Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklord111

Samsung LE32D551K2W var. Filmlerdeki altyazıları görmüyor ne yapabilirim?

film adı ile altyazı dosyasının adı birebir aynı olmalı o zman da görmüyor.tabi dosya altyazı uzantılı bir dosya da olmalı dosyanın adının sonunda '' .srt '' yazması gibi yani

bunlara dikkat etmene rağmen yine de görmüyorssa nedenini bilemiyorum.
  • @drserk bende bu konu üzerinde bayadır uğraşıyorum, samsunga göre evet mutlak onu kullanmalısın fakat driveri kıranlardan tutta aynı chip setli usb bulup direk çalıştırana kadar pek çok cevap var.

@darklord111 film adı ile alt yazı adı aynı ise görmesi lazım ilk bunu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

Samsung LE32D551K2W var. Filmlerdeki altyazıları görmüyor ne yapabilirim?

film adı ile altyazı dosyasının adı birebir aynı olmalı o zman da görmüyor.tabi dosya altyazı uzantılı bir dosya da olmalı dosyanın adının sonunda '' .srt '' yazması gibi yani

bunlara dikkat etmene rağmen yine de görmüyorssa nedenini bilemiyorum.

& drserk @

Arkadaşlar isimler aynı fakat yinede görmüyor. Bu arada altyazı nasıl okutuluyor onuda söyloerseniz. Sub düğmesine basıyorum uygun değil diyor. Normal TV açıkken altyazı açma menüsü çıkıyor fakat harici hdd uygun değil diyor.

• Beyler Selamlar,
    Benimde bir sorum olacak. 46b653 kullanıyorum.
    Açılışta otomatik olarak girisimin devamlı "uydu alıcı" yı (hdmi1 e bağlı) göstermesini istiyorum. Yane bunu kumandanın "source" tusu kullanmadan ayarlamamın bir yolunu bilen var mı? Diğer türlü çok yorucu oluyor!...
    Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybala5 -- 1 Ağustos 2011; 13:11:56 >
  • Arkadaşlar B2230HD model Lcd tv -Monitör den aldım bu seri olarak b serisine mi giriyor ve görüntü ayarlarını nerden bulabilirim saygılar
  • Arkadaşlar kolay gelsin.Bende Samsung 40B652 var.Dün akşam benim oğlan yanlışlıkla lcd ayarlarını dükkan demosuna çevirmiş devamlı lcdnin solunda demo çıkıyor bunu nasıl eski haline çevirebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
  • Arkadaşlar bu konuda sadece tartışma ve bilgi paylaşımı mı var ? Yoksa cihaz yazılımları da var mı ? Örneğin ben "32 B653" 6 series tv. ye "sammy go" yazılımı yüklemek istiyorum. Bu yazılım yüklendiğinde menü "Türkçe" olarak mı kalıyor ? Beğenmezsek "orjinal samsung yazılımına" dönebiliyor muyuz ? Bu yazılımları nereden indireceğiz ?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılar...
  • Sanırsam bu konudaki arkadaslar tv basından ayrilamiyorlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Beyler Selamlar,
    Benimde bir sorum olacak. 46b653 kullanıyorum.
    Açılışta otomatik olarak girisimin devamlı "uydu alıcı" yı (hdmi1 e bağlı) göstermesini istiyorum. Yane bunu kumandanın "source" tusu kullanmadan ayarlamamın bir yolunu bilen var mı? Diğer türlü çok yorucu oluyor!...
    Tesekkurler.

Bura bitmiş arkadaş
  • benim kullandığım USB wi-fi cihazı budur arkadaşlar.

40b650 modelinde direk görüyor. ve yaklaşık 1 km menzili . var.

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

resmide burda

araştırdım .. furkanpc diye bir sitede buldum.. fiyatı 86.5 tl miş.

aha da link burda http://furkanpc.com/asp/show_stock.asp?product=FT-415

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar bu konuda sadece tartışma ve bilgi paylaşımı mı var ? Yoksa cihaz yazılımları da var mı ? Örneğin ben "32 B653" 6 series tv. ye "sammy go" yazılımı yüklemek istiyorum. Bu yazılım yüklendiğinde menü "Türkçe" olarak mı kalıyor ? Beğenmezsek "orjinal samsung yazılımına" dönebiliyor muyuz ? Bu yazılımları nereden indireceğiz ?

dostum istediğin zaman orijinal fw ye dönebilirsin. ama orijinal i yükledikten sonra heleki 3001 den sonra geriye dönmek bayağı zor .sana tavsiyem orijinal fw yi yükleme. ben 3001 yaptım sonra mecburen 2005 e döndüm. çünkü 3001 de game oyun modu çalışmadığı için netsurf yani internete giremiyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar bu konuda sadece tartışma ve bilgi paylaşımı mı var ? Yoksa cihaz yazılımları da var mı ? Örneğin ben "32 B653" 6 series tv. ye "sammy go" yazılımı yüklemek istiyorum. Bu yazılım yüklendiğinde menü "Türkçe" olarak mı kalıyor ? Beğenmezsek "orjinal samsung yazılımına" dönebiliyor muyuz ? Bu yazılımları nereden indireceğiz ?

dostum istediğin zaman orijinal fw ye dönebilirsin. ama orijinal i yükledikten sonra heleki 3001 den sonra geriye dönmek bayağı zor .sana tavsiyem orijinal fw yi yükleme. ben 3001 yaptım sonra mecburen 2005 e döndüm. çünkü 3001 de game oyun modu çalışmadığı için netsurf yani internete giremiyorsun..

Cevap için tekekkürler. Peki en uygun yazılımı nerden indirebilirim ? Yalnız yazılımın Türkçe olması çok önemli. Saygılar...

• son firmwirw yükledikten sonra görüntü kalitesi düştü gibi geldi bana...televizyonun ilk aldığım da güncelleme yapmadan önce full hd filmlerde görüntüler sanki doğal çekim ve net bir şekilde görüntüler vardı...yada bana öyle geliyor...sonra güncelleme yaptıktan sonra o doğal çekim görüntüler yani parlaklık kaybolmuş gibi....sizede öyle gedimi...yada yeni televizyonları satmak için mi yaptılar.yeni televizyonlarda görüntüler süper...ama bizdeki görüntüler hafif bulanık gibi şimdiki updaten sonra bulanık gibi geliyor...televizyonun ilk sürümüne mi dönsem?nasıl dönülüyor...bana bilgi verirmisiniz?
  • Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum
  • Herkese mrb. Bu sayfayı uzun bir süredir takip edemiyordum. Birkaç gündür sayfaları okudum başım döndü valla :) 104. cü sayfalardaki linkler çalışmıyor. nasıl cfw yapılır falan karıştı. 111. sayfada bir arkadaş anlatmış ama yazılım nasıl geriye alınır vs hep kopuk kopuk. sayfanın en başında ne güzel tıklanabilir linklerimiz var :) orayada yazılım nasıl geri alınır cfw nasıl yapılır gibi link konulabilse bence zaman ve kalite bakımından çok daha iyi olurdu. Böylelikle benim gibi epeydir takip edemeyenler için hızlı bir şekilde sonuca ulaşılırdı :)

Bende 40b652T4PXZG var. içinde 2007 sürümü yazılım mevcut. samygo dan patcher vs indirdim ama o da 2005 için sanırım. sitelerde benim tvnin 2005 yazılımını bulamadım. ben nasıl yazılımı 2005 e alacağımda onu patchleyeceğimde dca yı falan yükleyeceğim anlayamadım! sadece dca 0.3 ü bu çocuk menüsünden vs yapsam olurmu?

bir sorum daha olacaktı :) elimde orjinal bluray klasötleri var. dolayısıyla uzantıları m2ts. ben tsmuxer programıyla bunu direk ts ye çevir dedim. tv bu kez gördü film açıldı ama ileri sardırmış gibi çok hızlı görüntü akıyor. seste bu yüzden sanırım gelmiyor. en az 2 kat hızlı görüntü akıyor. illa mux falan yapıp mkvmergeyle falanmı birleştirmeliyim? diğer türlü yapınca çok pratik oluyor ama görüntü hızlı gidiyor ( saniyede )

herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Eskiden bellekten bir filmi seyrettikten sonra bellege geri dondugumde o filmin bir sahnesi kucuk resim olarak gozukurdu, bende bir dizi seyrederken en son hangi bolumu seyrettigimi anlardım

ama son 1 haftadır seyrettikten sonra hic o kucuk resim cıkmıyor sanki hic seyredilmemis gibi ama filmi tekrar acınca en son kaldıgınız yerden devam icin mavi tusa basın uyarısı cıkıyor

yanı filmi seyrettigimi tv hafıya alıyor ama ilk basında kucuk resim olarak bana sunmuyor.

Acaba bu neden olabilir? Tv nin hafızasımı dolmustur? Eger hafızası dolduysa nasıl bosaltabilirim?

Cunku ciddi anlamda dizilere biraz ara verdigimde nerede kaldıgımı bilmek icin iyi bir ozellikti

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Yardımcı olacak kimse yok mu?

• quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

• Bu tv için medya oynatıcı arıyorum .Egreat R6B yı çok okudum tavsiyeler var .Acaba kullanıp tavsiyesi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

quote:

quote:

Herekese iyi gunler.

Hemen bir sorum olacak,

Yardım bekliyorum

Hala cevap bekliyorum

Tv nin hafızası yok. Bellekten kaynaklanıyor yada görüntüleme veya sıralama ayarlarındandır. TV o resimleri sadece okur ve yansıtır kendine kopyalamaz. Flashdaki filmleri masaüstüne kopyala, flashı biçimlendir, tekrar kopyala. İşe yarar. Olmadı tv nin sıralama ayarlarına bak.

Ilk olarak cevap icin tesekkurler

Tv nin sıralama veya goruntu ayarları dediginiz yukarıdaki Temel gorunum, baslık... vb. gibi yazılı olan seyler mi?

Eger onlarsa nasıl degistirebilirim? Onlarla biraz oynadım ama bi farklılık olmadı.

Buarada iki bellegim var ve ikisinde de aynı sorunu yasıyorum. Bellegin hepsini masaustune kopyalamam cok vakit alır bellek 1 TB ve 4/5 i dolu.

Cevap bekliyorum Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duracell01 -- 1 Eylül 2011; 17:29:32 >

• benim le 32b653t5w 'da hangi yazılım yüklü anlayamadım.menüden baktım ama bulamıyorum.

samsungun destek bölümündeki son yazılımı yüklemek istedim yüklenecek bir yazılım dosyası bulunamadı dedi. benim amacım Wİ Fİ üzerinden share özelliğini kullanabilmek. bunun için de usb adaptör alınması gerektiğini biliyorum. arkadaşların önceki mesajlarında da belirttiği gibi Tenda W322U Wireless-N USB Adaptör 300Mbps adaptörü alıp taksam bunu FW yükleme/downgrade etmeden kullanabilir miyim? tatilden yeni döndüm ve uzun zmandır yapmak istediğim/takip ettiğim bir şey.bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.