Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h@ydut

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

GEne yapamazsan ben sana video çekiyim işte nasıl takıcağını flash fisiki fln :)

üstat hakkaten Allah razı olsun, akşam gidince eve yapıcam bunu. Bundan değilde DTS olayına cesaret edemiyorum :))

Ya Dts olayı bende hiç denemedim neden dicen anladığım kadarı ile Dts olayını yapıon bitio öyle değil her film izliceğin zaman programmı çalıştırıon usb den öyle bişimiymi var ne Bide Pass Tru olayı mı ne varmış o çıkmadı daha dts ile ilgili o yüzden bende hiç bulaşmadım.
  • quote:

quote:

quote:

GEne yapamazsan ben sana video çekiyim işte nasıl takıcağını flash fisiki fln :)

üstat hakkaten Allah razı olsun, akşam gidince eve yapıcam bunu. Bundan değilde DTS olayına cesaret edemiyorum :))

Ya Dts olayı bende hiç denemedim neden dicen anladığım kadarı ile Dts olayını yapıon bitio öyle değil her film izliceğin zaman programmı çalıştırıon usb den öyle bişimiymi var ne Bide Pass Tru olayı mı ne varmış o çıkmadı daha dts ile ilgili o yüzden bende hiç bulaşmadım.

DTS çokta önemli değil aslında şimdi, zaten elimdeki filmleri hep izledim. iyi bir film arşivi edinmem gerekiyor. Dün dediğin gibi denedim ancak olmadı. Flashdiskin içine T-CHL7DEUC klasörü çıkartıp attım. Eve gittim TV açıkken flash diski taktım sonra yazılım Menüden yazılım yükseltmeye girdim. Flashdisk okunurken 30sn.bekleyin gibi bişey yazdı bekledikten sonra "Yükseltilecek dosya yok..." dedi. Sonra Acaba USB 2 yemi takmam gerekiyor dedim ondada aynı şey yazdı. TVmin sürümü 2009/09/30_002005

biyerde hatamı yapıyorum acaba üstat?

• quote:

quote:

quote:

quote:

DTS çokta önemli değil aslında şimdi, zaten elimdeki filmleri hep izledim. iyi bir film arşivi edinmem gerekiyor. Dün dediğin gibi denedim ancak olmadı. Flashdiskin içine T-CHL7DEUC klasörü çıkartıp attım. Eve gittim TV açıkken flash diski taktım sonra yazılım Menüden yazılım yükseltmeye girdim. Flashdisk okunurken 30sn.bekleyin gibi bişey yazdı bekledikten sonra "Yükseltilecek dosya yok..." dedi. Sonra Acaba USB 2 yemi takmam gerekiyor dedim ondada aynı şey yazdı. TVmin sürümü 2009/09/30_002005

biyerde hatamı yapıyorum acaba üstat?

Usb bellegin formati fat 32 mi ntfs mi iki formattada deneyin derim biraz sonra bende netten dosyayi indirip deniyim bi super loto sonuclarina bakiyimde :)

• formatı değiştirip deniycem, oo loto tuttuysa daha cevap vermezsin sen zengin olup:)unutma bizim şu işi ustat
  • quote:

formatı değiştirip deniycem, oo loto tuttuysa daha cevap vermezsin sen zengin olup:)unutma bizim şu işi ustat

Loto tutmuş olsa senide görürdük yaw :) Helalinden o sevinçle bir ev ayarlardık ama nerdeee 3 bile yok bak video çektim hatta nasıl yapıldığını bile unutmuşumda 3-4 kere denedimde oldu en sonunda tabi bende aynı yazılım üzerinde değişiklik yapmadığım için aynı yazılım diyor fakat rengini değiştirsem yüklerdi dikkat etmen gereken ayrıntılar :

1. FAT 32 olsun bellek bendeki öyle.
    2. T-CHL7DEUC direkt olarark klasör halinde olsun yani klasör içinde T-CHL7DEUC klasör olmasın T-CHL7DEUC tıklayınca belleğin içindeki image crc vs. dosyaları görebilmelisin.
    3. Ben bu dosyayı 40b650 tv ye yüklemiştim bendeki tv 32b653 fakat tüm serilere uyuyor 32-40-b650-651-653
    4. Olmama sına imkan yok gene olmaz ise erdem beye bir danışmak lazım master o :)

Buda video linki demin çektim yükledim

Video Dosyası Youtube

• benimki fat32 ymiş ntfs yaptıydım yine çevirim ama klasör içinde klasör vardı . Şimdi onu düzeltim. saolasın tekrar hocam. eve gidince deniyim
  • quote:

benimki fat32 ymiş ntfs yaptıydım yine çevirim ama klasör içinde klasör vardı . Şimdi onu düzeltim. saolasın tekrar hocam. eve gidince deniyim

Önemli değil yaw inşallah olur sarı ve büyük altyazı çok tatlı oluyor hatta bu harici media player oynatıcıların gösterdiği altyazılardan bile canlı duruyor bence tabi font abartı büyük gelebilir en büyükteyken onu ufağa yada standart boya alma ihtiyacı hissedebilirsin :)
  • quote:

quote:

benimki fat32 ymiş ntfs yaptıydım yine çevirim ama klasör içinde klasör vardı . Şimdi onu düzeltim. saolasın tekrar hocam. eve gidince deniyim

Önemli değil yaw inşallah olur sarı ve büyük altyazı çok tatlı oluyor hatta bu harici media player oynatıcıların gösterdiği altyazılardan bile canlı duruyor bence tabi font abartı büyük gelebilir en büyükteyken onu ufağa yada standart boya alma ihtiyacı hissedebilirsin :)

Valla hocam tekrar saolasın, eve gidim biranöncede pazartesi sonucu yazim evde net yokta.
    Üşenmemiş uğraşmıssın video bile almışsın. Emeğine vaktine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre46

mkvtoolnix mkv filmi editledim ama simdide desteklenmeyen video verisi hatası alıyorum ne yapmam lazım düzeltmem icin

Konuyla ilgili cevap verildimi göremedim ama aynı sorunu bende yasamıstım.. sorun kullandığınız mkvtolnix yeni sürümlerden kaynaklanıyor.. eğer eski bir sürümde denerseniz problem çözülecektir.ben 3.0.0 ı kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum.Umarım yardımı dokunur..
  • Eve gittim taktım flashı ve 5dakka sürmeden işlem tamamdır. Sanırım dediğin gibi klasör içinde klasör olmamalı, Ben flash diskin içine hem tek klasör olarak koydum hemde hepsini çıplak attım. İşlem tamamdır hocam yardımların için teşekkür ederim.
  • quote:

Eve gittim taktım flashı ve 5dakka sürmeden işlem tamamdır. Sanırım dediğin gibi klasör içinde klasör olmamalı, Ben flash diskin içine hem tek klasör olarak koydum hemde hepsini çıplak attım. İşlem tamamdır hocam yardımların için teşekkür ederim.

İyi çok sevindim umarım altyazı boyutundan memnun kalırsın iyi seyirler :)
  • yazı boyutu süper, gerçi gölgeli yapılabilse 10 numara olurdu ama bunada şükür
  • arkadaslar 1 hafta sonra 46" B650 almayi dusunuyor

Oyun performansi nasil ( xbox360 var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

arkadaslar 1 hafta sonra 46" B650 almayi dusunuyor

Hala sıfırını satıyorlarmı yaw ?
  • quote:

quote:

999 TL. 46"

neden satmasinlar

butce 1000TL hangi TV yi almaiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Aralık 2011; 21:30:09 >
  • Nerde yaw bu tv bedava walla 3 tane al :) bende isterim
  • quote:

quote:

quote:

999 TL. 46"

neden satmasinlar

Harbi nerde 1.000 tl ye samsung b650 bedava ciddi ciddi.
  • quote:

quote:

quote:

999 TL. 46"

neden satmasinlar

istanbul bilişime bakıp yanılmış olabilirmisin? onlarda stok sorun yazıyorsa yok demektir . Başka yerden bulduysanız cidden söyleyin bizede

• sayın Erdem bey sizden ricam netplayer samsung40b650de calışıyormu calışıyorsa neyapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür edrim
  • Arkadaşlar bendede bu lcd den war 2 senedir kullanıyorum, Acaba bu mesela 720 x 544 olan filmeleri nasıl tam ekranda izleye biliriz bi program war mı acaba yardımcı olursaız sevinirim . tşklr simdiden.
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.