Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dantes57

Arkadaşlar ben de B551 var. Tvyi açarken ve kapatırken çok ses çıkıyor. Bu ses olayını çözen var mı? Kapatırkenkini ben buldum. Mute tuşuna basıp kapattığınızda herhangi bir ses yok. Ama açılıştaki sesi bir türlü engelleyemiyorum. sesten uyanıyor bazen.

Menü den ses seviyesi ayarlanıyor, tam hatırlamıyorum nereden ama biraz kurcalarsanız bulabilirsiniz. Ben tamamen kapatmıştım 3 yıl önce.
  • 32 B653 tv ye "smart tv" özelliği yüklenebiliyor mu? Teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba,

bende 40B652T4P var. mm287 arkadaşta da 40B651T3.

her ikimizde de usb1/2 aşırı güç yüklemesi hatası çıkıyor (usb ye bir şey bağlı olmamasına rağmen) ve bende ses cızırtaması oluyor.

bu konuda çözüm bilen ya da aynı durumla karşılaşan başka arkadaş var mı?

selamlar....

Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mm287 Mesajı Göster
    acil yardım
    bende samsung Le40b651t3wxxh
    serı no:azwu3sks400211n
    versıon:sq01
    lcd tv var usb lerde bırsey takılı olmamasına rağmen sürekli "yeni aygıt bulunamadı usb1/2 aşırı güç yüklemesi"ikazı çıkıyor.
    Servise götürdüm öyle ikaz çıkmadı.fabrika ayarlarına döndüm yıne gitmedi.ne yapmalıyım.lütfen yardım.
    Hocam merhaba,

bende de le40B652T4P var. dünden itibaren cızırtılı ses ve usb1/2 aşırı güç yüklemesi hatası nı ben de almaya başladım. nasıl çözüm buldunuz? açıkçası aynı tarihlerde bu sorunun çıkması da beni düşündürüyor.

selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: thelearner16

Arkadaşlar merhaba,

her ikimizde de usb1/2 aşırı güç yüklemesi hatası çıkıyor (usb ye bir şey bağlı olmamasına rağmen) ve bende ses cızırtaması oluyor.

selamlar....

acil yardım
    lcd tv var usb lerde bırsey takılı olmamasına rağmen sürekli "yeni aygıt bulunamadı usb1/2 aşırı güç yüklemesi"ikazı çıkıyor.
    Servise götürdüm öyle ikaz çıkmadı.fabrika ayarlarına döndüm yıne gitmedi.ne yapmalıyım.lütfen yardım.
    Hocam merhaba,

bende de le40B652T4P var. dünden itibaren cızırtılı ses ve usb1/2 aşırı güç yüklemesi hatası nı ben de almaya başladım. nasıl çözüm buldunuz? açıkçası aynı tarihlerde bu sorunun çıkması da beni düşündürüyor.

selamlar...

Merhaba,

Tv lerinizi kullanmadığınız zamanlarda da sürekli fişte takılı bırakıyor muydunuz? Bu önemli

Cihazlarınızı kullanmadığınız zamanlarda mutlaka fişten çekiniz. Elektrik besleme devrelerinde bulunan kondansatörler siz cihazı açmasanız dahi sürekli enerji depolarlar ve aynı zamanda bu devrede bulunan soğutucu alüminyum bloklar vardır genelde kondansatörler bu bloklara yakın yerde bulunurlar. Bu da kondansatörlerin zamanla ısıdan dolayı bozulmalarına erken yıpranmasına yol açar.

Bu şekilde aylar- yıllardır kullandığınız ürünler ekonomik ömründen önce arıza yaparlar.

Özetle; garantisi bitmediyse yetkili servis çağırıp ürünü tamir ettirebilirsiniz. Garantisi bitti ise de kendiniz lehim yapmasını biliyorsanız devreden bir eleman söküp takmışlığınız varsa içini açıp besleme devresindeki özelliğini yitirmiş olan kondansatörlerin aynıları ile değişim yapmanız gerekir.

Bu yazdıklarım, görmeden tahmini yazılan şeyler. Tekrar önemle yazıyorum cihazlarınızı kullanmadığınız zaman fişten çekiniz.

• Cevap için teşekkürler. Ben akım korumalı priz kullanıyorum ve tv yi kullanmadığım zaman prizin düğmesinden kapatıyorum.
    Tv nin garantisi bitti. Sorunu tesbit edebilsem lehimi yaparım, ama nasıl tespit edileceği hakkında bilgim yok.

Tekrar teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevap için teşekkürler. Ben akım korumalı priz kullanıyorum ve tv yi kullanmadığım zaman prizin düğmesinden kapatıyorum.
    Tv nin garantisi bitti. Sorunu tesbit edebilsem lehimi yaparım, ama nasıl tespit edileceği hakkında bilgim yok.

Tekrar teşekkürler...

http://bmert.net/2011/05/29/samsung-lcd-tvlerdeki-acilma-sorunu-ve-tamiri/

Aynı arıza değil ama burası size bir fikir verebilir.

Kolay gelsin.

• Arkadaslar bende 40b652 var. Dvb-c qam olarak Dsmart yayinini Modullu kullanıyorum. Teledunya ile ayni sistem aslinda. Bazı kanallarda sürekli mozaiklenme oluyor. Orn: kanal d hd.
    Uydu cihazına bağladığında aynı kanallarda mozaiklenme yok. Bu durumu nasıl çözerim bilemedim. Uydu cihazı kendi icinde sinyali mı güçlendiriyor acaba. Tabloyu tv ye bağlamadan önce guclendirebilecegim yükseltici gibi birşeyine var mı?

Arkadaslar birde su kanal listesini USB ye bir türlü export edemiyorum. Son yazılımı atmadım tv ye sadece son yazılım yüklü olursa mı kanal listesi export edilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 1 Ağustos 2013; 0:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar 40b 651 lcd tv.var.inanılmaz memnunum ama son zamanlarda kendiliğinden source yapıp bir pc ye sonra tekrar tv ye dönüyor.sanki kumanda ediyormusum gibi.sizce sorun ne olablir tesekkürler.
  • Merhaba,

Benim de 32B650 modeli bir lcd tv var.Aldığım günden beri tvden ses alamıyorum.Tv'nin garantisi yok yurtdışından geldi.Biraz araştırdıktan sonra menü de ses kısmında birçok özelliği seçemediğimi ve inaktif durumda olduğunu farkettim.Bununla ilgili olarak donanımsal bir sorun olmadığını düşündüğümden software update yaptım ama nafile yine aynı.Speaker ile ses alabiliyorum.Yani ses kartında da problem yok.Ne yapacağımı bilemiyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: if you lonely...

Merhaba,

Benim de 32B650 modeli bir lcd tv var.Aldığım günden beri tvden ses alamıyorum.Tv'nin garantisi yok yurtdışından geldi.Biraz araştırdıktan sonra menü de ses kısmında birçok özelliği seçemediğimi ve inaktif durumda olduğunu farkettim.Bununla ilgili olarak donanımsal bir sorun olmadığını düşündüğümden software update yaptım ama nafile yine aynı.Speaker ile ses alabiliyorum.Yani ses kartında da problem yok.Ne yapacağımı bilemiyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Günceldir.
  • quote:

Merhaba,

menü+ses+hoperlür seçimi+tv hoperlür
    seçili olmalı,zannedersem sizde harici hoperlür seçili
    menüden seçememe durumunda,kumanda yön tuşları arızalı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bosmann

quote:

Merhaba,

menü+ses+hoperlür seçimi+tv hoperlür
    seçili olmalı,zannedersem sizde harici hoperlür seçili
    menüden seçememe durumunda,kumanda yön tuşları arızalı olabilir

Maalesef her ikiside değil.Benim kumandam sağlam fakat seçeceğin menüdeki o kısımlar inaktif durumda üzerine gelerek seçemiyorum.Sıkıntım bu zaten.

• Benim televizyonum İstanbul bilişimden alınmış 40B652.Bu televizyonda internete bağlanma özelliği var mı?Tv'yi alalı 4 sene olmuş yazılım güncelleme filan yapmadım fakat şuan kullandığım telefon olan S3 minimle televizyona görüntü aktarıp aktaramayacağımı merak ediyorum?Bunun bir yöntemi filan varsa bu akşam yazılım güncelleme filan birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım kendi çapımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

Benim televizyonum İstanbul bilişimden alınmış 40B652.Bu televizyonda internete bağlanma özelliği var mı?Tv'yi alalı 4 sene olmuş yazılım güncelleme filan yapmadım fakat şuan kullandığım telefon olan S3 minimle televizyona görüntü aktarıp aktaramayacağımı merak ediyorum?Bunun bir yöntemi filan varsa bu akşam yazılım güncelleme filan birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım kendi çapımda

İnternete bağlanıyor. Ancak epeydir youtube uygulaması sorunlu. Aynı internet ağına bağlı olursa telefonuna imediashare programını indirerek kurulumunu yaptığın taktirde, telefonundaki görüntüleri tv ye aktarabiliyorsun. Benim 40b650 televizyonumda tablet ve telefondan bu programla aktarım yapabiliyorum. Unutmadan, telefonunun dil seçeneğini Türkçe dışında başka bir dile (ingilizce de sorun yok) almazsan program asla tv yi göremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcam1992

quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

Benim televizyonum İstanbul bilişimden alınmış 40B652.Bu televizyonda internete bağlanma özelliği var mı?Tv'yi alalı 4 sene olmuş yazılım güncelleme filan yapmadım fakat şuan kullandığım telefon olan S3 minimle televizyona görüntü aktarıp aktaramayacağımı merak ediyorum?Bunun bir yöntemi filan varsa bu akşam yazılım güncelleme filan birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım kendi çapımda

İnternete bağlanıyor. Ancak epeydir youtube uygulaması sorunlu. Aynı internet ağına bağlı olursa telefonuna imediashare programını indirerek kurulumunu yaptığın taktirde, telefonundaki görüntüleri tv ye aktarabiliyorsun. Benim 40b650 televizyonumda tablet ve telefondan bu programla aktarım yapabiliyorum. Unutmadan, telefonunun dil seçeneğini Türkçe dışında başka bir dile (ingilizce de sorun yok) almazsan program asla tv yi göremiyor.

Hocam internete nasıl bağlanıyoruz peki?Tv'nin arka tarafında Ethernet girişi var yalnız oraya kabloyu taktığımda algılamadı.Wifii antenim var birde onunla denedim bağlanıyor diyor en sonunda hata veriyor.Biryerlerden bir ayar filan mı yapmam lazım acaba?Zor olmayacaksa detaylı ve basit bir şekilde anlatırsan çok sevinirim

• harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Ben ethernet kablosunu taktığımda direkt çalıştı. 2-3 yıl geçtiği için unuttuğum şeyler olabilir.
  • Merhaba Arkadaşlar,

100lerce sayfa olmuş, günlerdir okuyorum ama değiş bitirmek, yarıya bile yaklaşamadım, artık gözlerimin bozulmaya başlamasından korkuyorum :)
    Bu kadar sayfa okumam sonunda, esas sorunum için tam bir çözüm bulamasam da bir fikir edindim, ama yine de sorma ihtiyacındayım.

Bende 2009 yılında satın almış olduğum LE46B653 (LE46B653T5WXXC) model bir TV var. O günden beri hiç firmware yüklemedim; hatta mevcut firmwarein kaç olduğunu bile bilmiyorum (nereden bakıldığını bulamadım). Gördüğüm kadarıyla Samsung TR sitesinde bu modele desteğini bitirmiş. İngiltere sitesinden 3001.1 numaralı firmware i bulabildim. Ama gördüğüm kadarıyla, bu numara kesinlikle tavsiye edilmiyor. Tavsiye edilen 2005, 2008 i ise hiçbiryerde bulamadım.

Açıkçası, benim bir hack sorunum yok. Sadece internet tuşum çalışsın, desteklenen yeni formatlar varsa onlardan da faydalanabileyim bana yeter. Ah bir de DTS olsaydı keşke :)

Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurey

Merhaba Arkadaşlar,

100lerce sayfa olmuş, günlerdir okuyorum ama değiş bitirmek, yarıya bile yaklaşamadım, artık gözlerimin bozulmaya başlamasından korkuyorum :)
    Bu kadar sayfa okumam sonunda, esas sorunum için tam bir çözüm bulamasam da bir fikir edindim, ama yine de sorma ihtiyacındayım.

Bende 2009 yılında satın almış olduğum LE46B653 (LE46B653T5WXXC) model bir TV var. O günden beri hiç firmware yüklemedim; hatta mevcut firmwarein kaç olduğunu bile bilmiyorum (nereden bakıldığını bulamadım). Gördüğüm kadarıyla Samsung TR sitesinde bu modele desteğini bitirmiş. İngiltere sitesinden 3001.1 numaralı firmware i bulabildim. Ama gördüğüm kadarıyla, bu numara kesinlikle tavsiye edilmiyor. Tavsiye edilen 2005, 2008 i ise hiçbiryerde bulamadım.

Açıkçası, benim bir hack sorunum yok. Sadece internet tuşum çalışsın, desteklenen yeni formatlar varsa onlardan da faydalanabileyim bana yeter. Ah bir de DTS olsaydı keşke :)

Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ??

2009 yılında aldığınız Tv de zaten 2005 versiyonu yüklüdür. Sakın yeni versiyonları yüklemeyin.
    Internet tuşunun çalışması için ülke seçeneğini İngiltere olarak ayarlamanız yeterli olacaktır.

• Herkese merhaba.uydu yayını kullanıyordum kablo tv ye gectım ama 40b650 de kanal menusune gırdıgımde hıc bırsey aktıf degıl ve altta uygun degıl yazıyor.Bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

selamlar....

acil yardım
    Hocam merhaba,

selamlar...

Dostum selamlar, bende de 40b652t4p lcd tv var..

bahsettigin usb asiri guc yukleme hatası bende de cikiyor.. tv nin sesi kesiliyor bu hata esnasında, ben servis menusunden usb girislerini bile kapattim ama durum hala ayni..

siz bir cozum bulabildinimiz mi? Kiricam artim lcd yi valla illahla ettik..

@thelearner16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.