Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eRx4

quote:

Orijinalden alıntı: djx

quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: ozan245
    Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.
    İlk sormak istediğim konu usbden wireless ile kullanabilen varmı_?
    Widget vs. gibi konularda daha verimli kullanmak adına @ScorpioX arkadaşında yukarıda sorduğu gibi pathcli yada customize edilmiş fw kullanan bilen varmıdır_?

usb den wirellesi kullanıyorum hemde 300 mbs hızında .cevredeki tum wirellesleri goruyor. Fiyatı da cok uygun 85 tlye aldım. Laptop icin almıstım Tesadufen tv ye taktım ve hemen tanıdı .Netsurf ude kurdum. Simdi cok guzel baglanıyor. Ama netsurf te Z harfi yok ona kafam takıldı. Wi-fi isteyen benimle iletisime gecebilir. Kargo ile gonderebilirim.

markası ne wi-fi bende alıcam

Benim Kullandığım ;

Tenda W322U Wireless-N USB Adaptör 300Mbps

30-35 TL civarı bir fiyatı var .....

Alıntıları Göster

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

Buradaki adaptör B serilerinde çalışıyor mu?Fiyatı gayet uygun.Bilgi verecek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 7 Eylül 2011; 23:34:42 >

• arkadaslar merhaba bende birşey soracagım. 32B653 var bende de.. usb den muzik film resim falan izleyince son izlenenler gibi bir şey oluyor ve thumbnailları veya müzik isimlerini kaydediyor televizyona sanırım. önbellege yani. media content e girince mesela resim seciyorsun. sonra acılan görünümde temel görünüm yerine yukarıdan degiştirdigin zaman tercihler vs. son izlediklerin baktıkların çaldıkların görünüyor. bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı. hd den sildigim halde dosyayı orada görünüyor. bulamadım nasıl yapacagımı
  • fuchs nasıl olduğunu bilmiyorum ama önceki sayfalarda böyle bir konu konuşulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

fuchs nasıl olduğunu bilmiyorum ama önceki sayfalarda böyle bir konu konuşulmuştu.

114 sayfa :s hadi bakalım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

Konu hakkında bilgisi olan yok mu?

hala bekliyorum

Tesekkurler

• Orijinalden alıntı: avantis

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

Buradaki adaptör B serilerinde çalışıyor mu?Fiyatı gayet uygun.Bilgi verecek yok mu?

ben de bekliyorum yardım edecek derli toplu bir bilgi verilmesini
  • Tenda W322U Wireless-N USB Adaptör 300Mbps aldım ve düşük bir beklenti ile lcd ye taktım sonuç lcd bu adaptörü tanımadı. şimdi sürümle ilgili mi bir şeyler yapmam lazım ya da bu adaptörü lcd ye mi tanıtacağım ve nasıl olacak bilmiyorum.

Bu arada benim yazılımın sürümü 2009/09/30_2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 14 Eylül 2011; 18:36:08 >
  • Ben sizden önce sipariş vermiştim.siparişim tedarik sürecinde iken iptal ettim.demek ki olmuyor.yeni yazılım ile epey bir adaptör tanıdığını söylüyorlar.yeni yazılımda yüklediğimizde büyük altyazı ve görüntüyü tam ekrana oturtma tarih oluyor.
  • arkadaşlar b650 ye ra kablo ile harici hoparlöre taktım hem tv hem hoparlor girişi rca takılı ama kumandadan seni kontrol edemiyorum... ayarlardan harici hoparlörü seçince uygun değil diyor. var mı böyle bir iş ya..
  • samsungun kendi adaptörünü aldım böyle çözüm bulmaya hala çalışıyorum. pc ye wild media server kurdum. pc den tv yi görüyorum. ama tv' den bilgisayara bağlanamıyorum tv bilgisayarı görmüyor. kaç saattir uğraşıyorum bu konuda yardım edecek bir üstat yok mu :((
  • arkadaşlar samsung 40b651 tvyi 2 yıldır kullanıyorum çocuk yandaki playsation bağlarken elini tv nin camına tutmak suretiyle bağlantıyı yaparken içindeki panel tv çalıştığı zaman ekran çatlak yüzde 90 nında görüntü siyah ve elinin tutuğu yerde nasıl cama mermi girip camı deler etrafında kırıklar olur o şekide oldu servisi aradım 1500 tl masrafı var dediler bunu buraya yazmamınsebebi samsung un panelleri çok hassas bu şekilde dokunmayla böyle oluyorsa sizlede çok dikkat edin birde bu tv yi nasıl değerlendiririz
  • Arkadaşlar Merhaba, LE40B651 tv yi uzun yıllardır kullanıyorum tüm yazılımlarını update (Şuan 3001 yüklü) ettim kendi orjinal samsung wifi dongle da var internetede çıkabiliyorum. Bilgisayar üzerinden dosyada paylaşıyorum filmde izliyorum buraya kadar herşey normal yalnız...

iPhone 4 telefonuma Samsung Remote (uzaktan kumanda) uygulamasını kurdum, tv de usb dongle ile evdeki modemime wifi ye bağladım aynı şekilde iphone 4'üde wifi ye bağladım hem tv hemde iiphone ip aldı her ikisinede bilgisayardan ping atıyorum atıyor ama gel gelelim iphone 4 ünde samsung remote programını açıyorum tv yi bulamadım diyor. Modemin friwall bile kapadım epeyce bi uğraştım ama sonuc değişmedi. Programın desteklediği sürümlere bakıyorum LE40B650 serisinin tamamını destekliyor yazıyor ama bende bi türlü olmuyor aynı sorun bir arkadaşımda da var onda da aynı tv var onda da sorunu çözemedik.

Bu sorunun çözümünü bilen veya 40B650 serisinde deneyip kullanabilen var mı?

Samsung Remote Uygulaması linki.
    http://itunes.apple.com/tr/app/samsung-remote/id359580639?mt=8

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

samsungun kendi adaptörünü aldım böyle çözüm bulmaya hala çalışıyorum. pc ye wild media server kurdum. pc den tv yi görüyorum. ama tv' den bilgisayara bağlanamıyorum tv bilgisayarı görmüyor. kaç saattir uğraşıyorum bu konuda yardım edecek bir üstat yok mu :((

Selam, tam tv nin modeli nedir ve ne yapmak istiyorsun açıklamalı bir şekilde anlatırsan yardımcı olmaya çalışıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

arkadaslar merhaba bende birşey soracagım. 32B653 var bende de.. usb den muzik film resim falan izleyince son izlenenler gibi bir şey oluyor ve thumbnailları veya müzik isimlerini kaydediyor televizyona sanırım. önbellege yani. media content e girince mesela resim seciyorsun. sonra acılan görünümde temel görünüm yerine yukarıdan degiştirdigin zaman tercihler vs. son izlediklerin baktıkların çaldıkların görünüyor. bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı. hd den sildigim halde dosyayı orada görünüyor. bulamadım nasıl yapacagımı

Bir ara bu forumda bunun konusu geçti ya çözümü yoktu yada çok zahmetli diye aklımda kalmış ayar sıfırlama ile ilgili ( kanal numaraları kayması vs.) gibi bir olayla çözülüyordu. Forumu adım adım bu konuyu oku çözüm karşına gelebilir.

Çözüm Hep temel görünümde kalcak yada görünmesini istemediğimiz filmleri tv de açmıcaz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 26 Eylül 2011; 16:45:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

samsungun kendi adaptörünü aldım böyle çözüm bulmaya hala çalışıyorum. pc ye wild media server kurdum. pc den tv yi görüyorum. ama tv' den bilgisayara bağlanamıyorum tv bilgisayarı görmüyor. kaç saattir uğraşıyorum bu konuda yardım edecek bir üstat yok mu :((

Acaba Firewall Yada windows defender engelliyor olabilirmi bir incele bak istersen gözden kaçmıştır.?
  • herkesten cevaplarınıza geç döndüğüm için özür dilerim. iş temposunda vakit bulup da yazamadım. kusura bakmayın.

arkadaşlar bir de laptop ile yaptım ve kurabildim. ama benim masaüstü ile olmuyor. anladığım kadarıyla program başka bir program ile çakışıyor ve olmuyor. bu arada yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler vakit bulduğum anda pc 'ye bir format atıp yalın haldeyken deneyeceğim. bunu yapınca da olup olmadığı konusunda buradan yine bilgi vereceğim.
  • BEnce formatlamadan önce firewall ve windows defender devre dışı bırak ta dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

BEnce formatlamadan önce firewall ve windows defender devre dışı bırak ta dene.

bunu da yaptım ama yine olmadı
  • dts bypass olayı mümkün oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpAwN

dts bypass olayı mümkün oldumu?

Ona hala bir ses yok malesef..
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.