Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. uzun süredir 32b653 kullanmaktayız. ntvspor un falan alt şeritteki yazılarını bilirsiniz. onlar daha önceden dagulmadan kayıyordu.. ben 1 sene önce falan yazılım yükselttim ve 2010/04/21_003001 e güncelleştirmiştim. o andan itibaren altyazılarda bir dagılma birbirine girme oluyor 100hz açık olmasına rağmen.. bu olayın olmadıgı bir firmware önerebilir misiniz bana?

lütfen yardımcı olun

en iyi kullanışlı firmware hangisi acaba? şimdi reset attım tv ye titreme olayı gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuchs_78 -- 18 Nisan 2012; 20:10:08 >
  • yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum şimdiden... televisyonum SAMSUNG 32D5720 -dahili uydu alıcılı smart tv li... smart tv girip bir çok uygulama ekleyip kuruabiliyorum herşey güzel. sormak istediğim bu tv ye widgets olarak web broser ekleniyor mu.... kullanıcı adı develep ve şifre ile 111111 girip ip kısmına 46.4.199.222 yazıp senkronyon yaptığımda samygo kurdu.
    tv nin ip ilede ftp programı tv nin ipi ve kullanıcı adı : develop ve şifre 111111 ftp ile tv ye girebiliyorum tv nin tüm dosyalarını görebiliyorum... bu tv de web broser eklemek istedim olmadı netsurf indirip flasha ekledim bir yerledemi yanlış yaptım bilmiyorum oda çalışmadı.
    samygo kurduğumda usb server da çıktı ona tıkladım yükleniyor diye bekliyor 10dk bekledim bir şey çıkmadı.
    http://lb.6f.sk/widgets/ sitesindeki full browser indirip ftp aracılığı ile ilgili yere gönderdim tv de yine gözükmedi. bu olay yapılabilinir mi yoksa ben mi hayal peşinde koşuyorum sizce ????

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat23351 -- 19 Nisan 2012; 9:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Malkara

MERHABA;

LED'E YA DA 3D'YE GEÇMEK İSTEYENLER OLABİLİR.

46B650 LCD'MI SATIP;

SATMAK İSTEYEN VARSA 40B650-51-52-53 ALMAYA HAZIRIM.

NE DERSINIZ?

40B652 VAR ALACAN MI?
  • ALMAYACAM.
  • slmlar. bnde 32b653t5w var 2009 yılında almıştım. bu tv nin yazılımını nasıl güncelliyebilirim.aşamaları nelerdir
    samsun.comda fireware indirdim sonra ne yapmam gerekiyor.pc kurup flashtan mı atacağım yoksa indirdiğim şekilde mi tacağım ve diğer adımları nelerdir_?

saygılar
  • birde internet tv yi nasıl kullanacağım. araştırdım ama net cvp alamadım.evde wireless modem var birkaç yükleme yaptı ama nete girmiyor nasıl halledebilirim
  • arkadaslar telefonumdan tv me goruntu aktarmak ıstıyorum bu yuzden wıreless adaptor lazım ama samsung un kendı adaptoru cok pahalı bu adaptor yerıne alabılecegım benzer adaptor onerebışırmısınız?
    asagıdakıler bızım tvlere olur mu
    http://www.amazon.com/LG-Nortel-UAP300N-300Mbps-802-11n-Wireless/dp/B003UJ9UEA
    http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16833166025&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3136390&SID=

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaslar telefonumdan tv me goruntu aktarmak ıstıyorum bu yuzden wıreless adaptor lazım ama samsung un kendı adaptoru cok pahalı bu adaptor yerıne alabılecegım benzer adaptor onerebışırmısınız?
    http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16833166025&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3136390&SID=

ben airties ap 302 kullanıyorum 50tl civarı fiyatı googleda ap 302 olarak arat bulursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi33

birde internet tv yi nasıl kullanacağım. araştırdım ama net cvp alamadım.evde wireless modem var birkaç yükleme yaptı ama nete girmiyor nasıl halledebilirim

bu bölümün ilk sayfalarına bak bulursun cevabını
  • Arkadaşlar Merhaba,
    46b563 televızyonum var, DTS de son durum nedir? Çözen yazılım var mıdır? Geçen yıl sammygo vs denemiştim, bazı 1080p filmler ozaman açılmıştı. Film indidrirken neye göre indiricez hangi 1080p leri açabilirim. 1080p 3 tane film indirdim. Hiçbirini açamadım.
    Yardım lazım dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzcom

quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaslar telefonumdan tv me goruntu aktarmak ıstıyorum bu yuzden wıreless adaptor lazım ama samsung un kendı adaptoru cok pahalı bu adaptor yerıne alabılecegım benzer adaptor onerebışırmısınız?

ben airties ap 302 kullanıyorum 50tl civarı fiyatı googleda ap 302 olarak arat bulursun...

Bahsettiğiniz airties ap 302 adlı ürünü samsungun hangi modelinde ve nasıl kullanıyorsunuz?Tv ye nasıl bağlıyorsunuz?Benim tv samsung b651.

• Merhaba

Bende de 37B650LE modeli var(dı)
    2000 tl ye almıştım. 2 yıl 2 ay sonra (evet garanti bittikten 2 ay sonra! ) arıza yaptı.
    Önce normalden geç açılmaya başladı. 1 dk sonra açılıyordu.. Sonra bu süre uzadı ve 1 saate kadar çıktı..Taa ki tamamen açılmayana dek. ..
    2 ay sonra komple açılmamaya başladı.

Ben bu süreçte internette rastladığım genel bir kondansatör problemine istinaden tek tek 15 kondansatörü de değiştirdim..Birşey fayda etmedi.
    Son çare samsung servisine verdim. Anakart değişimi dediler. 560 tl hesap çıkardılar

Kabul etmedim.
    Garantisi de 6 aymış!

TV nin yenisi zaten bu özelliklerde 1300 tl ye alınabiliyor.. 560 tl nedir ya..
    Bir TV de bu kadar kısa sürede arızalanır mı!

Anakartı ebayden 80 dolara sipariş geçmeyi düşünüyorum
    Olmazsa da camdan aşağı atacağım.

• Arkadaşlar B653 için wifi aparat almaya değer mi ? Alırsam hangi hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirim ? Fiyat 110 TL. İyi günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Arkadaşlar B653 için wifi aparat almaya değer mi ? Alırsam hangi hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirim ? Fiyat 110 TL. İyi günler dilerim...

Merhaba,

Ben Vatan'dan almıştım. TV bozulduğu için o da atıl durumda kaldı.
    Zaten 2 kez falan kullandım.
    Benim TV de hiçbir işe yaramadı. Hem modemim uzakta olduğu için bağlantıda sıkıntılar oldu, hem de ben tv birçok şeyi destekliyor sanıyordum..
    Internet TV gibi bir menü vardı ama çalışmadı hiç. desteklemiyor diye..
    Bence o kadar paraya değecek birşey değil.

Resim, video vs. göndermeyi denedim cep telefonumdan, laptoptan tv ye.. Resim gönderiyor evet ama video bağlantısı oldukça yavaş geldi..

İlla almak istiyorum derseniz, çok daha uygun bir fiyata satabilirim.
    Eylül 2011 de satın almışım. Model de şu: WIS09ABGNX Wifi Doungle

Garantisi devam ediyor.. İlgilenirseniz PM atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

Arkadaşlar B653 için wifi aparat almaya değer mi ? Alırsam hangi hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirim ? Fiyat 110 TL. İyi günler dilerim...

Merhaba,

Benim TV de hiçbir işe yaramadı. Hem modemim uzakta olduğu için bağlantıda sıkıntılar oldu, hem de ben tv birçok şeyi destekliyor sanıyordum..

Resim, video vs. göndermeyi denedim cep telefonumdan, laptoptan tv ye.. Resim gönderiyor evet ama video bağlantısı oldukça yavaş geldi..

Ben de internet tvyi destekliyor mu diye merak ediyorum. Modülü internete bağlanıp örneğin youtube gibi video sitelerine girmek için kullanacağım. Bir de hava durumunu filan tv de gösteriyor mu ?

Bu özelikler olmayacaksa almanın bir anlamı yok. İyi günler...

• selam millet..

arkadaşlar bende 2 yıldan daha fazla bi süre önce 32 b 651 aldım, o zamanlar çok araştırdım, film oynatması hoşuma gitmişti, o günlerden beri açıkcası bu siteye çok girdim de, bu foruma girmemiştim...
    sorumu ukalalık olarak algılamayın cahilliğime verin..
    tv yi aldığım günden beri ne yazılım güncelledim nede başka bişey yaptım.. yapmam gereken bişey var mı? internet özelliği diye bişey var o zamanlar baktığımda kimse çözemiyordu.. nedir son durumu? yaşıcak mı benim tv :) bu tv nin yeniden keşfedebileceğim bi özelliği var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ben de internet tvyi destekliyor mu diye merak ediyorum. Modülü internete bağlanıp örneğin youtube gibi video sitelerine girmek için kullanacağım. Bir de hava durumunu filan tv de gösteriyor mu ?

Bu özelikler olmayacaksa almanın bir anlamı yok. İyi günler...

Hayır hava durumu vs. öyle şeyler yok.
    Ben de elimdekini satmak isterim ama iş,ne yarayacak bir modele sahip birine..
    Arkamdan küfrtmenizi istemem :D

İyigünler

• quote:

Orijinalden alıntı: kacar73

selam millet..

arkadaşlar bende 2 yıldan daha fazla bi süre önce 32 b 651 aldım, o zamanlar çok araştırdım, film oynatması hoşuma gitmişti, o günlerden beri açıkcası bu siteye çok girdim de, bu foruma girmemiştim...
    tv yi aldığım günden beri ne yazılım güncelledim nede başka bişey yaptım.. yapmam gereken bişey var mı? internet özelliği diye bişey var o zamanlar baktığımda kimse çözemiyordu.. nedir son durumu? yaşıcak mı benim tv :) bu tv nin yeniden keşfedebileceğim bi özelliği var mı ?

Bence bozulmadığına şükredin yeter
    Bakın ben 2 yıl 2 aylık 37b650 ile kalakaldım. Hakkın rahmetine kavuştu
    Şimdi yeniden tv araştırıyorum....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacar73

selam millet..

Bence bozulmadığına şükredin yeter
    Bakın ben 2 yıl 2 aylık 37b650 ile kalakaldım. Hakkın rahmetine kavuştu
    Şimdi yeniden tv araştırıyorum....

teşekkürler.. sizede geçmiş olsun.. benim tv de de sorun var, arada sırada görüntünün önüne sanki perde çekilmiş gibi beyaz çizgi çizgi bi bozukluk oluyor..kapatıp açınca düzeliyor... servisi aradım o zamanlar alıp götürdüler, 1 hafta kaldı.. sorun yok bizde olmuyor dediler.. arıza olduğu zaman görüntüsünü hem fotoğraf hem video olarak çektim servise yolladım.. aynı cevap geldi, "bizde olmadı öyle bişey" :) garantisi bitti gitti inandıramadık kimseyi.. forumlara bakınca korkmuyor değilim, yazılım güncellemesi falan derken tv den olucam diye korkuyorum.. benim için önemli olan flash diskten film izlemekti, alt yazı küçük ama yinede yıllardır işimi gördü... dts falan ses sisteminede gerek duymadım.. sesi bangır bangır duyacak kadar açabilecek bi durumumda yok apartmanda...

tek istediğim ; internete bağlanıp dizileri seyretmek ti, hdmı kabloyla laptopu lcd ye bağla, kablolar vs vs..uzun işti .. şimdi lcd ile laptop bağlantısını sağlayacak aparatlar varmış galiba... belki smart tv falan diyorlar direkt kendi tarayıcısı üstünde olanlardan alırsak bunlarlada uğraşmıyacağız.. eskisinide kaldırcaz başka bi odaya :)

forumda birileri soru sormuş verilen cevaplar (demek ki uzun) hep aynı, "geriye doğru gidip bakın ":)

• Yukarıda sorun yaşayan arkadaşların yazdıklarını okudum. Elektronik biraz da şans işi. Marka filan dinlemiyor. Her markanın her modelinde sorunlar çıkabiliyor. Örneğin ben bu tvyi ilk çıktığında aldım. Rahat 3-4 sene olmuştur. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. (Maşallah) Yine tv alsam kesinlikle Samsung alırım.

İyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.