Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilmr

Merhaba, bu forumu yeni keşfetmiş birisi olarak bir bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olan olursa gerçekten çok sevinirim.

Bende 32B653T5W LCD TV mevcut. MKV dosyaların seslerini açamıyorum. Samsungun destek sitesindeki güncellemeleri yükleyince bu sorun gider diye düşünüyordum ama olmadı. Baya uğraştım elimden bir şey gelmedi. Forumu biraz karıştırdım. İçinden çıkmak imkansız. Nasıl yapılacağı bir kaç yerde anlatılmış, doğru olanını bulmak zor olduğu gibi verilen dosya linkleri halihazırda yok. Yardımcı olan olursa sevinirim.

Desteklenmeyen ses codecki diyorsa sesler DTS dir onu acmak biraz karisik bilgisayarda DTS sesi mp3 yapmalisin filmlerin programi bi ara yuklerim anlatimini yaparim burdan basit yada google amcaya yaz dts filmi ac3 yapmak diye :) film basina ortalama 20 dk surer islem.

• Teşekkürler, galiba bu bir yöntemi benim okuduğum kadarıyla. Tam anlayamadığım bir yöntem daha var tahminim. Bu da dts'i mp3 yapmadan TV üzerinde bir program çalıştırmak olsa gerek. Eğer bu konu hakkında da bilgi sahibi iseniz ve bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar sahip olduğum samsung 5 series lcd tv de bir problem var. Tv bir bakıyorsunuz hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Bir bakıyorsunuz birden kapanıp açılıyor. Bazen hiç açılmıyor gün boyu. Bugun mesela hiç açılmadı. 1-2 kere açılıp kapandı sadece.

Servisi aradım çözüm üretemediler. Açılırsa eğer zamanlayıcı ayarına da bakacağım. Zamanlayıcıdan şüpheleniyorum. Eğer orda da sorun yoksa servis yolu göründü.

Birde bu tv nasıl format atarım.
  • Arkadaşlar ben laptop u hdmı ile baglayıp 1920.1080 yapınca ekran tam oturmuyor.Sıgdır diyorum o zman oturuyor Ama 1650.1050 ye aldıgım zaman tam oturuyor.Ve sanki görüntü daha güzel gibi duruyor.Bizim tv nin çözünürlüğü 1920.1080 değilmi?? Neden böyle oluyor?
  • MERHABA;

LED'E YA DA 3D'YE GEÇMEK İSTEYENLER OLABİLİR.

SATMAK İSTEYEN VARSA 40B650-51-52-53 ALMAYA HAZIRIM.

BEKLİYORUM...
  • malkara, HepsiBurada.com' dan 2009 Mayıs' ta 3.650 TL'ye satın aldığım Samsung 46B650 LCD TV 2100 TL'ye satılıktır. Satma nedenim, sizin de belirttiğiniz gibi Samsung LED TV almaktır. Cihazım ilk günkü gibi tertemiz ve hiçbir sorunu yoktur. Ekranında en ufak bir çizik bulunmamaktadır. Kumandası da sorunsuz ve temizdir.
    Kargo tarafıma aittir. İlgileniyorsanız cevap yazınız.
  •  Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

Arkadaşlar TV nin ekranda resimdeki gibi sarı ve mavi dikey şerit oluştu.Bu nedir?İB den alınma garanti devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewent20 -- 9 Şubat 2012; 16:59:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar TV nin ekranda resimdeki gibi sarı ve mavi dikey şerit oluştu.Bu nedir?İB den alınma garanti devam ediyor

Sevgili Levent arkadaşım. bilgdiğim kadarıyla İB paralel ithalat yapıyor. Garanti Samsung' a ait değil. Default ayarlara getirmeye çalış bence

• Ekran tamamen gittiği için hiçbirşey yapamıyorum,gitmeden önce hatırladıklarımkadarıyla bikaç şey yapmaya çalıştım wacthdog muydu neydi onu off yaptım,sonrasında bişeyide daha off yaptım amaadını hatırlayamadım şimdi.bakalım artık hayırlısı yarın servis alacak TV yi büyük ihtimallede İstanbula gönderecek zaten...
  • MALKARA

BEKLİYORUM...
    Bende40b650var onu satacam fiyat1.300tl pazarlık vardır.led alacam ondan satıyorum.karandisidaha bitmedi .tvde cok kücük 2nokta cizik var onu söylemesam baktığınızda göremezsiniz.ben biraz hassas olduğum icin cizik var diyorum.orjinal ayak vetuvar askı aparadıda var hic kullanmadım.özel sehba aldığım icin
  • 32b653 tvmin ayak aparatını birleşme noktasından kırmış bulunmaktayım :(
  • MERHABA;

46B650 LCD'MI SATIP;

NE DERSINIZ?
  • Eskilerden burda olan var mı? Dts işini epey önce çözmüştük sayenizde; bi halt ettim, dts çözen programın yeni versiyonun yükledim 32b650 ye , şimdi dts programını çalıştırmaya kalkınca(Yeni sürüm sammygo sitesinden edindim) tv kilitleniyor, kapatıp açmak gerekiyor. Eski sürümü yükledikten sonra da böyle bir sorun olmuştu, bir arkadaş .so uzantılı dosyalardan birini silip o şekilde yüklememi söylemişti ve sorun çözülmüştü..... O dosya hangisi söyleyebilecek var mı ? Özellikle erdem hocam buralarda mı?
  • Biraz uğraşınca sorunu çözdüm, ama usb den tv ye yazılımı aktardıktan sonra içerik yönetiminde iki yazılım görünüyor. Birisi samygo dca diğeri sammy go dca for cıp sammy go dca for cıp default olarak seçili bunu kaldırdığımda diğeri de otomatik olarak siliniyor. İçerik yönetiminde sammy go dca yı seçip oynat dediğimde sorun çözülüyor , ama "sammy go dca for cıp" değilde "sammy go dca" yı default olarak seçmenin bir yolu var mı?
  • Merhabalar, LE40B651T3W sahibiyim. mkv uzantılı dosyaları oynatamıyorum, belki firmware update yaparsam sorun çözülebilir diye düşünüyorum. Televizyonu aldığımdan beri hiçbir şekilde update etmedim ayarlarıyla bile oynamadım neredeyse bu yüzden nasıl update ederim bilemiyorum, forumu elimden geldiğince okudum ama bulamadım,yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltrap

Mkv uzantılı dosyaları oynatamıyorum, belki firmware update yaparsam sorun çözülebilir diye düşünüyorum.
    Televizyonu aldığımdan beri hiçbir şekilde update etmedim ayarlarıyla bile oynamadım neredeyse bu yüzden nasıl update ederim bilemiyorum, forumu elimden geldiğince okudum ama bulamadım,yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Acaba sebep şu olabilir mi?
    Bir deneyin isterseniz
    quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor, işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşım büyük ihtimalle YA mkvmerge gui programının yeni versiyonunu kullanmaya başlamışsın YA DA Windows 7 kullanmaya başlamışsın..

Bende zamanında senin yaşadığın sorunun aynısını yaşamıştım..

Yapman gereken Programda "Extra options " kısmına gelip Her başlık için "Compression" kısmını None olarak seçmek..Yani Ses Dosyaları,Altyazı dosyaları vs.. hepsi için bu kısmını None yaparsan sorun ortadan kalkacaktır..

2. çözüm ise XP veya Vista kullanarak, bu ayarları hiç ellemeden de sorunu ortadan kaldırabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurer34

quote:

Orijinalden alıntı: taltrap

Mkv uzantılı dosyaları oynatamıyorum, belki firmware update yaparsam sorun çözülebilir diye düşünüyorum.
    Televizyonu aldığımdan beri hiçbir şekilde update etmedim ayarlarıyla bile oynamadım neredeyse bu yüzden nasıl update ederim bilemiyorum, forumu elimden geldiğince okudum ama bulamadım,yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Acaba sebep şu olabilir mi?
    Bir deneyin isterseniz
    quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

yeni yüklediğim mkv uzantılı film dosyalarını bir süre yüklemeye çalışıyor sonrasında "desteklenmeyen video verisi" hatası veriyor. Ama harici hdd yüklü eski mkv dosyalarında sorun olmuyor. Onları ses+goruntu açabiliyor, işin ilginc yanı eski okuyabildiği mkv dosyaları üzerinde mkvgui ile delay değişikliği yapsam dahi artık o dosyayı okuyamıyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşım büyük ihtimalle YA mkvmerge gui programının yeni versiyonunu kullanmaya başlamışsın YA DA Windows 7 kullanmaya başlamışsın..

Bende zamanında senin yaşadığın sorunun aynısını yaşamıştım..

Yapman gereken Programda "Extra options " kısmına gelip Her başlık için "Compression" kısmını None olarak seçmek..Yani Ses Dosyaları,Altyazı dosyaları vs.. hepsi için bu kısmını None yaparsan sorun ortadan kalkacaktır..

2. çözüm ise XP veya Vista kullanarak, bu ayarları hiç ellemeden de sorunu ortadan kaldırabilirsin..

Çok teşekkürler, deneyeceğim. Umarım sorunumu çözerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

32b653 tvmin ayak aparatını birleşme noktasından kırmış bulunmaktayım :(

Ben de 40B651 i aynı yerden kırdım. Sonra vidayla sabitledim ama gene de tam sağlam olmadı. Güzel bir sehpa alıp TV monte ettireceğim.
  • Merhaba,
    DTS ile ilgili konular uzun zamandır pek konuşulmuyor sanırım. Ben de Erdem Bey'in yardımıyla 46B651 televizyonumda DTS codecli filmleri oynatmayı başarabildim. Emeğine ve sabrına teşekkür ederim. Sormak istediğim hard diski tv'ye bağlayıp DTS'li filmi oynattıktan sonra sesi 5.1 sisteminden alabiliyorum. Ama ses 2.1 gibi çıkıyor. Surround'lardan da ses alıp 5.1 yapabilmem için mutlaka pass-through'mu olması gerekiyor? Pass-through çalışmalarına ara verildi sanırım.
    Kısaca USB'deki DTS'li filmi 5.1 izleyebilmem için ne yapmam gerek? Şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler.
  • 40b651 kullanıyorum internet tv özelliğini önceden kullanabiliyordum twitter hava durumu .vs şuan açtığımda hata veriyor yahoo bu olayı bitirdimi yoksa başka bişi mi yüklemem gerekiyor? tşk.
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.