Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waybe bi zamanlar bu konuda amma yoğunlaşmışız , şimdi ayda 1 mesaj geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

Orijinalden alıntı: kacar73

selam millet..

arkadaşlar bende 2 yıldan daha fazla bi süre önce 32 b 651 aldım, o zamanlar çok araştırdım, film oynatması hoşuma gitmişti, o günlerden beri açıkcası bu siteye çok girdim de, bu foruma girmemiştim...
    sorumu ukalalık olarak algılamayın cahilliğime verin..
    tv yi aldığım günden beri ne yazılım güncelledim nede başka bişey yaptım.. yapmam gereken bişey var mı? internet özelliği diye bişey var o zamanlar baktığımda kimse çözemiyordu.. nedir son durumu? yaşıcak mı benim tv :) bu tv nin yeniden keşfedebileceğim bi özelliği var mı ?

Bence bozulmadığına şükredin yeter
    Bakın ben 2 yıl 2 aylık 37b650 ile kalakaldım. Hakkın rahmetine kavuştu
    Şimdi yeniden tv araştırıyorum....

Besleme kartının fotografını çekin, yardımcı olabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

Orijinalden alıntı: kacar73

selam millet..

arkadaşlar bende 2 yıldan daha fazla bi süre önce 32 b 651 aldım, o zamanlar çok araştırdım, film oynatması hoşuma gitmişti, o günlerden beri açıkcası bu siteye çok girdim de, bu foruma girmemiştim...
    sorumu ukalalık olarak algılamayın cahilliğime verin..
    tv yi aldığım günden beri ne yazılım güncelledim nede başka bişey yaptım.. yapmam gereken bişey var mı? internet özelliği diye bişey var o zamanlar baktığımda kimse çözemiyordu.. nedir son durumu? yaşıcak mı benim tv :) bu tv nin yeniden keşfedebileceğim bi özelliği var mı ?

Bence bozulmadığına şükredin yeter
    Bakın ben 2 yıl 2 aylık 37b650 ile kalakaldım. Hakkın rahmetine kavuştu
    Şimdi yeniden tv araştırıyorum....

Besleme kartının fotografını çekin, yardımcı olabilirim...

Merhaba,

Arıza besleme kartında değil. Zira detaylıca test ettim. Hatta kondansatörleri bile tek tek muadiliyle yeniledim tam 15 tane..
    İşlemcinin takılı olduğu anakartta sorun var..Önceleri işlemci ve çevresini ısıtınca daha hızlı açılıyordu. Sonra o da fayda etmemeye başladı.
    Aradığım parçayı yeryüzünde sadece şurada bulabildim
    http://www.sahy.cz/sahy/eshop/1-1-Nahradni-dily-na-LCD/0/5/1367-LE37B650-BN94-03167A/description#anch1

Çek cumhuriyetinden Kargo ile beraber 70 euro ya geliyor.
    Ancak sağ salim gümrüğe takılmadan elime ulaşır mı..Ulaşsa taktığımda çalışır mı..

Birçok soru işareti var..

İlginiz için teşekkür ederim

• Çalışmasıdır dileğim. Siz gerekeni yapmışsınız.
  • arkadaşlar istanbul bilişimden satın almış olduğum 32d5720 serisi televizyonda yazdığım - konu açtığım bu tv lerdeki web browser olayı idi , artık kesin olarak anladım ki bu sorun yazılımsaldır. samygo kurup çalıştırdıktan sonra ftp programı filezilla ile tv nin 1 gb alanına girdiğimde görüntü aşağıda

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

tv nin hafızanındaki klasörlere gezinirken /mtd_exe altındaki SmartTV klasörünün içindeki menüleri altında

klasörlerinde görüldüğü gibi 29_fullbrowser klasörü var

öteki klasörler içinde ise smart menüsünde var olan foto , resim , favori,müzik, kanal listeleme vb klasörler bu klasörlerin içine bakıldığında config.xml dosyası ve icon bazılarında 29_fullbrowser olan js dosyaları var resim , favori , müzik vb menüler tv de gözükürken 29_fullbrowser gözükmüyor ben de bu klasörü alıp /mtd_rwdata/widgets ların olduğu yerde user kullanıcı klasörüne altığımda tv yi kapatıp açtığımda full browser çıkıyor

tıkladığımda ise bağlanıyor yazıyor sürekli çalışmıyor... buraya kadar yaptığım bu çalışmadan ve 32eh5300 lerde gördüğüm web browser olayından anladığım kadarıyla bu iş yazılımsaldır. hatta ankara media mark taki teknisyen birisiyle bu konuyu konuştuğumda onlarda teknik servis bunu yapabilir demişti. bizim burdaki teknik servis allaha emanet usb den kanal yüklemeyi kendisine ben gösterdim :))) sizin oralardaki teknik servis elemalarına bir soralım diyorum böyle bir durum söz konusu olabilir mi ???

NOT : bu arada bu cihazın yeni yazılımsal sürümü çıkmış 1019.0 dan 1020.4 de yazılım yükseltemyi menünün altında servis kısmından çevrim içi bula tıklasınlar ben yaptım bulamadı dedi. çünkü bu 32d5720 serisi cihaz türkiye samsung altında satış olmadığından parelel ithalat olduğundan türkiye ip sinden yeni yazılım bulamıyor
    bu cihazın samsung garantisi altındaki fransa ve kore yi buldum samsung fransa web sitesine girip frimware yi 61 mb dosyayı pc indirip flasha atıp tv ye taktığımda yine servis menüden yazılım yükselt usb den deyinde yeni yazılımı buldu yükledi. yeni yazılım ile gördüklerim daha hızlı geldi kanal geçişler ve allshare dosya şekilleri değişmiş olarak gördüm yeni yazılımı yüklemeniizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat23351 -- 20 Ağustos 2012; 20:48:24 >

• Arkadaşlar yakın zamanda UE-40EH5000 led tv aldım. Gece tv izlerken uyuya kalınca tv kendisi kapanıyor. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Arkadaşlar yakın zamanda UE-40EH5000 led tv aldım. Gece tv izlerken uyuya kalınca tv kendisi kapanıyor. Neden olabilir?

bir nevi hareketsizlik durumu algılması var yani ayarlar kısmında 2 saat hiç bir işlem yapılmasa tv yi kapat seçeneği var. onu kapalı yaparsan kapanmaz veya istediğin saat dilimine ayarlayabilirsin...
  • Bilen arkadaşlar şu TV ye nasıl firmware düşürülür, nasıl patchli yazılım yüklenir , tarayıcı filan nasıl çalıştırılır bi izah ediversin allah aşkına... Heryerde yabancı bişi anlaşılmıyor eski sayfalara bakıyorum linkler resimler göçmüş, nolur bi yardım edelim beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat23351

quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Arkadaşlar yakın zamanda UE-40EH5000 led tv aldım. Gece tv izlerken uyuya kalınca tv kendisi kapanıyor. Neden olabilir?

bir nevi hareketsizlik durumu algılması var yani ayarlar kısmında 2 saat hiç bir işlem yapılmasa tv yi kapat seçeneği var. onu kapalı yaparsan kapanmaz veya istediğin saat dilimine ayarlayabilirsin...

Evet haklısın sistem ayarlarında öyle bir oto kapatma ayarı aktifmiş onu kapattım sanırım düzelmiştir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Bilen arkadaşlar şu TV ye nasıl firmware düşürülür, nasıl patchli yazılım yüklenir , tarayıcı filan nasıl çalıştırılır bi izah ediversin allah aşkına... Heryerde yabancı bişi anlaşılmıyor eski sayfalara bakıyorum linkler resimler göçmüş, nolur bi yardım edelim beyler.

tv nin modeli ve tv nin frimwaresi nedir ?? interne bağlantını yapıp menü den yazılım güncelle çevrim içi dediğinde yeni yazılım bula tıkla bağlanıyor denilecek yeni güncel yazılım bulunamadı uyarı verirse yaa gerçekten günceldir frimwaresi ya da o tv nin türkiyede satışı olmadığı için çevrimiçi internete bağlanıp samsung tr üzerinden bağlanıp bulamadığından bu uyarı vermiş olabilir. bunun için samsung tr sitesine girip tv ni arat eğer yoksa samsung başka ülkelerinde aramaya başlayacaksın. mesele benim tv 32d5720 türkiyede satışı yok paralel ithalat ile satışı olduğun samsung tr destek vermemektedir. bu tv nin satıldığı siteleri buldum bu tv fransa ve g.korede samsung destek verdiğindne o ülkenin sitesine girdim orada arattım 1019.0 sürümdü 1024 çıkmış indirip flasha yükledim tv nin aynı menü yeriden çevrimdışı usb den al seçeneğine tıkladığında yeni yazılımı görür yükler eğer güncel yazılım bulamadı bu yüzdende yüklemiyorsa demektir tv nin yazılımı güncelmiş...
    tarayıcı olayın ise : eğer tv nin d serisi 6000 veya es serisi 5300 aynı veya yukarı ise tv in tarayıcın çalışması lazım bunların dışındaysa hiç uğraşma çünkü tv yi didik didik ettim çalıştıramadım 32d5720 de.
    bu arada patchli olaya girme derim tv nin flashını yakarsan dönüşün olmaz......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat23351 -- 28 Ağustos 2012; 16:49:16 >

• quote:

quote:

Bilen arkadaşlar şu TV ye nasıl firmware düşürülür, nasıl patchli yazılım yüklenir , tarayıcı filan nasıl çalıştırılır bi izah ediversin allah aşkına... Heryerde yabancı bişi anlaşılmıyor eski sayfalara bakıyorum linkler resimler göçmüş, nolur bi yardım edelim beyler.

tv nin modeli ve tv nin frimwaresi nedir ?? interne bağlantını yapıp menü den yazılım güncelle çevrim içi dediğinde yeni yazılım bula tıkla bağlanıyor denilecek yeni güncel yazılım bulunamadı uyarı verirse yaa gerçekten günceldir frimwaresi ya da o tv nin türkiyede satışı olmadığı için çevrimiçi internete bağlanıp samsung tr üzerinden bağlanıp bulamadığından bu uyarı vermiş olabilir. bunun için samsung tr sitesine girip tv ni arat eğer yoksa samsung başka ülkelerinde aramaya başlayacaksın. mesele benim tv 32d5720 türkiyede satışı yok paralel ithalat ile satışı olduğun samsung tr destek vermemektedir. bu tv nin satıldığı siteleri buldum bu tv fransa ve g.korede samsung destek verdiğindne o ülkenin sitesine girdim orada arattım 1019.0 sürümdü 1024 çıkmış indirip flasha yükledim tv nin aynı menü yeriden çevrimdışı usb den al seçeneğine tıkladığında yeni yazılımı görür yükler eğer güncel yazılım bulamadı bu yüzdende yüklemiyorsa demektir tv nin yazılımı güncelmiş...
    tarayıcı olayın ise : eğer tv nin d serisi 6000 veya es serisi 5300 aynı veya yukarı ise tv in tarayıcın çalışması lazım bunların dışındaysa hiç uğraşma çünkü tv yi didik didik ettim çalıştıramadım 32d5720 de.

TV'nin modeli ; LE32B651T3W . En son firmware 3000.1 mi öyle bişey yüklü. SammyGo dan çektiğim hiçbirşey yüklenmiyor. Bunun için önce 2005 yazılımına düşürmek gerekiyormuş, sonra patchli 2005 yazılımı atılıyormuş. DEdiğim şeyler ondan sonra yüklenip açılıyormuş. Ancak olayın buraya kadarını çözebildim. Ben altyazı olayını birde NetSurf Web Browser ı yüklemek istiyorum. Adım adım ne nasıl yapılır anlatan türkçe kılavuz malesef yok.

• quote:

quote:

quote:

TV'nin modeli ; LE32B651T3W . En son firmware 3000.1 mi öyle bişey yüklü. SammyGo dan çektiğim hiçbirşey yüklenmiyor. Bunun için önce 2005 yazılımına düşürmek gerekiyormuş, sonra patchli 2005 yazılımı atılıyormuş. DEdiğim şeyler ondan sonra yüklenip açılıyormuş. Ancak olayın buraya kadarını çözebildim. Ben altyazı olayını birde NetSurf Web Browser ı yüklemek istiyorum. Adım adım ne nasıl yapılır anlatan türkçe kılavuz malesef yok.

http://www.samsung.com/uk/support/model/LE32B651T3WXXC-downloads
    3000.2 versiyonu çıkmış...

• Merhaba arkadaşlar,

Bir sorunum var.

LE40B651 televizyonum var.

USB bellek taktığımda cihaz algılamıyor ama media player girdiğimde içeriğini görüp çalıştırabiliyorum.
    Fabrika reset denedim değişen birşey olmadı, cihaz takılı iken güvenli çıkar işaretleyip çıkardığımda sonrasında tekrar taktığımda yeni cihaz takıldı uyarısını alıyorum.

Bu arada servis menüsüne girdim hotel menüsüne bakmıştım ondan sonra mı oldu bilmiyorum şimdi USB takılı olmasa da mediaplayer tuşuna bastığımda tv belleği içeriği ile geliyor. Bunu düzeltmenin yolunu bilen var mı?

EDİT: Tv belleği içeriği gelme olayı tv kapatıp fişini çekip taktıktan sonra düzeldi ama hala neden geldi onu anlamış değilim.
    USB belleği tv çalışır iken taktığımda ekrana gelmesi gereken yeni bir aygıt bağlandı ikazı gelmiyor hala.

USB belleği çıkar seçip çıkarıp sonrasında takarsam yeni aygıt bağlandı ikazı geliyor. Bir türlü işin içinden çıkamadım.
    Bu şekilde herhangi bir zararı yok. USB bellek ya da harici disk taktığımda içeriğini media.p tuşuna bastığımda görebiliyor ve kullanabiliyorum.

Yalnız bu bir arıza mı daha sonra bana arıza olarak dönecek mi onu kestiremedim. TV nin garantisi de bitti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYYaH-1 -- 6 Eylül 2012; 13:45:39 >

• http://www.samsung.com/uk/support/model/LE32B651T3WXXC-downloads

Bende bu son sürümü indirdim usb yi tv ye takıyorum güncelleştirme yapmak istediğimde 30 saniye tarıyor bulunamadı diyor. Samsung LCD TV lerde firmware güncelleme nasıl yapılır arkadaşlar bilen varsa paylaşmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodist -- 30 Eylül 2012; 6:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Bende bu son sürümü indirdim usb yi tv ye takıyorum güncelleştirme yapmak istediğimde 30 saniye tarıyor bulunamadı diyor. Samsung LCD TV lerde firmware güncelleme nasıl yapılır arkadaşlar bilen varsa paylaşmasını bekliyoruz.

Yükleme yapmadıysanız yükleme yapmadan önce yeni versiyonu kullanan var mı? Getirisi nedir? Ne götürür? (Eski yazılıma dönme şansınız olmayacak 2005 ve öncesi yazılımı yüklü ise)

2005 versiyonu bildiğim kadarıyla en iyi yazılım versiyonuydu. Uzun zamandır takip yapmadım ama yüklemeden önce biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim çünkü beğenmedim bir önceki yazılıma döneyim gibi bir şansınız olmayabilir. Eski versiyonlarda bu vardı.

Siz yüklemeye kesin kararlı olduğunuzda tekrar mesaj yazın o zaman size yardımcı olmaya çalışırım.
    Acele karar verip de pişman olmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Yükleme yapmadıysanız yükleme yapmadan önce yeni versiyonu kullanan var mı? Getirisi nedir? Ne götürür? (Eski yazılıma dönme şansınız olmayacak 2005 ve öncesi yazılımı yüklü ise)

2005 versiyonu bildiğim kadarıyla en iyi yazılım versiyonuydu. Uzun zamandır takip yapmadım ama yüklemeden önce biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim çünkü beğenmedim bir önceki yazılıma döneyim gibi bir şansınız olmayabilir. Eski versiyonlarda bu vardı.

Siz yüklemeye kesin kararlı olduğunuzda tekrar mesaj yazın o zaman size yardımcı olmaya çalışırım.
    Acele karar verip de pişman olmayın...

bende 2009 sürümü yüklü neden yükseltmek istediğime gelince yıllardır hep 720p mkv ya da mpeg4 filmler seyrediyorum açamadığı çok nadir oluyordu. Son birkaç aydır yeni filmlerde çok sayıda filmi açmadı ya da ses codecleri güncel değil dedi. Yeni sürüm codec problemlerini çözer diye düşünüyorum yoksa yazılımdan menülerinden vesaire şikayetim yok

• arkadaşlar.b653 t5w da alt yazıyı nasıl büyültebiliriz

tv yi dediğiniz şekilde yaptım güncellemiyor biraz yardımcı olursanız iyi olur saygılar..
  • Öncelikle merhabalar. Bırası gercekten harika bir forum. Bende samsung B650 LE40B652T4PXZG var. Önceki firmware 2001 idi. Ancak dün 2008.2 yükledim ve hiç bi sıkıntı olmadı. Ama bir konuda sizlerden yardın istiyorum. Eski firmwarede samygo remote control calışıyodu. Ancak 2008.2 de calışmıyor. Bilgisi olan arkaslardan yardın rica ediyorum. Ne yapmam gerekli. Şimdiden çok tesekkürşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn25 -- 4 Ekim 2012; 23:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage][/simage] slm arkadaşlar 32b 551 lcd sahibiyim usb sorunsuz vidyo izlyorum sıkntı yok peki usb wifi adaptörle dlna özeligini kulanmam mümkünmü servis menüsünde var bu özeligi off durumunda istersem acabilyorum on durumuna acaba deneyen varmı hic yazılım yüklemedim şimditen teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rofenid -- 5 Ekim 2012; 2:51:49 >
  • EN SON YAZILIM HANGİSİ ACABA
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.