Şimdi Ara

Samsung B650 Serisi mi LG LH Serisi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony teknik bakımdan atağa kalkmadığı sürece sırf ismi için Sony almam arkadaşlar. LG ve SAMSUNG bu konuda şu en söz sahibi markalar. En azından kendi panellerini kendi üretiyor. Yani ÜRETİCİ firma... Buda yetmiyor Samsung 2009 sonuna kadar Sony nin görüntü sistemlerini üretiyor. Keza LG de Philipsin görüntü sistemlerini üretiyor. Sony tercih edebileceğim bir sebebi var o da yazılımları ve 5 yıl garantisidir.
  • GAEL : b650 serilerde neden 19,22inch ler Turkiyede yok demişsin...
    İB firmasını cihazı getirmiş bilgin olsun ...

Neyse bu arada televizyon b650 serileri hem ps3 de hem de sd yayınlarında oldukça başarılıdır..
    Input Lag sorunu olduğunu duydum ama bunu kullananlardan duymadım ... kullanıpda sorun yaşayan varsa bizi de aydınlatsın ...
  • Tüm özellikler bir yana sırf ekranın yansıma yapmaması sebebiyle Lg'leri tercih ederim. Tv de kendimi görmek istemem açıkçası. LH5000 veya LH7000 iyi bir seçim olur.
  • 42LH5000 kullanıcısı olarak yansımanın sözkonusu olmadığını bilmenizi isterim. Showromlarda gördüğüm kadarıyla Samsunglar ayna gibi yansıtıyor. Bende Philips 8400 serisi ile LG 4000 (5000) arasında kalmıştım. Herkes bir arada kalıyor demekki. Sizin için hayırlı
    bir seçim yaparak aradan çıkmanızı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 22 Haziran 2009; 3:01:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybektas55

42LH5000 kullanıcısı olarak yansımanın sözkonusu olmadığını bilmenizi isterim. Showromlarda gördüğüm kadarıyla Samsunglar ayna gibi yansıtıyor. Bende Philips 8400 serisi ile LG 4000 (5000) arasında kalmıştım. Herkes bir arada kalıyor demekki. Sizin için hayırlı
    bir seçim yaparak aradan çıkmanızı dilerim.

Merhaba Yaşar Bey
    Bende evlilik hazırlığı içinde olan ve paranın çok değerli olduğu bir durumdayım iyi bir LCD TV almak istiyorum.
    32LH5000 düşünüyorum Yada samsung 32B650.

LH5000 hakkındaki deneyimlerinizi anlatabilirmisiniz. Herhangi bir problem yaşadınızmı herhangi bir konuda.

USB video durumu ne durumda birde oynatmadığı video oldumu, deneme şansınız oldumu. ayrıca bir kaç ötnek resim yollamanız mümkünmü...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.