Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.hahn91

Bu arkadaş b650 ile bu menüyü getirmiş C serisinde ki gibi aynısını bende yaptım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum sonra internet@tv girince donmaya başladı netplayer için girdiğim ip adresinden dolayı reset atınca bu menü artık gelmiyor bunun hakkında bilgisi olan var mı yada b serisi için net player hakkında ?

Bölge ayarını İrlanda yaparsanız bu menü geliyor, ancak donma açılmama sorunu bende de oluyor. İngiltere, Almanya vs sorun yok.

• Erdem Bey merhaba,

sayenizde DTS filmleri 40B652 TV de izleyebiliyorum. çok teşekkür ederim. ARO.

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. diğer versiyonları yüklemeden direkt PVRPlus v1.4 yükledim ve çalıştırıyorum. rec ikonu çıkıyor sol üst köşede, tekrar rec tuşuna basınca altta bilgi veriyor; süre ilerlemesine rağmen dosya boyutunu 0 gösteriyor. stop tuşuna basınca da "delete recording" mesajını görüyorum ve bir şey kaydetmiyor.

1. bunu nasıl çözebilirim?

2. USB flash drive (FAT 32 formatlı) dışında external HDD e kayıt yapabilirmiyim? denedim NTFS dosya sisteminde kayıt yapamazsınız mesajı aldım. bunun bir çözümü var mı?

yardımlarınız için şimdiden çook teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelearner16

Erdem Bey merhaba,

sayenizde DTS filmleri 40B652 TV de izleyebiliyorum. çok teşekkür ederim. ARO.

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. diğer versiyonları yüklemeden direkt PVRPlus v1.4 yükledim ve çalıştırıyorum. rec ikonu çıkıyor sol üst köşede, tekrar rec tuşuna basınca altta bilgi veriyor; süre ilerlemesine rağmen dosya boyutunu 0 gösteriyor. stop tuşuna basınca da "delete recording" mesajını görüyorum ve bir şey kaydetmiyor.

1. bunu nasıl çözebilirim?

2. USB flash drive (FAT 32 formatlı) dışında external HDD e kayıt yapabilirmiyim? denedim NTFS dosya sisteminde kayıt yapamazsınız mesajı aldım. bunun bir çözümü var mı?

yardımlarınız için şimdiden çook teşekkürler.

hangi kaynaktan kayıt yapacan?? antendenmi yoksa Receiverdanmı ? ..receiver Av çıkışında bağlı ise sanırım kayıt yapmıyor.DVB veya hdmi yi kaydediyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioX -- 24 Mayıs 2011; 14:55:57 >

• merhaba,

anten kullanıyorum. receivar ım yok.
  • bende receiver var ve av ile tv ye bağlı pvr+ yi de çalıştırdım. ama usb bellekte r001.ts diye dosya kaydetti ama bendede boyutu sıfır kb. gözüküyor. sebebi ni çözemedim.

eski versiyonu da denedim oda aynısı oldu .USB bellek Fat formatlı 2 gb lık bellek tede denedim 16 gb ta da denedim aynısı oldu .keydetmiyor. PVR dosyaısını çalıştıran varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioX -- 27 Mayıs 2011; 15:45:08 >
  • ben baya yeniyim bu konularda bir sorum olucakti. ben simdi samsung tv almayi düsünüyorum internet özelligi olan bununla direk parali kanallari belli bir ücret karsiligi izleyebilirmiyim? veya bu internetin bir özelligi oluyormu yoksa normal lcd mi alsam ne dersiniz?
  • Elektri kesilip geldiği zaman tv kendılıgınden acılıyor acaba bunun ayarını nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigogir

Elektri kesilip geldiği zaman tv kendılıgınden acılıyor acaba bunun ayarını nasıl yapabilirim?

ayarı yok 40b650 ler hepsi öyle . servis menusunde de onun ayarı yok. kendiliğinden açılıyor. yapacak bişey yok.
  • Çok tesekkurler cevap için.Peki info+menu+mute+power a basınca servıs menusune gıremıuyorum sebebı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigogir
    Çok tesekkurler cevap için.Peki info+menu+mute+power a basınca servıs menusune gıremıuyorum sebebı nedir acaba?

Televizyonu önce kapat . Sonra o tuslari normal hizla gir. Eger yine olmazsa kumanda tuslarindan biri calismiyor olabilir. Bunu test etmek icind,eline cep telefonu al ve kamerasini ac ve kumandanin tuslarina basarken kumandaya bak. kizilotesi isinlari kameradan kirmizi gorunuyorsa o zaman sorun yok demektir.
  • Yok tuslar calısıyor ama genede servis menusune gırmıyor malesef.
  • Arkadaslar 40B651 T3W lcd'im var, yazilim surumu 3000 . bu LCD de browser çalisir mi? Browserdan kastim download etmeden internetten film izlemek mümkün mü? en azindan yol gosterirseniz kaçinci sayfa vs.

Saygilar...
  • Bilgilendirme:
    Artık fazla uğramıyorum da DTS-passthru olayını arkadaşa sordum nerde kaldı diye.
    TV bozulmuş servise gidip gelmiş 4 ay.
    Bu arada passthru olayınıda epey epey tamamlamış ama belirli bir yerden sonra ses/video arasında senkronizasyon problemi çıkıyormuş.
    TV nin içindeki çipin dokumentasyonu olsa işler daha kolay olacak....

Bakalım Samsungdan proje müdürü amcalar ziyaretime gelecekmiş yurt dışından. Bir iki dokümantasyon alabilirsem onlardan DTS passthru nun gelişi hızlanacak.
    Kolay gelsin.
  • Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.
    İlk sormak istediğim konu usbden wireless ile kullanabilen varmı_?
    Widget vs. gibi konularda daha verimli kullanmak adına @ScorpioX arkadaşında yukarıda sorduğu gibi pathcli yada customize edilmiş fw kullanan bilen varmıdır_?
  • netsurf de z harfi niye çıkmıyor? Cok ilginç sizde de oylemi? Kullanan varsa bi zahmet bakabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioX -- 1 Temmuz 2011; 23:07:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245
    Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.
    Widget vs. gibi konularda daha verimli kullanmak adına @ScorpioX arkadaşında yukarıda sorduğu gibi pathcli yada customize edilmiş fw kullanan bilen varmıdır_?

usb den wirellesi kullanıyorum hemde 300 mbs hızında .cevredeki tum wirellesleri goruyor. Fiyatı da cok uygun 85 tlye aldım. Laptop icin almıstım Tesadufen tv ye taktım ve hemen tanıdı .Netsurf ude kurdum. Simdi cok guzel baglanıyor. Ama netsurf te Z harfi yok ona kafam takıldı. Wi-fi isteyen benimle iletisime gecebilir. Kargo ile gonderebilirim.

• dostlar intten indirdiğim mkv filmlerin çoğu "desteklenmeyen video verisi" olarak açılmıyor tv de.TV ye codec yükleme gibi bir şansımız varmı o yoksa bu sorunu en kısa yoldan çözme şansımız nedir??? (convert işleriyle uğraşmak sıkıcı,hani k-lite gibi bir codec falan yüklenebilirse TV ye diye düşünüyorum)
  • Arkadaşlar merhaba.
    40B653T5W model TV'min şuan ki yazılımı "2009/09/30_002005". Samsung'un web sayfasını kontrol ettiğimde "T-CHL7DEUC-3001.1" böyle bir yazılım görünüyor. Bu yazılımı yüklemem iyi olur mu?

Aslında amacım şu: 3GP formatında ki videoları TV gösteremiyor, daha doğrusu desteklenmiyor uyarısı veriyor. C serisi TV'si olan arkadaşımda 3GP videolar rahatlıkla oynatılıyor.

Acaba bu yeni yazılım ile bu sorun çözülür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar merhaba.
    40B653T5W model TV'min şuan ki yazılımı "2009/09/30_002005". Samsung'un web sayfasını kontrol ettiğimde "T-CHL7DEUC-3001.1" böyle bir yazılım görünüyor. Bu yazılımı yüklemem iyi olur mu?

Aslında amacım şu: 3GP formatında ki videoları TV gösteremiyor, daha doğrusu desteklenmiyor uyarısı veriyor. C serisi TV'si olan arkadaşımda 3GP videolar rahatlıkla oynatılıyor.

Acaba bu yeni yazılım ile bu sorun çözülür mü?

yok kardeşim, offical firmware'den öyle birşey bekleme.

ben çok baktım ama çaresi yok görünüyor.
    ama sensation'da enteresandır neden 3gp kaydeder bu cihaz ya ? mp4 avi dururken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: ozan245
    Öncelikle Erdem beye sonra konuda cevap veren herkese başlık içerisinde verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Bazı arkadaşların söylediği gibi son versiyon 3000 fw yüklemedim. Şuanda 2500 fw var bu firmware e geçtikten sonra en çok takıldığım(belki ayarlardandır) konu olan hz sorunu çözüldü. Özellikle reklamlarda altta akan hızlı yazılarda gözle görülen bariz sıkıntı vardı fw updateten sonra 30-35 dak reklam izledim şuan bir sıkıntı yok. Televizyonu daha etkin kullanmak adına widgetleri ve çözüm bulamadığım wirelessi kullanmak istiyorum.

usb den wirellesi kullanıyorum hemde 300 mbs hızında .cevredeki tum wirellesleri goruyor. Fiyatı da cok uygun 85 tlye aldım. Laptop icin almıstım Tesadufen tv ye taktım ve hemen tanıdı .Netsurf ude kurdum. Simdi cok guzel baglanıyor. Ama netsurf te Z harfi yok ona kafam takıldı. Wi-fi isteyen benimle iletisime gecebilir. Kargo ile gonderebilirim.

markası ne wi-fi bende alıcam

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.