Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pars35

quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

Eski 1 TB lik flash bellegimi formatladım gene olmadı.

Yeni bir bellek aldım onu taktım gene olmadı.

Hala filmleri resim olarak (seyredilince) gostermiyor.

Aksam denemek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum lutfen.

aynı sorun bende var. hard diski diğer samsunga takıyorum orada resimleri gösteriyor. ama salondakide B653 ama o göstermiyor. hata bellekte olsa diğer odadaki tvde de göstermemesi lazım. konuya açıklık getirecek arkadaşı bende sabırsızlıkla bekliyorum..

Televizyona reset attım simdı duzeldi

sanırım tv nin bellegi dolmus.

reset atma icin televizton acıkken exit tusuna 10 saniye basılı tuttum ve sonra tamam dedim

• B serisinde kanalları usb belleğe nasıl alıyorduk? menü sonra hangi tuşlara basıyorduk.
  • Laptop ile tv arasında
    DLNA İLEkablosuz bağlantı kuracağım aparatı en uygun bulabileceğim adres nersidir acaba ?
  • tvden kanal dosyasını almayı başardım ancak dosya uzantısı scm olmadığı için kanal düzenleme programı dosyayı görmüyor. ben bu işi daha önce yapmıştım ama şimdi beceremiyorum. yardım istiyorum..
  • Yazık ki daha çok sorun çıktığında foruma dönülüyor.
    Bu yüzden insanlar ya erteliyor veya soru yağmuruna tutuyorlar.
    Zamanında bütün konuyu hatim etmiş ve altyazı boyutu sorunumu
    Erdem bey başta olmak üzere diğer arkadaşların da yardımı ile hallettim.

Yeni ve daha büyük altyazıya geçerken de hiç sorun yaşamadım.
    Tek sorun "bu sefer de çok büyük olmuş yazılar" dedim.
    Onu da Tv nin orjinal yazılımındaki altyazı ayarlarından "standart"a getirince,
    tam istediğim gibi oldu.Keşke altyazı gölgelendirme de yapılabilseydi.
    Hatırladığım kadarıyla işlem çok zor değil ama uğraşacak zoman yokluğu problemi vardı.

Birkez daha teşekkürler.

Son olarak, bir ricam var arkadaşlar.Erdem Bey'in yazılımına dönmüş ve kablosuz bağlantı kullanan arkadaşlar
    hangi markaları kullandıklarını yazabilirlerse boş yere yanlış adaptör almayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurer34

Yazık ki daha çok sorun çıktığında foruma dönülüyor.
    Bu yüzden insanlar ya erteliyor veya soru yağmuruna tutuyorlar.
    Zamanında bütün konuyu hatim etmiş ve altyazı boyutu sorunumu
    Erdem bey başta olmak üzere diğer arkadaşların da yardımı ile hallettim.

Yeni ve daha büyük altyazıya geçerken de hiç sorun yaşamadım.
    Tek sorun "bu sefer de çok büyük olmuş yazılar" dedim.
    Onu da Tv nin orjinal yazılımındaki altyazı ayarlarından "standart"a getirince,
    tam istediğim gibi oldu.Keşke altyazı gölgelendirme de yapılabilseydi.
    Hatırladığım kadarıyla işlem çok zor değil ama uğraşacak zoman yokluğu problemi vardı.

Birkez daha teşekkürler.

Son olarak, bir ricam var arkadaşlar.Erdem Bey'in yazılımına dönmüş ve kablosuz bağlantı kullanan arkadaşlar
    hangi markaları kullandıklarını yazabilirlerse boş yere yanlış adaptör almayalım.

Erdem bey gölgeyi hallederim demişti ama adamın işi başından aşkın :)

• 32b652 kullanıyorum, daha önce MKV leri izliyordum su an izleyemiyorum, ne yapmam lazım.
  • rkadaşlar merhaba. 2 yıl önce Samsung 40B652T modelini almıştım. Hiç internet bağlantısını denemedim. Temel olarak iki sorunum var;

1- İnternet bağlantısını nasıl yapabilirim? Forumda gezdim. O kadar çok sayfa ve öneri var ki hiç birşey anlamadım. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

2- DTS sorununun bi çözümü var mı acaba? Bazı filmlerde ses çıkmıyor. Desteklenmedği için.

3-Güncelleme yapmak istiyorum. Sitesinden son firmwarei indirsem dil ingilizce mi olacak?

Biraz TV konusunda acemiyim. Yardımcı olabilecek arkadaş barsa çok mutlu olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskl -- 20 Kasım 2011; 15:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yskl

rkadaşlar merhaba. 2 yıl önce Samsung 40B652T modelini almıştım. Hiç internet bağlantısını denemedim. Temel olarak iki sorunum var;

1- İnternet bağlantısını nasıl yapabilirim? Forumda gezdim. O kadar çok sayfa ve öneri var ki hiç birşey anlamadım. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

2- DTS sorununun bi çözümü var mı acaba? Bazı filmlerde ses çıkmıyor. Desteklenmedği için.

3-Güncelleme yapmak istiyorum. Sitesinden son firmwarei indirsem dil ingilizce mi olacak?

Biraz TV konusunda acemiyim. Yardımcı olabilecek arkadaş barsa çok mutlu olurum...

Yok mu yardımcı olabilecek arkadaş acaba?
  • bu seriler için orjinal yeni yazılım çıktımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

Laptop ile tv arasında
    DLNA İLEkablosuz bağlantı kuracağım aparatı en uygun bulabileceğim adres nersidir acaba ?

ben de merak ediyorum
  • quote:

quote:

rkadaşlar merhaba. 2 yıl önce Samsung 40B652T modelini almıştım. Hiç internet bağlantısını denemedim. Temel olarak iki sorunum var;

Yok mu yardımcı olabilecek arkadaş acaba?

Bu konuyu yani 173 sayfayi okuman gerekiyor istedigin tum bilgiler hali hazirda bu konuda var zamaninda ben kelime kelime okumustum a yok urasamam diyorsan hali hazirda mevcut yazilimindan memnunsun demektir ogrenmen gereken cok sey var sanmiyorum su anda sana bunu aciklamazlar en son msjda saygilar.

Not: kucuk bir tavsiye okumadan tvni guncelleme pisman olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Ohooo. DTS hallolalı çok oldu. Ama Passthru da hala yayımlanmadı. İşin kötüsü yapan adama da ulaşamıyorum...
    Ancak TV hoparlorunden dinleyebiliyorsunuz DTS li MKV leri.

B serisi TV var da bu ara onun üstünde çalışmıyorum. D serisi üzerinde çalışıyorum.
    Yanlışlıkla Samsung TV alan insanların gönüllerini 1 nebze de olsa daha hoş tutmaya çalışıyoruz işte...
    D serisi falan alanlar varsa aranızda bugün güzel oyuncaklar da sunduk ahaliye :

http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/mpage_57/key_/tm.htm

Selamlar olsun kardeş, saygılar....

Yanlışlıkla, samsung alanlar derken, sence Samsung alınmamalı mı Lcd olarak? Bende 46B750 var, orjinal yazılımı ile kullanıyorum popcorn olduğu için önemsemedim pek dts olaylarını falan.
    Yeni bir tv almam gerekecek 4-5 ay sonra yine samsung düşünüyordum, sence hangi markayı almalı...

• usb kayıt sorununu çözdüm.

kamosonik mini uydu alıcısı aldım 3-5 cmlik bir cihaz ve HD dvd kalitesinde kaydediyor.. hemde aynı tranpoderde iken bir kanalı kaydedip diğer kanalı izleyebilirsiniz.

kamosonik 109 modelini şiddetle tvsiye ederim.
  • slm saygılar bir konuda yardıma ihtiyacım var

bende samsung c650 var ıp tv özellikli

nette gördüğüm ıp tv adreslerini yani linkleri tv me nasıl girip izliyecem ayrıntılı bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • Öncelikle herkese merhaba,
    TV modelim Le32B651
    Yazılım:2009/09/30_002005
    1 seneyi geçti alalı. PC ve PS3 de kullandığım için filmleri hep PC den isliyordum. Geçen gün hdd bağlayıp film izleyim diyince dual ses sorununu keşfettim ve araştırmalar sonucu bu konu sayesinde şuan servis menüsü+ diğer işlemleri yaparak dual ses sıkıntısını çözdüm. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
    Aldığımdan beri yazılımı hiç güncellemedim. Gördüğünüz üzere yazılım TV geldiğinde yüklü olan sürüm. Şuan sorunsuz çalışan ve bana yüklememi tavsiye edeceğiniz sürüm hangisidir? Dün gece samsung un sitesinden T-CHL7DEUC_3001.1_Step2 dosyasını indirdim ama forumda okuduğum kadarı ile bu sürümde dts programını yüklemekte sıkıntı çıkıyormuş.
    O yüzden bu yazılımı yüklemeye çekiniyorum.
    Önereceğiniz sürüm hangisidir?
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Flash Flash Flash -- Bomba Bomba Bomba :)

Arkadaşlar sevgili Erdemin başını (_EUA_) ağrıta ağrıta sonunda biz b65x kullanıcıları için en büyük Font boyutunda dosyayı yapmayı kabul etti ve işte sonuç :P Bu aşağıda linklerini verdiğim dosya ile fontunuzu 29 yani tv nin gelip görebileceğiniz bence en yüksek ve rahat izlenebilir boyutuna ulaştırıyor. Ben 32b653 ve 40b653 tvlerde denedim problemsiz çalıştı aşağıyada font boyutunu anlayabilmeniz için link koyuyorum tıklayın Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

Mavi sammyGO dosyası yazan yere tıklayın ve request download ticket diyin sonra bilgisayarınıza indirin daha önce yapmamış arkadaşlar için bu forumun 93. sayfasında adım adım nasıl yapılıp yükleneceğini yazmıştım sayfa 93 ten okuyup adım adım yapın. Ayrıca en aşşa r.a.pidshare linkini veriyorum bu hazır halde olan dosya aşağıda tıklayın "Hazır Dosya SARı En Büyük Font" bu dosyayı rardan çıkardıktan sonra usb belleğe atıp tv açıkken usb belleği takıyorsunuz çıkan menüden yazılım yükselt diyoruz ve iş bitiyor renk sarı ve en en en büyük font :P

Not: Eğer sürümünüz 3000 flnsa mlsf işe yaramaz 2005 sürümü bu dosya 2004 sürümünüz'de varsa yükleniyor sorunsuz. VErsiyon düşüme olaylarını erdem açıkladı bu forumda önceki sayfalarda.

Linkler zaman içinde ölür vs. vs. olursa bilgisayarımda saklıdır tekrar upload ederim özel msj atmanız yeterli.

sammyGO dosyası

Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

https://****.com/files/1790305024/T-CHL7DEUC.rar

Sarı Renk Yapmak isteyenler için KOD: FFFFFF00 Yani 6 tane F 2 Adet SIFIR

Paylaşmak birşeyleri öğrendikten sonra başka insanlarada karşılıksız öğretmeye, yardımcı olmaya çalışmak başka bir amacımız yok burada lütfen anlamadığınız yapamadığınız yerleri danışın anladığım yapabildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım anlamadığım yerde başka bilen üstatlara danışırız çözeriz sorunları öncelikle _EUA_ ya bir teşekkür etmeniz yeterli :)
    Ayrıca bu fontu yükleyipte memnun kalan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. ( Memnun kalmayanlarda olabilir:P )

Sn. Hocam benim 32b650 tvim var, ben tvme bugüne kadar hiçbirşey yüklemedim ancak alt yazıları küçük olduğundan yukarda yazdığınızı yapmak istiyorum ancak yine bir sorim istedim. Samsung Font Büyütme dosyasını winrar ile çıkarttım şimdi bunu flash diske yükleyip tvim açıkken usbden flashı taktığımda herşey bitiyormu yoksa başka daha yapmam gereken şeyler varmı? 93.sayfayı okudum ancak orda sammygo dosyası falan var kafam karıştı. Ben kolay yoldan sadece yazı boyutunu büyütim istiyorum.

Aslında DTS yide halletmek isterdim ama açıkcası korkuyorum:) sonra tvi servis dışı kalmasın.

• Rar dosyası hazır hali işte onu takıcan biticek sammy go fln uraşmana gerek yok 93 sayfada adım adım açıklandı yavaş yavaş okursan o kısımlarıda yaparsın inan çok basit ama sen bu rarla zaten işi bitircen korkma zaten otomatik görüyor bitiyor iş.
  • GEne yapamazsan ben sana video çekiyim işte nasıl takıcağını flash fisiki fln :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

GEne yapamazsan ben sana video çekiyim işte nasıl takıcağını flash fisiki fln :)

üstat hakkaten Allah razı olsun, akşam gidince eve yapıcam bunu. Bundan değilde DTS olayına cesaret edemiyorum :))
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.