Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk!

Arkadaşlar 651 model tv yi 2 yıl önce aldım.

Aranızda ps3 kullanan var mı?Varsa performans nasıl?Ben de hep lag oluyor? O yun modu gibi bir modu yok sanırım bulamadım. Yoksa Tv de sorun mu var anlayamadım

Yardımlar için teşekkürler.

Oyun modu sadece HDMI dan yapılan bağlantılarda aktif olabilir menülerde arayın bulursunuz. Yani en azındaın geçikme hissedilir derecede azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDRCMRT

Arkadaşlar Merhaba, LE40B651 tv yi uzun yıllardır kullanıyorum tüm yazılımlarını update (Şuan 3001 yüklü) ettim kendi orjinal samsung wifi dongle da var internetede çıkabiliyorum. Bilgisayar üzerinden dosyada paylaşıyorum filmde izliyorum buraya kadar herşey normal yalnız...

iPhone 4 telefonuma Samsung Remote (uzaktan kumanda) uygulamasını kurdum, tv de usb dongle ile evdeki modemime wifi ye bağladım aynı şekilde iphone 4'üde wifi ye bağladım hem tv hemde iiphone ip aldı her ikisinede bilgisayardan ping atıyorum atıyor ama gel gelelim iphone 4 ünde samsung remote programını açıyorum tv yi bulamadım diyor. Modemin friwall bile kapadım epeyce bi uğraştım ama sonuc değişmedi. Programın desteklediği sürümlere bakıyorum LE40B650 serisinin tamamını destekliyor yazıyor ama bende bi türlü olmuyor aynı sorun bir arkadaşımda da var onda da aynı tv var onda da sorunu çözemedik.

Bu sorunun çözümünü bilen veya 40B650 serisinde deneyip kullanabilen var mı?

Samsung Remote Uygulaması linki.
    http://itunes.apple.com/tr/app/samsung-remote/id359580639?mt=8

B650 uzaktan kumande desteklemez.
    Desteklemesi için SamyGO Remote LAN uygulamasının TV de çalışması lazım önce.

Ben android telefonumdan orjinal kumanda gibi kontrol edebiliyorum o sayede...

• quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: thelearner16

Erdem Bey merhaba,

sayenizde DTS filmleri 40B652 TV de izleyebiliyorum. çok teşekkür ederim. ARO.

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. diğer versiyonları yüklemeden direkt PVRPlus v1.4 yükledim ve çalıştırıyorum. rec ikonu çıkıyor sol üst köşede, tekrar rec tuşuna basınca altta bilgi veriyor; süre ilerlemesine rağmen dosya boyutunu 0 gösteriyor. stop tuşuna basınca da "delete recording" mesajını görüyorum ve bir şey kaydetmiyor.

1. bunu nasıl çözebilirim?

2. USB flash drive (FAT 32 formatlı) dışında external HDD e kayıt yapabilirmiyim? denedim NTFS dosya sisteminde kayıt yapamazsınız mesajı aldım. bunun bir çözümü var mı?

yardımlarınız için şimdiden çook teşekkürler.

hangi kaynaktan kayıt yapacan?? antendenmi yoksa Receiverdanmı ? ..receiver Av çıkışında bağlı ise sanırım kayıt yapmıyor.DVB veya hdmi yi kaydediyor sanırım.

PVR uygulamamız SADECE ve SADECE TV de bulunan dijital tunerden çıkan (DVBS/DVBC/DVBT) yayınları kaydeder. HDMI dan da KAYIT YAPMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: nesine

arkadaslar merhaba bastan ve sondan 5-10 sayfa okudum ancak soruma yanit bulamadim degerli vaktinizi ayirirsaniz sevinirim, ben 46b653 model lcd kullaniyorum alali 2 seneyi gecti, aldigim gunden beri guncelleme basta olmak uzere hicbirsey yapmadim lcd ye , son zamanlarda sikca dizi, film izlemeye basladim, baslarda harddisk uzerinden izliyordum ama bu seferde internetten uzak kaldigim icin hdmi kablo aldim ve sikintim bu noktada basladi , eger goruntuyu sadece lcd den alirsam 1920x1080 goruntu ekrandan tasiyor kenarlarin bir kismini goremiyorum, bu arada laptopumun cozunurlugu 1366x768 , her iki ekrandan goruntu alinca goruntu 1366x768 ile tam oturuyor ancak puslu ve net olmayan bir goruntu hakim, bu sorunu nasil duzeltirim ayarlarla biraz oynamaya calistim ancak kiviramadim , birde harddiski usb den baglayip izledigim hd filmin goruntu kalitesi ile ayni filmi hdmi kablo ile izledigimde almam gereken goruntu kalitesi ayni mi olmalidir, ya da hangisi iyi olmalidir , bir keresinde de yine hdmi ile pes 2011 oynamayi denemistim hangi cozunurlukte denedigimi hatirlamiyorum ama goruntu de kaymalar kirilmalar mevcuttu bunun cozunurlukle bir baglantisi varmidir ? simdiden tesekkurler.

"Ekrana sığdır" yaparsan FULL HD de (1920x1080) görüntü ekrana TAM oturur.

LCD açıkken tam çözünürlük vermez çünkü LCD'n full HD değil. O yüzden sen ana ekranı kullan derim. Laptopun ekranını kapa...

• Bu forumun son halini beğenmedim yaw. Her mesaja ayrı ayrı cevap mı verilir. Sevmedim burayı gidiyorum bana ne :D
    Kolay gelsin.
  • Flash Flash Flash -- Bomba Bomba Bomba :)

Arkadaşlar sevgili Erdemin başını (_EUA_) ağrıta ağrıta sonunda biz b65x kullanıcıları için en büyük Font boyutunda dosyayı yapmayı kabul etti ve işte sonuç :P Bu aşağıda linklerini verdiğim dosya ile fontunuzu 29 yani tv nin gelip görebileceğiniz bence en yüksek ve rahat izlenebilir boyutuna ulaştırıyor. Ben 32b653 ve 40b653 tvlerde denedim problemsiz çalıştı aşağıyada font boyutunu anlayabilmeniz için link koyuyorum tıklayın Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

Mavi sammyGO dosyası yazan yere tıklayın ve request download ticket diyin sonra bilgisayarınıza indirin daha önce yapmamış arkadaşlar için bu forumun 93. sayfasında adım adım nasıl yapılıp yükleneceğini yazmıştım sayfa 93 ten okuyup adım adım yapın. Ayrıca en aşşa r.a.pidshare linkini veriyorum bu hazır halde olan dosya aşağıda tıklayın "Hazır Dosya SARı En Büyük Font" bu dosyayı rardan çıkardıktan sonra usb belleğe atıp tv açıkken usb belleği takıyorsunuz çıkan menüden yazılım yükselt diyoruz ve iş bitiyor renk sarı ve en en en büyük font :P

Not: Eğer sürümünüz 3000 flnsa mlsf işe yaramaz 2005 sürümü bu dosya 2004 sürümünüz'de varsa yükleniyor sorunsuz. VErsiyon düşüme olaylarını erdem açıkladı bu forumda önceki sayfalarda.

Linkler zaman içinde ölür vs. vs. olursa bilgisayarımda saklıdır tekrar upload ederim özel msj atmanız yeterli.

sammyGO dosyası

Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

https://rapidshare.com/files/1790305024/T-CHL7DEUC.rar

Sarı Renk Yapmak isteyenler için KOD: FFFFFF00 Yani 6 tane F 2 Adet SIFIR

Paylaşmak birşeyleri öğrendikten sonra başka insanlarada karşılıksız öğretmeye, yardımcı olmaya çalışmak başka bir amacımız yok burada lütfen anlamadığınız yapamadığınız yerleri danışın anladığım yapabildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım anlamadığım yerde başka bilen üstatlara danışırız çözeriz sorunları öncelikle _EUA_ ya bir teşekkür etmeniz yeterli :)
    Ayrıca bu fontu yükleyipte memnun kalan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. ( Memnun kalmayanlarda olabilir:P )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 30 Eylül 2011; 23:01:25 >

• Dts passthrough olayı ne oldu acaba bir gelişme varmı?
  • OlguErhan adlı arkadaşın dediğini yaptım.ben yeşil renk seçtim.font bayağı büyüdü.bana biraz fazla büyütülmüş gibi geldi.ama ayarlardan eski büyüklük tekrar ayarlanabiliyor.problem yok.2005 sürümlü yazılımda deneme yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

Dts passthrough olayı ne oldu acaba bir gelişme varmı?

herkes soruyor ama ses yok kimseden, gelecek dendi ama bende merak ediyorm
  • mkvtoolnix mkv filmi editledim ama simdide desteklenmeyen video verisi hatası alıyorum ne yapmam lazım düzeltmem icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetman

quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

Dts passthrough olayı ne oldu acaba bir gelişme varmı?

herkes soruyor ama ses yok kimseden, gelecek dendi ama bende merak ediyorm

Ben de....
  • slm arkadaşlar bana dts ses programı lazım le 40 b tv im için yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

quote:

Orijinalden alıntı: nesine

arkadaslar merhaba bastan ve sondan 5-10 sayfa okudum ancak soruma yanit bulamadim degerli vaktinizi ayirirsaniz sevinirim, ben 46b653 model lcd kullaniyorum alali 2 seneyi gecti, aldigim gunden beri guncelleme basta olmak uzere hicbirsey yapmadim lcd ye , son zamanlarda sikca dizi, film izlemeye basladim, baslarda harddisk uzerinden izliyordum ama bu seferde internetten uzak kaldigim icin hdmi kablo aldim ve sikintim bu noktada basladi , eger goruntuyu sadece lcd den alirsam 1920x1080 goruntu ekrandan tasiyor kenarlarin bir kismini goremiyorum, bu arada laptopumun cozunurlugu 1366x768 , her iki ekrandan goruntu alinca goruntu 1366x768 ile tam oturuyor ancak puslu ve net olmayan bir goruntu hakim, bu sorunu nasil duzeltirim ayarlarla biraz oynamaya calistim ancak kiviramadim , birde harddiski usb den baglayip izledigim hd filmin goruntu kalitesi ile ayni filmi hdmi kablo ile izledigimde almam gereken goruntu kalitesi ayni mi olmalidir, ya da hangisi iyi olmalidir , bir keresinde de yine hdmi ile pes 2011 oynamayi denemistim hangi cozunurlukte denedigimi hatirlamiyorum ama goruntu de kaymalar kirilmalar mevcuttu bunun cozunurlukle bir baglantisi varmidir ? simdiden tesekkurler.

"Ekrana sığdır" yaparsan FULL HD de (1920x1080) görüntü ekrana TAM oturur.

LCD açıkken tam çözünürlük vermez çünkü LCD'n full HD değil. O yüzden sen ana ekranı kullan derim. Laptopun ekranını kapa...

Yuh! 46b653 full HD değil mi? N'apmış bu Samsung böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

Eski 1 TB lik flash bellegimi formatladım gene olmadı.

Yeni bir bellek aldım onu taktım gene olmadı.

Hala filmleri resim olarak (seyredilince) gostermiyor.

Aksam denemek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum lutfen.

• arkadaşlar selam.. bnm tv b653.. son 10 gündür Tv'den (sanırım) genleşme sesi gibi sesler geliyor.. isin ilginç kısmı bunu Tv'yi açtıktan ya da kapattıktan sonra değil çalışırken yapıyor.. Önce parkeler falan kabarıyor sandim ancakvev altligini çektim baktım, hiçbir sorun yok.. sizlerde de böyle bir sorun mevcut mu acaba?
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var son 2 haftadır televizyonda izlediğim divx lerin bazıların da ses ve görüntü arasıda kayma oluyor baştan güzel gidiyor sonra kaymaya başlıyor televizyonu fabrika ayarlarına aldım düzelmedi hack li yazılım yüklümiştim 2 sene felan oluyor belki ondan kaynaklanıyordur dedim orjinal yazılımına yükseltim 3000.1 ama genede düzelmedi acaba filmlerde mi problem var dedim ve ailemdeki başka bir samsung tv de baktım onlarda gayet güzel çalışıyor acaba neden kaynaklanıyordur fikri olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: takein

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var son 2 haftadır televizyonda izlediğim divx lerin bazıların da ses ve görüntü arasıda kayma oluyor baştan güzel gidiyor sonra kaymaya başlıyor televizyonu fabrika ayarlarına aldım düzelmedi hack li yazılım yüklümiştim 2 sene felan oluyor belki ondan kaynaklanıyordur dedim orjinal yazılımına yükseltim 3000.1 ama genede düzelmedi acaba filmlerde mi problem var dedim ve ailemdeki başka bir samsung tv de baktım onlarda gayet güzel çalışıyor acaba neden kaynaklanıyordur fikri olan varmı acaba

Bazen bende de oluyordu

baska bir bellek ile denedin mi?

bende aynı bellekte(bellek takılıyken) TV'yi kapatıp acınca duzeldi sorun
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

Eski 1 TB lik flash bellegimi formatladım gene olmadı.

Yeni bir bellek aldım onu taktım gene olmadı.

Hala filmleri resim olarak (seyredilince) gostermiyor.

Aksam denemek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum lutfen.

kimsenin bir fikri bile mi yok?

• Arkadaşlar;
    32b550 yi 32b750 yaptım...
    SamyGo nasıl yükleyebilirim.
    Bir de
    B7000 e yukleyemedim. Ne yapmam gerekiyor?
    Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
    DTS yuklesem, çalışır mı?
    DTS yükleyenlerde, mkv oynatma DLNA üzerinden yapılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamirci14 -- 17 Ekim 2011; 4:43:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: takein

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var son 2 haftadır televizyonda izlediğim divx lerin bazıların da ses ve görüntü arasıda kayma oluyor baştan güzel gidiyor sonra kaymaya başlıyor televizyonu fabrika ayarlarına aldım düzelmedi hack li yazılım yüklümiştim 2 sene felan oluyor belki ondan kaynaklanıyordur dedim orjinal yazılımına yükseltim 3000.1 ama genede düzelmedi acaba filmlerde mi problem var dedim ve ailemdeki başka bir samsung tv de baktım onlarda gayet güzel çalışıyor acaba neden kaynaklanıyordur fikri olan varmı acaba

Bazen bende de oluyordu

baska bir bellek ile denedin mi?

bende aynı bellekte(bellek takılıyken) TV'yi kapatıp acınca duzeldi sorun

evet farklı disklerdede denedim hata fat32 ve ntfs olarak da denedim ama sonuç aynı

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.