Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar samsung 26c650 arıyorum elinde olupta satmak isteyen pm atsın lütfen 32 inçide olabilir saygılar
  • Öncelikle merhabalar. Bırası gercekten harika bir forum. Bende samsung B650 LE40B652T4PXZG var. Önceki firmware 2001 idi. Ancak dün 2008.2 yükledim ve hiç bi sıkıntı olmadı. Ama bir konuda sizlerden yardım istiyorum. Eski firmwarede samygo remote control calışıyodu. Ancak 2008.2 de calışmıyor. Bilgisi olan arkaslardan yardım rica ediyorum. Ne yapmam gerekli. Şimdiden çok tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dlna özeligini kulana bilyormusun 32b 550 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci14

Arkadaşlar;
    32b550 yi 32b750 yaptım...
    SamyGo nasıl yükleyebilirim.
    Bir de
    B7000 e yukleyemedim. Ne yapmam gerekiyor?
    Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
    DTS yuklesem, çalışır mı?
    DTS yükleyenlerde, mkv oynatma DLNA üzerinden yapılabiliyor mu?

32b550 de dlna özeligini kulana bilyomusun mümkünse ve nasıl olyo
  • Merhaba arkadaslar. Bi sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. Samsung B650 LE40B652T4PXZG modeli var. 2008.2 firmware yükledim. Herhangi bir sıkıntı yok. Ancak samygo remote control ü çalıştırmıyor. Önceki firmware de çalışıyordu 2008.2 yükledikden sonra çalışmıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• Arkadaşlar şimdide UDN niz ile şifrelideğil diyor. Yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat23351

arkadaşlar istanbul bilişimden satın almış olduğum 32d5720 serisi televizyonda yazdığım - konu açtığım bu tv lerdeki web browser olayı idi , artık kesin olarak anladım ki bu sorun yazılımsaldır. samygo kurup çalıştırdıktan sonra ftp programı filezilla ile tv nin 1 gb alanına girdiğimde görüntü aşağıda

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

tv nin hafızanındaki klasörlere gezinirken /mtd_exe altındaki SmartTV klasörünün içindeki menüleri altında

klasörlerinde görüldüğü gibi 29_fullbrowser klasörü var

öteki klasörler içinde ise smart menüsünde var olan foto , resim , favori,müzik, kanal listeleme vb klasörler bu klasörlerin içine bakıldığında config.xml dosyası ve icon bazılarında 29_fullbrowser olan js dosyaları var resim , favori , müzik vb menüler tv de gözükürken 29_fullbrowser gözükmüyor ben de bu klasörü alıp /mtd_rwdata/widgets ların olduğu yerde user kullanıcı klasörüne altığımda tv yi kapatıp açtığımda full browser çıkıyor

tıkladığımda ise bağlanıyor yazıyor sürekli çalışmıyor... buraya kadar yaptığım bu çalışmadan ve 32eh5300 lerde gördüğüm web browser olayından anladığım kadarıyla bu iş yazılımsaldır. hatta ankara media mark taki teknisyen birisiyle bu konuyu konuştuğumda onlarda teknik servis bunu yapabilir demişti. bizim burdaki teknik servis allaha emanet usb den kanal yüklemeyi kendisine ben gösterdim :))) sizin oralardaki teknik servis elemalarına bir soralım diyorum böyle bir durum söz konusu olabilir mi ???

NOT : bu arada bu cihazın yeni yazılımsal sürümü çıkmış 1019.0 dan 1020.4 de yazılım yükseltemyi menünün altında servis kısmından çevrim içi bula tıklasınlar ben yaptım bulamadı dedi. çünkü bu 32d5720 serisi cihaz türkiye samsung altında satış olmadığından parelel ithalat olduğundan türkiye ip sinden yeni yazılım bulamıyor
    bu cihazın samsung garantisi altındaki fransa ve kore yi buldum samsung fransa web sitesine girip frimware yi 61 mb dosyayı pc indirip flasha atıp tv ye taktığımda yine servis menüden yazılım yükselt usb den deyinde yeni yazılımı buldu yükledi. yeni yazılım ile gördüklerim daha hızlı geldi kanal geçişler ve allshare dosya şekilleri değişmiş olarak gördüm yeni yazılımı yüklemeniizi öneririm.

fransa sitesındekı yazılımı paylasabılırmısnız
    model b 651 serisi 32 ınch

• facebook uygulaması ve ıp tv uygulaması yuklemek ıstıyorumda
  • merhabalar

yazılım yükseltmede sorunlar yaşıyorum
    indirdim guide delinenleri harfiyan yapıyorum fakat yükseltilecek program bulunamadı diyor.

46 b653 5w televizyonum
  • Merhabalar benim le46b653 de hakkın rahmetine kavuştu servisi aradım gelip almaya 50 tl istiyorlar eşim evde alın diyorum 50 tl yi peşin almadan alamayız diyor servis tamam ben gelip vereyim siz alın eve para bırakmadım kimse söylemedi dediğim için gelip almadılar bile zaten arıza kaydını açtıktan 3 gün sonra arıyorlar onda da halletmeden arıza kaydımı kapattılar peşin 50 tl almadıkları için 3 senedir çevremde herkese samsung aldırdım ilk defa servisle işi olan ben oldum ve samsung benim için artık bitti. Bu yazdıklarım nedeniyle kızdım kendim yaparım dedim açtım tv yi patlak kondansatör falan yoktu sigortaları ölçtüm 1 tanesi bozuktu ince bi tel atıp fişe taktım sigorta attı sonra diğer tüm kartları söktüm bi daha ince bi tel attım yine sigortayı attırdı anladığım arıza power boardda bu konuda bilgisi olan var mı genel bi arıza araştırmalarım devam ediyor bilgisi olan varsa yazabilir mi eğer çözümü bulursam tekrar paylaşırım herkese samsungsuz günler diliyorum artık. Arçelik bile kapıya kadar alıp tamir edip servis ücreti istiyor koskoca samsung gelip 50 tl istiyor 15 km yola ve peşin nakit elden alamazsa gelmiyor ayıp bu konuda da her yere şikayetimi yapıyorum

• Arkadaşlar B653 tv ye yeni nesil samsunglarda olan smart tv özelliği yüklenebiliyor mu? Teşekkürler...
  • Arkadaslar merhaba,
    Kusura bakmayin tum sayfalari okuyamadim AMA bakdigim kadariyla aradigim bilgiyi bulamadim;
    40b653 un arkasinda modul girisi mevcut fakat HD destegi var mi bilmiyorum. Bu bilgiye gore cam modulun HD lisini ya da SD lisini alacagim.
    Simdiden tesekkurler.
  • Ben hd destekli modul kullaniyorum. Teledunya hd yayinlar puruzsuz.
  • 32b653 t5w altyazıyı nasıl daha büyük yapabilirim?

2009 dan beride hiç yazılım yükseltme yapmadum.ondan kaynaklı olabilirmi?
    en son yazılımı 2010 diyor Power Consumption Guide 2010.08.24 bu yazılımı indirdikten sonra altyazısı büyüyen yada tv de değişiklik olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volsoft

Merhabalar benim le46b653 de hakkın rahmetine kavuştu servisi aradım gelip almaya 50 tl istiyorlar eşim evde alın diyorum 50 tl yi peşin almadan alamayız diyor servis tamam ben gelip vereyim siz alın eve para bırakmadım kimse söylemedi dediğim için gelip almadılar bile zaten arıza kaydını açtıktan 3 gün sonra arıyorlar onda da halletmeden arıza kaydımı kapattılar peşin 50 tl almadıkları için 3 senedir çevremde herkese samsung aldırdım ilk defa servisle işi olan ben oldum ve samsung benim için artık bitti. Bu yazdıklarım nedeniyle kızdım kendim yaparım dedim açtım tv yi patlak kondansatör falan yoktu sigortaları ölçtüm 1 tanesi bozuktu ince bi tel atıp fişe taktım sigorta attı sonra diğer tüm kartları söktüm bi daha ince bi tel attım yine sigortayı attırdı anladığım arıza power boardda bu konuda bilgisi olan var mı genel bi arıza araştırmalarım devam ediyor bilgisi olan varsa yazabilir mi eğer çözümü bulursam tekrar paylaşırım herkese samsungsuz günler diliyorum artık. Arçelik bile kapıya kadar alıp tamir edip servis ücreti istiyor koskoca samsung gelip 50 tl istiyor 15 km yola ve peşin nakit elden alamazsa gelmiyor ayıp bu konuda da her yere şikayetimi yapıyorum

Besleme devresi üzerinde atan sigortaya tel sarmanız devredeki diğer bileşenlere de zarar verir ve vermiştir de. Sigorta atıyorsa, köprü diyotlardan başlayıp kısa devre kontrolü yapmanız gerekir. Yanık dirençler de olacaktır, bir resmini koyarsanız uzaktan olabildiğince fikir vermeye çalışırım.

• Arkadaşlar selamlar , buranın artık çok sık güncellenmediğini biliyorum ama belki bilen çıkar diye sormak istedim. Televizyonumun modeli Le46b650 , laptopı vga ile bağlayıp görüntü alabiliyorum fakat ses konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. Laptopın kulaklık çıkışından kırmızı ve beyaz olarak 2'ye ayrılan kabloyu denedim audio l ve r ye bağladım ama ses alamıyorum tvden. Laptop sesini tv'den almak mümkün değil mi? Yoksa bi yerde yanlış mı yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offday

Arkadaşlar selamlar , buranın artık çok sık güncellenmediğini biliyorum ama belki bilen çıkar diye sormak istedim. Televizyonumun modeli Le46b650 , laptopı vga ile bağlayıp görüntü alabiliyorum fakat ses konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. Laptopın kulaklık çıkışından kırmızı ve beyaz olarak 2'ye ayrılan kabloyu denedim audio l ve r ye bağladım ama ses alamıyorum tvden. Laptop sesini tv'den almak mümkün değil mi? Yoksa bi yerde yanlış mı yapıyorum.

Bir adet altın uçlu ses aktarım kablosu alın. Bir ucunu Laptop'un kulaklık çıkışına diğer ucunu da TV'nin arkasındaki girişe (tam adını hatırlayamadım deneyerek bulabilirsiniz) takın ses aktarılır. Tabii bu kadar uğraştığınıza göre laptopunuzun hdmi çıkışı yoktur diye tahmin ediyorum. Zira hdmi hem görüntü hem de sesi sorunsuz aktarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYALETGEMİ

quote:

Orijinalden alıntı: offday

Arkadaşlar selamlar , buranın artık çok sık güncellenmediğini biliyorum ama belki bilen çıkar diye sormak istedim. Televizyonumun modeli Le46b650 , laptopı vga ile bağlayıp görüntü alabiliyorum fakat ses konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. Laptopın kulaklık çıkışından kırmızı ve beyaz olarak 2'ye ayrılan kabloyu denedim audio l ve r ye bağladım ama ses alamıyorum tvden. Laptop sesini tv'den almak mümkün değil mi? Yoksa bi yerde yanlış mı yapıyorum.

Bir adet altın uçlu ses aktarım kablosu alın. Bir ucunu Laptop'un kulaklık çıkışına diğer ucunu da TV'nin arkasındaki girişe (tam adını hatırlayamadım deneyerek bulabilirsiniz) takın ses aktarılır. Tabii bu kadar uğraştığınıza göre laptopunuzun hdmi çıkışı yoktur diye tahmin ediyorum. Zira hdmi hem görüntü hem de sesi sorunsuz aktarır.

Teşekkürler hdmi olmadığı için sormuştum evet. Bu arada doğru girişi buldum belki arayan olur diye yazayım çünkü tvnin arkasında çok fazla audio girişi var. Vga ile görüntü alanlar sesi 2 ucuda erkek aux kablosuyla alabilirler , kablonun bağlanması gereken yer vga girişini hemen solundaki audio girişi.

• FORUMA ÖZEL PAKET

İSTEYENLER PM DEN İRTİBAT KURABİLİRLER

• Arkadaşlar ben de B551 var. Tvyi açarken ve kapatırken çok ses çıkıyor. Bu ses olayını çözen var mı? Kapatırkenkini ben buldum. Mute tuşuna basıp kapattığınızda herhangi bir ses yok. Ama açılıştaki sesi bir türlü engelleyemiyorum. sesten uyanıyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.