildim.

Kısaca wifi ile internete bağlanmak ve netflix seyretmek için ne yapmak lazım, kesin çalışır dediğiniz bir ürün varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Arkadaşlar merhaba

2009'dan beri B651 kullanıyorum,

Yaklaşık 1 saattir konu içinde kelime bazlı arama yapıp wifi ile internet bağlantısına dair alt sayfaları okuyorum. Hala bu tv'yi kullanan insanların en temel beklentisi internet tv özelliğini kullanabilmektir diye düşünüyorum.

samsung Lan adaptör (wifi dongle) aldım çalışmadı (kutusundan çıkan uyumlu model listesinde b serisi yazmıyor) Ralink RT3572 Dongle sanırım uyumlu ancak sadece aliexpress gibi yurtdışı sitelerden bulabildim.

Kısaca wifi ile internete bağlanmak ve netflix seyretmek için ne yapmak lazım, kesin çalışır dediğiniz bir ürün varmı?
    rt 3572 sipariş verdim,uyumlu diyor ama bakacağız ,gelsin sonucu haberdar ederim.

• 40b651 kullanıyorum canavar gibi. Bu tvnin yerine ne almalıyım? O zamanlar 46b651 almadığıma pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

rt 3572 sipariş verdim,uyumlu diyor ama bakacağız ,gelsin sonucu haberdar ederim.

Alıntıları Göster
    Merhaba

İşe yaradımı? ayrıca nereden sipariş verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Merhaba

İşe yaradımı? ayrıca nereden sipariş verdiniz?

Alıntıları Göster
    verdim daha elime geçmedi ,aliexpresste var,modeli yazın bir sürü satan var

• Bende hala kullanıyorum. Maşallah hiç bir sıkıntısı yok. Tek eksiği smart tv özellikleri. Onu da çözebilsek taş gibi çözen olursa lütfen yazsın

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Benim de tv arızalandı.

Ekran %90-95 oranında beyazlaştı tamamen. Resimler güç bela seçiliyor.
    Bayramdan sonra tamiri mümkün mü diye bir soracağım.

Siz ne yaptınız, tamir edebildiniz mi?
  • Benimki halen sağlam halime şükür ediyorum 2012 de almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amorphis324 kullanıcısına yanıt

Çok kolay... Mi box s 4k Android cihaz...

• 2009 yılında aldığım 40B652'de aydınlatma ışığı dün itibariyle pırpır etmeye başladı maalesef. Artı ne zaman oluştuğunu bilmiyorum ama sol alt köşede ölü pikseller oluşmaya başlamış..

Özetle televizyonu değiştirme zamanı geldi. Kur daha fazla coşmadan almam gerekiyor. 11.5 sene bizimleydi kendisi. Satılır mı bu haliyle acaba? Fikir alayım sizden dedim...

• Bunca yılın ardından bugün arızalandı televizyon. Sabah birden enerji gitmiş. Enerji almıyor sanırım. Prize takınca sağ alttaki LED de yanmıyor. Elimde test edebileceğim bir voltmetre de olmadığı için neresi arızalı tespit edemedim. Powerboard gitmiş olabilir tahminim panel sağlamdır. Yeni bir televizyon mu düşünsem yoksa tamir etmeye veya ettirmeye mi uğraşsam bilemedim.

• Arkadaşlar 32B651 serisi tv masaüstü ayak standına ihtiyacım var benim ki kırıldı satan varsa irtibata geçebilirse sevinirim teşekkürler
  • Arkadaşlar, 40b653 TV'nin LCD ekranı kırıldı. Ekranını piyasadan temin edemiyorum. Diğer yerleri sağlam. Ekranı sağlam olan diğer parçaları arızalı olanlar varsa iletişime geçip tvyi canlandırabiliriz. Taş gibiydi. Çocuk ekrana vurunca kırıldı.

• Ekrandaki çizgiler dışında herhangi bir arızası sorunu yoktur. Eğer benim gibi detaycı değilseniz tvyi izlerken çok rahatsız etmez en azından ben çok takılmıyorum. 65 inç aldığım için satıyorum. Fiyat olarak ne kadar eder bilmiyorum isteyen olursa uygun fiyata vereceğim.

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.