Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknosa viaport da 1200 tl
    teşhir ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

DTS pass-thru

cehaletimi mazur göründe ne işe yarıyor bu

1080p filmlerdeki ses codec'i. Normalde 1080p bir film açtığınızda bir hata alırsınız, görüntü gelir fakat filmin sesi çıkmaz. DTS pass-thru ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Yanlış bilgilendirme dostum.Bu olay tv nin dts seslere hiç dokunmadan sesi dijital yolla ses çözücüsüne aktarma olayıdır.
  • NetSurf kullanan arkadaşlar şu siteyi (www.TVdeWEB.com) deneyip yorumlarını (Pm de olabilir) benimle paylaşabilirler mi?
  • bende karıştırdım sanırım DTS pass-thru Proof çıktımı biraz daha bekliyormuyuz :)) tşk ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

quote:

quote:

DTS pass-thru

1080p filmlerdeki ses codec'i. Normalde 1080p bir film açtığınızda bir hata alırsınız, görüntü gelir fakat filmin sesi çıkmaz. DTS pass-thru ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Yanlış bilgilendirme dostum.Bu olay tv nin dts seslere hiç dokunmadan sesi dijital yolla ses çözücüsüne aktarma olayıdır.

bu olay scart bağlantı yoluyla aynı kalitede sağlanabilir mi? (TV de optik çıkış var,lakin benim ses sisteminde optik giriş yok)

• quote:

quote:

quote:

quote:

DTS pass-thru

bu olay scart bağlantı yoluyla aynı kalitede sağlanabilir mi? (TV de optik çıkış var,lakin benim ses sisteminde optik giriş yok)

Olmaz dostum sistemin tamamen dijital olması gerekli.Yani vericiden(dvd player gibi) tv ye dijital bir kablo ile geleceksin.Tv dende ses sistemine dijital bir kablo ile geleceksin.Yada direk vericiden ses sistemine dijital bağlantı yapacaksın en basit anlatımla.Ses sistemin dijital decodere sahip bir sistem olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DTS pass-thru

Olmaz dostum sistemin tamamen dijital olması gerekli.Yani vericiden(dvd player gibi) tv ye dijital bir kablo ile geleceksin.Tv dende ses sistemine dijital bir kablo ile geleceksin.Yada direk vericiden ses sistemine dijital bağlantı yapacaksın en basit anlatımla.Ses sistemin dijital decodere sahip bir sistem olacak.

eywallah saolasın.o zaman ya ses sistemini yenilicem yada sanal 5+1 dinlemeye devam edecem.(sanal derken scarttan 5+1 ses alıyorum ama kalite malum dijitller kadar iyi değil tane tane ses vermiyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: jetman

bende karıştırdım sanırım DTS pass-thru Proof çıktımı biraz daha bekliyormuyuz :)) tşk ederim...

bende karıştırdım sanırım DTS pass-thru Proof çıktımı biraz daha bekliyormuyuz :)) tşk ederim...
  • arkadaşlar yayını hdmı kablo ile digitürkten alıyorum ,görüntüden memnunum ,yalnız hdmı kablom 20 liralıklardan ,bu 100 tl liklerden alsam daha iyi mi görüntü alırım yoksa gerek yok mu ?
  • arkadaşlar selam,

forumdaki bilgilerle 32b651 tvmin 3000.2 olan yazılımını 2005 versiyonuna düşürdüm.sorum şu

1--2005 yazılımını patchleyip tvden update yaptığım zaman güncel yazılım bulunmadı diyor. FFv05 ile downgrade yaparken patchli 2005 yazılımını kullanabilir miyim ??

2--2006-2007 gibi yazılımlar mevcutmudur kısıtlama var mıdır ?

3--aynı yöntemle 2004.1 yazılımına inip pachli 2005 yüklesem problem olurmu ??

4--bu downgrade işleminin bir sınırı sayısı varmıdır. ??

teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 7 Nisan 2011; 10:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81
    arkadaşlar yayını hdmı kablo ile digitürkten alıyorum ,görüntüden memnunum ,yalnız hdmı kablom 20 liralıklardan ,bu 100 tl liklerden alsam daha iyi mi görüntü alırım yoksa gerek yok mu ?

Hiçbir fark olmaz sakın alma paranı boşa harcamış olursun.
  • quote:

quote:

arkadaşlar yayını hdmı kablo ile digitürkten alıyorum ,görüntüden memnunum ,yalnız hdmı kablom 20 liralıklardan ,bu 100 tl liklerden alsam daha iyi mi görüntü alırım yoksa gerek yok mu ?

Teşekkür ederim,bende öyle düşünmüştüm.
  • Fiyat olarak değerlendirmemek lazım.Eğer kablon altın uçlu ise bencede almana gerek yok.Ama altın uçlu değilse altın uçlu kabloya geçmeni tavsiye ederim.Tabi 100 Lira çok para kablo için değmez.Kolay gelsin...

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim,bende öyle düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarding -- 8 Nisan 2011; 20:02:07 >

• Bu tv de gözlük alsak 3D tv yayınlarını izleyebilirmiyiz acaba deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

teşekkürler bende kısıtlı yazılımı olan arkadaşlar için ;
    Aspect Ratio
    Bigger Yellow Font
    Netsurf

hazırladım rahatlıkla çocuk menüsünden yükleyebilirler... dosyaları zipten çıkarın gerisini biliyorsunuz zaten...

http://www.mediafire.com/?p9bltv5pdkvjre8

Hocam merhaba,
    Ben 2008 yazılımı yüklü 40650t2p sahibiyim ve cihazın altyazı boyutundan doğal olarak hiç memnun değilim. Verdiğiniz dosya ile çeşitli denemeler yaptım ama olmadı. Sormak istediğim yazılımı düşürmeden altyazı boyutunu büyütmek mümkünmüdür mükünse nerede ve nasıl yanlış yapıyorum. Diğer uygulamalar lazım değil benim tek sıkıntım altyazı boyutu.

Deneme 1

usb bellek

sonuç

Deneme 2

usb bellek

sonuç

• arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    c450 lcd sahibiyim. Buna tcon firmware atmak istiyorum. BU tcon gizli menüden yüklenecek ama "tcon usb download" failüre diyor.
    Dosyanın ismi "T-TDT5DEUC-1023.0"
    Ama tvnin menüsündeki dosyanın ismi "t-msx5deus-1001" yani farklı.

Normal usbden atılan "T-MSX5DEUC-2009.0" sorunsuz attım.

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LE32C450E1WXXC&prd_mdl_name=LE32C450E1W&srchword=LE32C450E1W

Buradaki en alttakini atmaya çalışıyorum.

Bilgisi olan var mı?

• b650 serilerinde SMART TV ve all share özelliği var mı ? yoksa yazılımla çözülebilir mi ?
  • Erdem Bey sızın sayenızde 40b650 tvımde artık dts fılm ızleyebılıyorum.Teşekkurler.
  • Arkadaslar 2 sorunum var usb den 1080 p film oynatmaya calısıyorum ama dosyayı gormuyor...1080 p filmlerı usb den oynatamıyormu 40b650 ?
    Bırde 300 gb hard disk var usbden bagladıgımda asırı guc yuklemesı dıye uyarı cıkıyor arada sırada bunun bır cozumu var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.