Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televiyonu alalı 4-5 yıl oldu. Hala müthiş memnunum. Bu başlıktan bir çok arkadaştan yardım görmüştüm. Önermişlerdi..

Şimdi TV' ye wireless adaptoru almak istiyorum. Wirelesstan interneti kullanmak istiyorum. Adaptör önerebilir misiniz?

Teşekkürler
  • Ben de ikinci el olarak aldığım Samsung 40B650 tvde buna benzer bir problem ile karşılaştım. Şöyle ki aldığım kişi kutu içeriğine güç kablosunu dahil etmeyi unutmuş. Ben bilgisayar power kablosu kullanarak açtım tvyi. Sonra hdmi 1 üzerinden yaptığım uydu alıcı bağlantısıyla 15-20 dk kadar sorunsuz izledikten sonra bir anda ekranda mor-pembe karışımı bir renk hakim olmaya başladı. Neredeyse izlenmez hale getirdi. Birkaç kez tv elektiriğini keserek kapatıp-açmama rağmen açar açmaz karşıma yine bu mor-pembe ekran çıktı. Sonra hdmi bağlantısını hdmi 2 yapınca problem halloldu ve bu şekilde 15-20 gün izledikten sonra başka bir televizyon kullanmaya başladım ve 40B650 yi kutuladım. Bugün tekrar tvyi sadece USB bellek bağlantısıyla açtım. Başka kablo takılı değildi. 10 dk kadar video izledikten sonra yine ekran mor göstermeye başladı. Güç kablosu ile biraz oynayınca görüntü düzeldi ama 1 dk sonra yine gitti. Bu sefer güç kablosu ile oynamak da fayda etmedi. Bu arada bugün kullandığım güç kablosu farklı idi.

Şimdi düşünüyorum iki farklı güç kablosunda da aynı sorun cereyan etti ama birinde kablo ile hafif oynayınca tek seferliğine düzelme oldu.
    HDMI 1 ve USB bellek gibi iki farklı kaynakta aynı sorun oldu ama HDMI 2 bağlantısında 15 gün kadar sorunsuz kullandım. T-CON diyecem ama herşeyi ona bağlamak da ne kadar doğru bilmem.
    Fikir yürütebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Bu arada tvyi aldığım kişiyle konuştum. Kendisi hiç böyle bir sorunla karşılaşmadığını belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorahıskalı -- 7 Temmuz 2015; 13:48:14 >

• arkadaşlar selam. 40B650'de youtube izleyebilen var mı?ben dün ilk defa internete bağladım youtube videoları gelmiyor. DNS girmedim o yüzden olabilir mi?
  • Besleme kartını bir kontrol etmekte fayda var. Besleme sağlam ise anakarta bakmak gerekir.
  • İyi günler 46B653 model televizyonumda tv açıldıktan yaklaşık 4-5 dakika geçtikten sonra TV görüntüsü HD veya SD fark etmeksizin koyu bir hal alıyor izlenmez durumda değil ama eskisine göre koyu bir görüntü oluşmakta sanırım ilgili sorun T-CON problemi olabileceğini düşünüyorum youtube vb. yerlerde aynı sorunu yaşayan B650 serisi kullanıcıları var sizden Türkiye içerisinde T-CON kartı temin edebileceğim Servis veya satıcı konusunda bilgiliniz var mıdır?
  • Merhaba arkadaşlar. 40B652T4W televizyonum var ve bugüne kadar hiç yazılım güncellemedim. En son yazılım hangisidir ve nereden bulabilirim?
  • Le 40b651 tv var besleme si arızalandı. Elinde bu tv den olup da {arızalı olarak) parça niyetine satan var mı?
    05056331832
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama Samsung 40b651 tv için ayak kısmına ihtiyacım var. Satmak isteyenler ulaşırsa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakperes kullanıcısına yanıt
    Besleme tamir edilemeyecek durumda mı? Kartın üzerinde BN44 ile başlayan bir kod vardır ona göre arama yaparsanız kartı ikinci el satanlar ya da yabancı sitede yedek parça olarak da bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugabere

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama Samsung 40b651 tv için ayak kısmına ihtiyacım var. Satmak isteyenler ulaşırsa sevinirim...

buldunuz mu?bende var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Konu hort.

Nedense tüm mesajları okudum.

Samygo dca v.03 lazım linkler ölmüş. Elinde olan upload edebilir mi

Ve bir de all extentions paketi.

• quote:

Orijinalden alıntı: han83

Merhaba. Konu hort.

Nedense tüm mesajları okudum.

Samygo dca v.03 lazım linkler ölmüş. Elinde olan upload edebilir mi

Ve bir de all extentions paketi.

model 40B650T2W

@_EUA_ @guarding
  • konu hort ta benden

tv geç açılıyor 2/3 dakika sonra açılıyor

güç ışığı yanıp yanıp sönüyor sebebi ne olabilir?

• iyi gunler arkadaslar, 8 yillik; 40B651 televizyon aciliyor 10 saniye sonra goruntu gidiyor ama ses var ve lamba testinde lcd de goruntu var. Besleme ve inventer ayni devre uzerinde. 5 kondansator degistirdim ki bunlarin ustu sismisti ama sorun ayni. floresanlar pir pir ediyor ve 10 saniye sonra karariyor. floresanlarini nereden bulabilirim? Yurtdisindayim burada da bulamadim.

Saygilar.
  • MERHABALAR 32B 653T5W FULL HD İÇİN FULHD UYDU TAVSİYESİ İSTİYORUM .HIZLI YÜKSEK ÇÖZÜNÜTLÜK VE SES DE DAHİL OLMAK ÜZERE
    YOUTUBE VB SOSYAL MEDAYYIDA AÇABİLECEK WİFİ BAĞLANTILI
    TAVSİYELERİNİZ İÇİN SAĞOLUN
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Bu renk koyulaşma(özellikle kırmızı) sorunu bendede var uydu karasal usb hd sd farketmeksizin oluyor bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi?, servise verip tamir ettirsek verimli olarak kullanmaya devam edebilirmiyim acaba?
  • Arkadaşlar selam 32b651 modeline uyum sağlayabilecek sehpa üzerinde kullanmaya devam edeceğim için ayak lazım. Yeni aldığım zaman duvara montelemiştim kutusu ve ayağını kömürlüğe koymuştum bi şekilde kaybolmuş. Şimdi ayak arar oldum :) Elinde olan var ise bana mesaj gönderebilir mi? Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oqsijen

Merhabalar Bu renk koyulaşma(özellikle kırmızı) sorunu bendede var uydu karasal usb hd sd farketmeksizin oluyor bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi?, servise verip tamir ettirsek verimli olarak kullanmaya devam edebilirmiyim acaba?
    Merhaba,

Ekranda kararma ve renklerde koyulaşma sorunu bende de çıktı 2 gün önce.. Samsung 40b650 serisi lcd tv.. acaba sorunun çözümü ve masrafı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.. bazı sitelerde TCON board'dan kaynaklanabileceğini yazmışlar. değiştirmesi çok basit. eğer gerçekten sorun buysa bir şekilde temin edip değişimini yapailirim.. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgathaDeamon -- 27 Nisan 2018; 17:38:14 >

• AgathaDeamon kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam benim tv deki görüntüde bu şekilde sorun için bir tv servisine gittim bana panel sorunu olduğunu 1.oootl masrafla tamir edilebileceğini söylediler
  • usb1/2 aşırı güç yüklemesi hatası sorunu çözebilen yok mu? Yurt dışı forumlarında bile geçiyor ama board değisimi hariç bir çözüm olmalı

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.