Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUAMMER3
    Yuh! 46b653 full HD değil mi? N'apmış bu Samsung böyle?

Full HD ama sizin laptopun LCD full değil. O yüzden diğer ekrandada aynı görüntü var iken boyutunu kusutlar.
    Çünkü muhtemelen laptopunuzda 1 dijital çıkış var. Laptopun ekranını FN+f7 galiba o tuşlarla kapatırsanız full HD yi açabilirsiniz. En azından benim laptopda öyle. Sizinkini bilemeyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: takein

quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

quote:

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var son 2 haftadır televizyonda izlediğim divx lerin bazıların da ses ve görüntü arasıda kayma oluyor baştan güzel gidiyor sonra kaymaya başlıyor televizyonu fabrika ayarlarına aldım düzelmedi hack li yazılım yüklümiştim 2 sene felan oluyor belki ondan kaynaklanıyordur dedim orjinal yazılımına yükseltim 3000.1 ama genede düzelmedi acaba filmlerde mi problem var dedim ve ailemdeki başka bir samsung tv de baktım onlarda gayet güzel çalışıyor acaba neden kaynaklanıyordur fikri olan varmı acaba

Bazen bende de oluyordu

baska bir bellek ile denedin mi?

bende aynı bellekte(bellek takılıyken) TV'yi kapatıp acınca duzeldi sorun

evet farklı disklerdede denedim hata fat32 ve ntfs olarak da denedim ama sonuç aynı

Bi kac sorum olacak

1 -USB 2 olan yere mi takıyorsunuz?
    2- Filmi hızlıca ileri sarın aynı yerlerde gene senkron problemi verecek mi
    3- Anladıgım kadarıyla tum filmlerde degil bazılarında bu sorunu yasıyorsun
    4- Bellekleri bir bilgisayarda tarat sorun var mı
    5- Belleklerin markası seagate mi

• Selam arkadaşlar;

Benim televizyonum LE37B650T2W model Samsung LCD televizyonun güncelleştirmesini http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=LE37B650T2W linkindeki Sürüm bölümünde bulunan dosyaları USB ye açarak televizyonda güncelleştirmeyi sağlıyordum. Fakat linkini verdiğim yerde 2 adet dosya var. Bunları tek tek de ikisini birlikte indirip bir yerde toplayarakda yaptığım halde televizyonumda ki güncelleştirmeyi yapamadım. Dosya bulunamıyor hatası veriyor. Söz konusu siteden Samsung a bildirdiğim halde doğru dürüst dönüş olmadı.

Bu tip televizyonun güncelleştirmesini yapabilen var mı?? Nasıl olacak bu iş

Şimdiden teşekkürler

• 32 B651 lcd tv kullanıyorum. Dün sunny 14200 hd uydu alıcı aldım ve kurdum. Ancak eski receiverim goldmaster 76500 fta ile tvnin teletext ini kullanabiliyorken, şimdiki sunny ile kullanamıyorum. Eski receiver scart ile bağlıydı, yenisini hdmi ile bağladım. Sorun tv ile mi ilgilidir yoksa receiver ile mi? Bu konuda tecrübesi ve çözümü olan var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var son 2 haftadır televizyonda izlediğim divx lerin bazıların da ses ve görüntü arasıda kayma oluyor baştan güzel gidiyor sonra kaymaya başlıyor televizyonu fabrika ayarlarına aldım düzelmedi hack li yazılım yüklümiştim 2 sene felan oluyor belki ondan kaynaklanıyordur dedim orjinal yazılımına yükseltim 3000.1 ama genede düzelmedi acaba filmlerde mi problem var dedim ve ailemdeki başka bir samsung tv de baktım onlarda gayet güzel çalışıyor acaba neden kaynaklanıyordur fikri olan varmı acaba

Bazen bende de oluyordu

evet farklı disklerdede denedim hata fat32 ve ntfs olarak da denedim ama sonuç aynı

Bi kac sorum olacak

merhaba ilginiz için öncelikle teşekürler

1- her iki usb girişindede denedim sorun devam etti

2 filmin hep aynı yerlerinde yapıyor

3- evet bazı filimlerde yapıyor

4- bunu deneycem akşama

5- normalde kullandığım hdd samsun ama flash disktede denedim aynı sorun devam etti

• Orijinalden alıntı: takein

Bazen bende de oluyordu

Bi kac sorum olacak

merhaba ilginiz için öncelikle teşekürler

1- her iki usb girişindede denedim sorun devam etti

2 filmin hep aynı yerlerinde yapıyor

3- evet bazı filimlerde yapıyor

4- bunu deneycem akşama

5- normalde kullandığım hdd samsun ama flash disktede denedim aynı sorun devam etti

Ayni problem bende de var. Ben problemi flash diskte buldum. Flash disk normal gosteriyor pc de her turlu kontrolden geçirdim ama.ayni filmi harici HDD de sorunsuz izliyorum. Tv bazi flash bellekleri sevmiyor zannimca

Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av$arBey -- 24 Ekim 2011; 0:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: SpAwN

dts bypass olayı mümkün oldumu?

Ona hala bir ses yok malesef..

hmm ok. gerisi boş zaten.
  • Bende de samsung B653 var Digitürk Humax 9503 ile hdmı ile bağlandığında "HDMI bağlantısı ile görüntülenemez çünkü tv.niz digital içerik korumasını (HDCP)desteklemiyor.Standart çözünürlükte izlemek için HDMI kablosunu çıkarıp scart takın" diye uyarı çıkıyor.2 tane kablo denedim sonuç aynı.Bir de tv. ilk açılışta cihazı bulamıyor.Bakalım bir de tv den yapabileceğimiz bir şey var mı? Samsung B653 (HDCP)yi desteklemiyor mu?Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaseyit

Bende de samsung B653 var Digitürk Humax 9503 ile hdmı ile bağlandığında "HDMI bağlantısı ile görüntülenemez çünkü tv.niz digital içerik korumasını (HDCP)desteklemiyor.Standart çözünürlükte izlemek için HDMI kablosunu çıkarıp scart takın" diye uyarı çıkıyor.2 tane kablo denedim sonuç aynı.Bir de tv. ilk açılışta cihazı bulamıyor.Bakalım bir de tv den yapabileceğimiz bir şey var mı? Samsung B653 (HDCP)yi desteklemiyor mu?Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

Aynısı bende de oluyor ayrıca tv yi kapatinca tekrar açtığımda sinyal yok diyor humax in fişini çekip yeniden takınca düzeliyor. Hala çözüm bulamadım
  • Laptop ile tv arasında
    DLNA İLE bağlantı kuracağım aparatı en uygun bulabileceğim adres nersidir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

quote:

Orijinalden alıntı: MUAMMER3
    Yuh! 46b653 full HD değil mi? N'apmış bu Samsung böyle?

Full HD ama sizin laptopun LCD full değil. O yüzden diğer ekrandada aynı görüntü var iken boyutunu kusutlar.
    Çünkü muhtemelen laptopunuzda 1 dijital çıkış var. Laptopun ekranını FN+f7 galiba o tuşlarla kapatırsanız full HD yi açabilirsiniz. En azından benim laptopda öyle. Sizinkini bilemeyeceğim :)

Erdem Hocam Selamlar. En mart /2010 da yazışmıştık. :D epey zaman geçmiş 653 serisi samsung vardı fireware sayende halletmiştik. Görünce bir selam vereyim dedim. Tv olarak hala aynı seri tv yimi kullanıyorsunus ve bir dts olayı vardı sonuçu ne oldu acaba . Ben medya oynatıcı almıştım ama merakta ediyordum sonucunu. Hala buralarda yardımcı olmanıza sevindim. Saygılar.

• Ohooo. DTS hallolalı çok oldu. Ama Passthru da hala yayımlanmadı. İşin kötüsü yapan adama da ulaşamıyorum...
    Ancak TV hoparlorunden dinleyebiliyorsunuz DTS li MKV leri.

B serisi TV var da bu ara onun üstünde çalışmıyorum. D serisi üzerinde çalışıyorum.
    Yanlışlıkla Samsung TV alan insanların gönüllerini 1 nebze de olsa daha hoş tutmaya çalışıyoruz işte...
    D serisi falan alanlar varsa aranızda bugün güzel oyuncaklar da sunduk ahaliye :

http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/mpage_57/key_/tm.htm

Selamlar olsun kardeş, saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Flash Flash Flash -- Bomba Bomba Bomba :)

Arkadaşlar sevgili Erdemin başını (_EUA_) ağrıta ağrıta sonunda biz b65x kullanıcıları için en büyük Font boyutunda dosyayı yapmayı kabul etti ve işte sonuç :P Bu aşağıda linklerini verdiğim dosya ile fontunuzu 29 yani tv nin gelip görebileceğiniz bence en yüksek ve rahat izlenebilir boyutuna ulaştırıyor. Ben 32b653 ve 40b653 tvlerde denedim problemsiz çalıştı aşağıyada font boyutunu anlayabilmeniz için link koyuyorum tıklayın Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

Mavi sammyGO dosyası yazan yere tıklayın ve request download ticket diyin sonra bilgisayarınıza indirin daha önce yapmamış arkadaşlar için bu forumun 93. sayfasında adım adım nasıl yapılıp yükleneceğini yazmıştım sayfa 93 ten okuyup adım adım yapın. Ayrıca en aşşa r.a.pidshare linkini veriyorum bu hazır halde olan dosya aşağıda tıklayın "Hazır Dosya SARı En Büyük Font" bu dosyayı rardan çıkardıktan sonra usb belleğe atıp tv açıkken usb belleği takıyorsunuz çıkan menüden yazılım yükselt diyoruz ve iş bitiyor renk sarı ve en en en büyük font :P

Not: Eğer sürümünüz 3000 flnsa mlsf işe yaramaz 2005 sürümü bu dosya 2004 sürümünüz'de varsa yükleniyor sorunsuz. VErsiyon düşüme olaylarını erdem açıkladı bu forumda önceki sayfalarda.

Linkler zaman içinde ölür vs. vs. olursa bilgisayarımda saklıdır tekrar upload ederim özel msj atmanız yeterli.

sammyGO dosyası

Büyük Altyazının Çektiğim Videosu

https://****.com/files/1790305024/T-CHL7DEUC.rar

Sarı Renk Yapmak isteyenler için KOD: FFFFFF00 Yani 6 tane F 2 Adet SIFIR

Paylaşmak birşeyleri öğrendikten sonra başka insanlarada karşılıksız öğretmeye, yardımcı olmaya çalışmak başka bir amacımız yok burada lütfen anlamadığınız yapamadığınız yerleri danışın anladığım yapabildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım anlamadığım yerde başka bilen üstatlara danışırız çözeriz sorunları öncelikle _EUA_ ya bir teşekkür etmeniz yeterli :)
    Ayrıca bu fontu yükleyipte memnun kalan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. ( Memnun kalmayanlarda olabilir:P )

Merhaba

Yukardaki son sammy go yu yükledikten sonra altyazılar istediğim seviyeye geldi fakat daha sonra samsung 500 gb lik harici diski televizyona taktığımda ya hiç görmemeye yada birkaç dk. görüp sonra otomatik olarak aygıt tanınamadı uyarısı vermeye başladı. bu sorunu nasıl halledebilir. yazılım yükledikten sonra harici diskimi kullanamaz oldum. lütfen acil yardım
    teşekkürler

Ayrıca harici diski başka bir tvye taktığımda sorunsuz gösteriyor veya bilgisayara taktığımda yine sorun yok. sadece televizyona taktığımda problem oluyor.
    işin tuhafı televizyona başka bir 8 gb lik flash bellek taktığımda onda da problem yok. hem görüyor hem altyazılar yine büyük olarak gözüküyor. kafayı yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The{ROCK}ula -- 12 Kasım 2011; 12:05:44 >

• 500 lük yada 1 lik başka bir diskle deneme şansınız varmı bende televizyonda 600 ve 1 lik diskler kullanıyorum 2 adet hiç problem yaşamadım.
  • Ben sorunun programla ilintili olduğunu düşünmüyorum... Büyük ihtimal HDD den kaynaklanıyordur. Bilgisayarda çalışıyor ama diye düşünebilirsiniz lakin uyumluluk diye bişey var...
    İsterseniz programı kaldırıp öyle deneyin. Bir alakası olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Ben sorunun programla ilintili olduğunu düşünmüyorum... Büyük ihtimal HDD den kaynaklanıyordur. Bilgisayarda çalışıyor ama diye düşünebilirsiniz lakin uyumluluk diye bişey var...

Değerli Erdem Hocam sorması ayıp o dönemde iş arıyordun umarım güzel bir işe girmişsindir. Sizin gibi değerli insanlar mutlaka çok başarılı olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

Eski 1 TB lik flash bellegimi formatladım gene olmadı.

Yeni bir bellek aldım onu taktım gene olmadı.

Hala filmleri resim olarak (seyredilince) gostermiyor.

Aksam denemek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum lutfen.

aynı sorun bende var. hard diski diğer samsunga takıyorum orada resimleri gösteriyor. ama salondakide B653 ama o göstermiyor. hata bellekte olsa diğer odadaki tvde de göstermemesi lazım. konuya açıklık getirecek arkadaşı bende sabırsızlıkla bekliyorum..

• cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm sorun çözüldü arkadaşlar. B serisinde kanalları usb belleğe nasıl alıyorduk?
  • quote:

Ben sorunun programla ilintili olduğunu düşünmüyorum... Büyük ihtimal HDD den kaynaklanıyordur. Bilgisayarda çalışıyor ama diye düşünebilirsiniz lakin uyumluluk diye bişey var...

merhaba, programi kaldirip tekrar denedim fakat sorun hala devam ediyor. acaba hddyi bosaltip format veya bicimlendirme yaptiktan sonra sorun çözümlenir mi?
  • Büyük ihtimal ile formattan kaynaklanıyordur. FAT32 den şaşmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.