Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Televizyonum B650 32" Full HD LCD Series 6. Bu tv nin son ve Türkçe yazılımını nerden yükleyebilirim ? Yalnız firmanın çıkardığı gerçek yazılımı istiyorum. Kırık versiyon olmasın.

Aşağıdaki linkte benim tv var. Ancak yüklemenin nasıl yapıldığı ve hangi dosyanın yükleneceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bu linkte birçok dosya var. Bilgisayarım XP.

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LE32B650T2WXXC&prd_mdl_name=LE32B650T2W&srchword=650+32%22+Full+HD+LCD+TV

Son olarak buradaki yazılımı flash belleğe mi atıp yüklüyoruz ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

• Bu arkadaş b650 ile bu menüyü getirmiş C serisinde ki gibi aynısını bende yaptım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum sonra internet@tv girince donmaya başladı netplayer için girdiğim ip adresinden dolayı reset atınca bu menü artık gelmiyor bunun hakkında bilgisi olan var mı yada b serisi için net player hakkında ?
  • Son çıkan mkv filmlerde desteklenmeyen video codec i diye hata veriyor. Önceden böyle hata hiç vermezdi. Tv nin modeli samsung b serisi 650.Sizdede öylemi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Son çıkan mkv filmlerde desteklenmeyen video codec i diye hata veriyor. Önceden böyle hata hiç vermezdi. Tv nin modeli samsung b serisi 650.Sizdede öylemi arkadaşlar?

evet aynen bendede hatayı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Son çıkan mkv filmlerde desteklenmeyen video codec i diye hata veriyor. Önceden böyle hata hiç vermezdi. Tv nin modeli samsung b serisi 650.Sizdede öylemi arkadaşlar?

Acaba mkv filmlerin formatlarımı değişti. Önceden 20 filmden ortalama 1 filmde bu hatayı verirken şimdi 14 - 15 filmde bu hatayı veriyor. Çözümü bilen veya aynı durumda kalan uzman arkadaşların yardımlarını bekliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Acaba mkv filmlerin formatlarımı değişti. Önceden 20 filmden ortalama 1 filmde bu hatayı verirken şimdi 14 - 15 filmde bu hatayı veriyor. Çözümü bilen veya aynı durumda kalan uzman arkadaşların yardımlarını bekliyoruz

mkv formatında filmlerde oluşan sorunlar ve çözümleri şu forumda ender123 kardeşimiz çok iyi açıklamış. Dikkatlice okursanız çoğunun çözümü var ve neden çalışmadığını da çok kolay test edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_41727029/tm.htm

• Slm arkadaslar,40b651 kullanicisiyim conax modulle teledunya izliyorum.benim sizlerden ricam en iyi renk ve görüntüyü elde etmek için hangi ayarları yapmam gerektiği konusunda yardım etmeniz.eminimki bı yerlerde zaten paylasilmistir ama ben bulamadım 338 sayfada aramakta zor geldi.saygılar
  • bende karıştırdım sanırım DTS pass-thru Proof çıktımı biraz daha bekliyormuyuz :))
  • quote:

Codec uyumsuzluğu oluşmuştur. 2 nedeni vardır..

1)Bilinmeyen, tanınmayan rip gruplarının filmlerini indirirseniz bu gibi durumlarla karşılaşmanız muhtemeldir..

2)Windows 7 yüklü PC de indirdiğiniz filme siz veya başkaları mkvmerge gui programı ile ses,altyazı vs.. ile ilgili eklemeler yapıyorlarsa, Tv filmi hiç açmamaya başlıyor..Bunun için programda Extra Options kısmından Compression kısmı her değişken için None yapılmalıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

1)Bilinmeyen, tanınmayan rip gruplarının filmlerini indirirseniz bu gibi durumlarla karşılaşmanız muhtemeldir..

2)Windows 7 yüklü PC de indirdiğiniz filme siz veya başkaları mkvmerge gui programı ile ses,altyazı vs.. ile ilgili eklemeler yapıyorlarsa, Tv filmi hiç açmamaya başlıyor..Bunun için programda Extra Options kısmından Compression kısmı her değişken için None yapılmalıdır..

Çok teşekkürler.
    1. maddede tanınmayan rip grublarının filmlerini tv de çalıştırmıyordu. Bu filmleri mkvmerge ile dediğiniz ayarları uygulayarak mux ediyorum ve artık çalışmayan film yok. Tüm filmler tv de sorunsuz oynuyor artık. Yani tanınmayan rip gruplarının filmleride artık mkvmerge den geçtikten sonra çalışıyor. mkvmergenin 3. versiyonunu kullanıyorum.
    Bir sorum daha olacak internetten indirdiğimiz iso formatlı dvd filmleri, diğer mkv veya divx filmler gibi usb ile samsung tv ye takıp nasıl oynatabiliriz? Bunun bir yolu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Mayıs 2011; 11:40:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Çok teşekkürler.
    1. maddede tanınmayan rip grublarının filmlerini tv de çalıştırmıyordu. Bu filmleri mkvmerge ile dediğiniz ayarları uygulayarak mux ediyorum ve artık çalışmayan film yok. Tüm filmler tv de sorunsuz oynuyor artık. Yani tanınmayan rip gruplarının filmleride artık mkvmerge den geçtikten sonra çalışıyor. mkvmergenin 3. versiyonunu kullanıyorum.
    Bir sorum daha olacak internetten indirdiğimiz iso formatlı dvd filmleri, diğer mkv veya divx filmler gibi usb ile samsung tv ye takıp nasıl oynatabiliriz? Bunun bir yolu varmı?

iso formatli dosyaları oynatamazsınız..benim bildiğim bir yolu da yok..

• Arkadaşlar merhaba,

forumda biraz aradım ama bulamadım, acaba B650 serilerine yazılımla SmartTV izleme imkanı sağlanabiliyor mu ?
    Evet ise, yazılım için kısa bir link için şimdiden teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar. 2005 yazılımı yüklü olan samsung le32b651t3wxxc model televizyonum var. forumda yazılanları uzun süredir okuyorum. tv de bigger yellow font ve dts özelliklerini kullanmak istiyorum. kopyalama ve çalıştırma gibi bir sorunum yok. yalnız bigger yellow font uygulamasını tv ye kaydettim. uygulamayı tv den çalıştırdıktan sonra filmi izlemeye başladığımda altyazıda herhangi bir değişiklik olmuyor. bu programı kullanabilmek için filmi izlemeye başladığımızda ayrıca birşey yapmak gerekiyor mu? bigger yellow font programının yanında başka bir program kopyalamam gerekli mi? Ayrıca son olarak DTS son kodeği yüklemeden önce telnet enabler trojanı yükleyip çalıştırmak yeterlimi? Bu arada Erdem beye ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. programı çalıştıran arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 2-3 gündür kafamı kurcalayan bir sorun oluştu televizyonumda
    kanallardaki alt yazılarda titreme oluyor ve kayan yazılar okunmuyor !!!
    bunun sorunu ne olabilir , nasıl çözerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

2-3 gündür kafamı kurcalayan bir sorun oluştu televizyonumda

100 Hz ayarlarınızı bi kontrol edin ama büyük ihtimalle uydu cihazından kaynaklanıyordur,uydu cihazı menüsünde görüntü ayarlarımı neydi öyle bi ayar olması lazım orada görüntü modu PAL,NTSC falan ayarları var AUTO yapınca benimki düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

2-3 gündür kafamı kurcalayan bir sorun oluştu televizyonumda

100 Hz ayarlarınızı bi kontrol edin ama büyük ihtimalle uydu cihazından kaynaklanıyordur,uydu cihazı menüsünde görüntü ayarlarımı neydi öyle bi ayar olması lazım orada görüntü modu PAL,NTSC falan ayarları var AUTO yapınca benimki düzelmişti.

inşallah düzelir

• dual sesli flm nasıl izleyebilirim türkçe olarak
  • B65x serisinde C65x serisinde olduğu gibi widget çalışması yapan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar acaba Televizyona web cam takma gibi bir durum olabilir mi acaba??

Linux tan webcam driveri tanıtsak tanırmı skype falan varmış bazı tvlerde . böyle bir şey olabilirmi ? Televizyonum 40b652

Bende bilmeden son kuedum versiyonu 3002 yapmıştım. Allahtan samygo forumu okuyup ta eski 2005 fw sine geri döndüm.

Ama patchsiz olan 2005 fw yi kurdum. 2005 Patchli fw yi nerden bulabilirim.? Yellow font,telnetli, ve diğer tüm ıvırzıvırlar olacak şekilde.

Tv nin tam modeli LE40b652T4w.... yazıyor.
  • Anlaşılan bu model gerilerde kaldı. Kimse yanıt veremiyor. Yalnızca sorular /sorunlar var. Çözüm yok.

@jetman:
    bende karıştırdım sanırım DTS pass-thru Proof çıktımı biraz daha bekliyormuyuz :))

Gerilerde vardı. Biraz uğraşmak gerekiyor. Bu yöntemle ben bir kez DTS izledim. İkinci kez izleyemedim. Her DTS filmde uğraşmaya değmez diyerek vazgeçtim. Varsa bilgisayarı HDMI ye bağla, uğraşma...

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.