Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djx

quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: ozan245
    Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.
    İlk sormak istediğim konu usbden wireless ile kullanabilen varmı_?
    Widget vs. gibi konularda daha verimli kullanmak adına @ScorpioX arkadaşında yukarıda sorduğu gibi pathcli yada customize edilmiş fw kullanan bilen varmıdır_?

usb den wirellesi kullanıyorum hemde 300 mbs hızında .cevredeki tum wirellesleri goruyor. Fiyatı da cok uygun 85 tlye aldım. Laptop icin almıstım Tesadufen tv ye taktım ve hemen tanıdı .Netsurf ude kurdum. Simdi cok guzel baglanıyor. Ama netsurf te Z harfi yok ona kafam takıldı. Wi-fi isteyen benimle iletisime gecebilir. Kargo ile gonderebilirim.

markası ne wi-fi bende alıcam

Benim Kullandığım ;

Tenda W322U Wireless-N USB Adaptör 300Mbps

30-35 TL civarı bir fiyatı var .....

• 40B651T3 kullanıyorum. Benim TV'de 2010/01/25_003000 yazılımı yüklü. TV'ye hacklenen yazılımı kurmak istiyorum. Forumu epeyce okudum ama kafam iyice karıştı. Yazılım (browser, oyun v.s) yüklemek için sırasıyla neler yapmam lazım? Bir arkadaş olayı anlatsa buraya veya bir blog sitesine yüklese herkes için çok yararlı olacaktır. Saygılar.
    1. Eski yazılıma nasıl dönülür?
    2. Yeni yazılımlar hangi linklerden nasıl yüklenir?
    3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 10 Temmuz 2011; 20:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRx4

quote:

Orijinalden alıntı: djx

quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.
    İlk sormak istediğim konu usbden wireless ile kullanabilen varmı_?
    Widget vs. gibi konularda daha verimli kullanmak adına @ScorpioX arkadaşında yukarıda sorduğu gibi pathcli yada customize edilmiş fw kullanan bilen varmıdır_?

usb den wirellesi kullanıyorum hemde 300 mbs hızında .cevredeki tum wirellesleri goruyor. Fiyatı da cok uygun 85 tlye aldım. Laptop icin almıstım Tesadufen tv ye taktım ve hemen tanıdı .Netsurf ude kurdum. Simdi cok guzel baglanıyor. Ama netsurf te Z harfi yok ona kafam takıldı. Wi-fi isteyen benimle iletisime gecebilir. Kargo ile gonderebilirim.

markası ne wi-fi bende alıcam

Benim Kullandığım ;

Tenda W322U Wireless-N USB Adaptör 300Mbps

30-35 TL civarı bir fiyatı var .....

ŞİMDİ BUNU B650 TVME TAKINCA CALISIYORMU

• @ScorpioX , @eRx4 crackli fw ilemi yoksa direk takınca çalıştımı ürünleriniz_? Bende orjinal samsung usb dongle ile aynı çipsette tplink var fakat tanıtamadım ne yazıkki Telnet kullanarak ŞU sayfadakileri başarabilen oldumu_?

Not:Link şuanda çalışmıyor, verdiğim adres sourceforgedaki SamyGO sayfasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 12 Temmuz 2011; 10:25:46 >
  • quote:

@ScorpioX , @eRx4 crackli fw ilemi yoksa direk takınca çalıştımı ürünleriniz_? Bende orjinal samsung usb dongle ile aynı çipsette tplink var fakat tanıtamadım ne yazıkki Telnet kullanarak ŞU sayfadakileri başarabilen oldumu_?

Not:Link şuanda çalışmıyor, verdiğim adres sourceforgedaki SamyGO sayfasıdır.

Dostum benimki 2005 fw si ama craksız fw. 3001 nolu yazılımdan 2005 e döndüm .. hatta bir dahada 3001 e dönmemesi için iki defa 2005 yükledim şimdi bakup 2005 te var. bir 3001 i rüyasında bile görmez :))

USB wifi dongle ise Realtek çipli flavia isminde (flavia from brasil) yazıyor üstünde. Çift antenli ve 1 km menzili var 300mbs.
    harika bir cihaz.
    Realtek sanırım G çipli olması lazım benimki. Krulum murulumu yok. direk tak çalıştır. bişey yapmıyorsun.

• 40b651 kullanıyorum internet tv özelliğini kullanabiliyorum yahoo widget ABD ayarlarını kullanıyorum burada facebook yok nasıl ekleme yapabilirim birde tv ye internet tarayıcı yükleyebilirmiyim bunu nasıl yapabilirim tşk. ederim.
  • @ScorpioX teşekkürler, Benim iki sıkıntım var birisi herkesle aynı olan alt yazı boyutu, diğeride modemim yakın biryerde olmadığı için wireless ile bağlanma. Wireless dongle buldum elimde orjinal samsung ile aynı chip setli alet var fakat nette söyledikleri gibi telnet üzerinden yapamıyorum klasörlerle alakalı bir sıkıntı oluyor. Wireless driver klasörüne ulaşmayı başaran varsa lütfen yardımcı olsun.

Önemli bir öneri olarak şunu sunuyorum ; diğer pek çok donanım başlıklarında olduğu gibi bir ürüne yüklenebilecek güzel yada zorunlu yazılımları, ihtiyaç duyulan araçları, önemli bilgileri ilk sayfada toplasak hepimiz için çok yararlı olacak. Şahsen çok anlatılmasına rağmen hala alt yazı ve diğer widgetlerin içerisinde olan bir fw bulamadım.
  • Arkadaşlar merhaba

40B650 kullanıyorum 2-3 yıldır. Aynı zamanda wd gen2 media player ım var. Artık taşınabilir diski çıkar filmi kopyala tv ye ya da media player a tak derdinden kurtulmak amacıyla kandime media server desteği olan 2 tb wd mybook ethernet disk aldım ve network a bağladım. Tv nin kaynaklarında artık DLNA Twonky (WD disk) kaynağım var. Bütün filmleri disk çıkarma takma derdi olmadan ağdan kopyalayıp izleyebiliyorum. Ancak çok ciddi bir sorunla karşılaştım.
    Maalesef altyazıları görmüyor. (video ve alt yazı dosyasının ismi aynı). Acaba sorun tv den mi yoksa diskimden mi kaynaklanıyor. Ya da dlna nın altyazı desteği yok mu? Yaptığım araştırmalarda elle tutulur birşey bulamadım.
    Böyle bir durumu tecrübe etmiş arkadaşların desteğini bekliyorum.
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_turgay -- 14 Temmuz 2011; 15:08:10 >
  • çok önceki sayfalarda vardı ama bulamadım bir yabancı site vardı ve o sitede bu televizyonların ayarları veriliyordu
    o sitenin ismi neydi bir türlü bulamadım
    ?
  • arkadaslar merhaba bastan ve sondan 5-10 sayfa okudum ancak soruma yanit bulamadim degerli vaktinizi ayirirsaniz sevinirim, ben 46b653 model lcd kullaniyorum alali 2 seneyi gecti, aldigim gunden beri guncelleme basta olmak uzere hicbirsey yapmadim lcd ye , son zamanlarda sikca dizi, film izlemeye basladim, baslarda harddisk uzerinden izliyordum ama bu seferde internetten uzak kaldigim icin hdmi kablo aldim ve sikintim bu noktada basladi , eger goruntuyu sadece lcd den alirsam 1920x1080 goruntu ekrandan tasiyor kenarlarin bir kismini goremiyorum, bu arada laptopumun cozunurlugu 1366x768 , her iki ekrandan goruntu alinca goruntu 1366x768 ile tam oturuyor ancak puslu ve net olmayan bir goruntu hakim, bu sorunu nasil duzeltirim ayarlarla biraz oynamaya calistim ancak kiviramadim , birde harddiski usb den baglayip izledigim hd filmin goruntu kalitesi ile ayni filmi hdmi kablo ile izledigimde almam gereken goruntu kalitesi ayni mi olmalidir, ya da hangisi iyi olmalidir , bir keresinde de yine hdmi ile pes 2011 oynamayi denemistim hangi cozunurlukte denedigimi hatirlamiyorum ama goruntu de kaymalar kirilmalar mevcuttu bunun cozunurlukle bir baglantisi varmidir ? simdiden tesekkurler.

• Arkadaşlar 651 model tv yi 2 yıl önce aldım.

Aranızda ps3 kullanan var mı?Varsa performans nasıl?Ben de hep lag oluyor? O yun modu gibi bir modu yok sanırım bulamadım. Yoksa Tv de sorun mu var anlayamadım

Yardımlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul-15 -- 28 Temmuz 2011; 0:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk!

Arkadaşlar 651 model tv yi 2 yıl önce aldım.

Aranızda ps3 kullanan var mı?Varsa performans nasıl?Ben de hep lag oluyor? O yun modu gibi bir modu yok sanırım bulamadım. Yoksa Tv de sorun mu var anlayamadım

Yardımlar için teşekkürler.

Bence ilk önce tv fw ini güncelle. Benim son güncellememden sonra reklamlarda altta hızlıca kayan yazılar ciddi şekilde düzeldi. Önceden reklamlarda, filmlerde bazı sahnelerde çok kılda olsa akıcılık azalıyor gibiydi, zaten akıcı olan görüntü şuanda su misali diyebilirim

Birde bu direk yüklenebilen büyük fontlu, widgetli vs. fw yokmudur arkadaşlar_?

• Hocam zaten ben Mart ayında update yaptım.

Oyun modunu yeni buldum daha deneyenedim.Oyun moduna geçirdikten sonra düzelme olur mu acaba?
  • Şahsen denemedim ama vardır sebebi hikmeti.

• Arkadaşlar bütün forumu okudum neredeyse.
    Bigger Yellow Font ile altyazıyı %60 büyütüyoruz.
    Bu fontun %100 olanını aradım ama yok galiba.
    Bende 46B750 var ve 4 metreden seyrettiğim için %60 lık ile görmekte yinede zorlanıyorum.
    Bu konuda bilgisi olan varmı. Yani %100 büyütebilirmiyim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

çok önceki sayfalarda vardı ama bulamadım bir yabancı site vardı ve o sitede bu televizyonların ayarları veriliyordu
    ?

wildermess

Link vermek problem yaratir mi bilmiyorum.www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Settings.htm buraya bir bak istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: av$arBey

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

çok önceki sayfalarda vardı ama bulamadım bir yabancı site vardı ve o sitede bu televizyonların ayarları veriliyordu
    ?

wildermess

Link vermek problem yaratir mi bilmiyorum.www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/Settings.htm buraya bir bak istersen...

teşekkür ederim

• Herkese merhaba. Evimizdeki LE40B650T2W modelli LCD TV'de 720p film izleyemiyorum. Film açılıyor fakat ses codeci desteklenmiyor diye bir ibare çıkıyor. Şuana kadar çok fazla sayıda film izledim TV'de, 720p filmlerin birçoğunda bu şekilde hata aldım. Ses codeci nasıl yüklenir bu alete ? Yazılım falan güncellenince sorun düzelir mi ? Eğer sorun güncelleme yapılarak düzeliyorsa güncelleme nasıl yapılır ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
  • le 32 B 653 t5w modeli ben de var ama bu dlna/wireless için usb adaptorün illa ki samsung marka mı olması gerekiyor?
  • Samsung LE32D551K2W var. Filmlerdeki altyazıları görmüyor ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.