Şimdi Ara

Samsung B650 Serisi mi LG LH Serisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda evleniyorum ve 40-42 inc bir LCD almayı düşünüyorum.Araştırmalarım ve forumda okuduklarım sonucunda Samsung B650 Serisi ve LG LH Serisi arasında kalmış bulunmaktayım.Siz de performans,kalite,fiyat ve diğer özellikler yönünden yardımcı olursanız sevinirim.Buna göre TV'yi alacağım.Şimdiden teşekkürler...

• arkadaşım seninle aynı durumdayım.ben de genel olarak bu modeller arasında kaldım. LG biraz daha ağır basıyor sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightWalker

arkadaşım seninle aynı durumdayım.ben de genel olarak bu modeller arasında kaldım. LG biraz daha ağır basıyor sanki

Gidip görüntü kalitesine bakın ona göre karar verin. Benim zevkime göre Samsung daha ağır basmıştı
  • aynı sıkıntı bendede var samsung 32b650 ile lg 32lh7000 arasında kaldım, forumda ve şikayet sitelerinde gezince lg nin ses problemi olduğunu gördüm hoparlörden vınlama sesi geliyormuş bununla ilgili baya şikayet okudum. samsung da ise resmi ithalatçısı olan anadolu grubu için şikayetden geçilmiyor, ilgisizlik, değiştirme yapmamak için sorunları normal göstermek, 2 ay tamirden gelmeyen tv bi dolu şikayet var hatda şikayet sayısında samsung üst sıralarda (sikayetvar.com). Ozaman Panasonic olsun plazma olsun dedim TX-PF37X10E fena değil gibi gördüm, plazmalarda da görüntü ekrana yapışıp kalıyormuş ( uzun süre ekranda sabit kalan kanal logosu gölge gibi ekrandan gitmiyormuş) enerji tüketimleri fazlaymış vs vs. ne alcam ben?? tüplüye devammı:) yokmu bi uzman açıklasın.
  • b650 serileri bence daha iyi çünkü usb media player özelliği LG LH serisindeki gibi format seçmiyor.Ayrıca alt yazıda türkçe karakterlerde bir problem yok.DLNA network ve content libray özelliği de artısı.
  • Hımm..Sanırım USB media player düşünürsem B650 serisi alacağım ama düşünmezsem de 42 LH400'in fiyatı iyi gibi..o zaman tercihim bu sorunu çözmek
  • lh7000 kullanıcısı olarak; türkçe karakterlerde hiçbir sorunum yok.
    elimdeki tüm formatları altyazılaryla birlkte usb girişiyle sorunsuz açtı şu ana kadar.
    usb media playerlarda pek bir sorun çıkardığını sanmıyorum çok fzla format destkliyor.
    b650de yansıma sorunu ciddi bir şekilde var(bunu test ettik) ancak cam karşısı ve hep güneş alan bir odada kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkarmıyor.
    hoperlörlerinde hçbi problem yok ve sesi çok iyi alıyoruz.
    ayrıca mat ekran olmasına rağmen canlı ekranlardan hçbir farkı yok çok iyi görüntü veriyor.
    ancak yne de ağırlıklı olarak sd yayın izleyecekseniz plazma alın derim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B650 profesyonel forumlarda oldukça övülen bir LCD' dir. Yansıma sorunu plazma tv'lerde de var. Profesyonel izleyiciyseniz karanlık ortamda izliyceksiniz mkv lerinizi, blue raylernizi... SD yayın içinse hiçbirine gerek yok bence tüplü tv rulazzz
  • Ben de Samsung B650 serisi ile LG LH 7000 serileri arasında günlerce inceleme yaptım. Özellikleri %98 birbiri ile ayni. Ancak ikisini yan yana izleyince LG nin dizaynını, özellikle panel alt kısmını beğenmedim.

Tercihimi 32" Samsung B651' den yana kullandım. 1699 tl tek slip. Mağazada o anda bulunan 3 hiç açılmamış kutudan birini seçip eve kendim götürdüm ve kurdum. Kurulumu son derece basit. Bir yıldız tornavida ve 4 adet vida.

Eski model, arıza yapıp duran eski uydu alıcımı da Hiremco X3 ile değiştirip bağlantısını HDMI kablo ile yaptım.
    Emin olun, misafirliğe gelen pek çok arkadaşım yayını HD zannetti. Uydudan SD yayın dediğimde hayretlerini gizleyemediler. Renkler ve netlik muhteşem. 3 gün sonra bir yakınıma da aynisini aldık. O altın uçlu scart ile kullanmasına rağmen görüntü neredeyse ayni.

Diğer özelliklerini işlerim dolayısı ile henüz test edemedim. Deneyip burada yazacağım. Ancak hangi TV olursa olsun HDMI çıkışı olan bir uydu alıcısı kullanıp HDMI kablosu ile TV ye bağlanın..

Esenlikler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetranger -- 9 Haziran 2009; 22:06:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: omercatal

aynı sıkıntı bendede var samsung 32b650 ile lg 32lh7000 arasında kaldım, forumda ve şikayet sitelerinde gezince lg nin ses problemi olduğunu gördüm hoparlörden vınlama sesi geliyormuş bununla ilgili baya şikayet okudum. samsung da ise resmi ithalatçısı olan anadolu grubu için şikayetden geçilmiyor, ilgisizlik, değiştirme yapmamak için sorunları normal göstermek, 2 ay tamirden gelmeyen tv bi dolu şikayet var hatda şikayet sayısında samsung üst sıralarda (sikayetvar.com). Ozaman Panasonic olsun plazma olsun dedim TX-PF37X10E fena değil gibi gördüm, plazmalarda da görüntü ekrana yapışıp kalıyormuş ( uzun süre ekranda sabit kalan kanal logosu gölge gibi ekrandan gitmiyormuş) enerji tüketimleri fazlaymış vs vs. ne alcam ben?? tüplüye devammı:) yokmu bi uzman açıklasın.

2 hafta önce aldığım 32b650 1 hafta önce bozuldu ve 5 gün dolmadan sıfırı yani yenisi geldi. Hiçte Anadolu elektronik le görüşmedim ne telefon nede mail nede başka bişey.. Sadece Servise tamir istemediğimi söledim o kadar. Mağazaya bile gitmedim oturduğum yerden tv değişti. Neye göre bunu söylediniz anlamadım valla.

Anadolu elektronik bence Bi güvence Daha önceki plazmamda değişmişti..

• Arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.Kafama takılan bir iki şey var şimdi kontrast olayında LG'de 1/80.000 ve 1/100.000 değerleri var B650'lerde ise ultra kontrast yazıyor.Acaba ne ola ki bu Ultra Kontrast?..Bir de bu tepki süresi önemli midir?..teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktaraman

lh7000 kullanıcısı olarak; türkçe karakterlerde hiçbir sorunum yok.
    elimdeki tüm formatları altyazılaryla birlkte usb girişiyle sorunsuz açtı şu ana kadar.
    usb media playerlarda pek bir sorun çıkardığını sanmıyorum çok fzla format destkliyor.
    b650de yansıma sorunu ciddi bir şekilde var(bunu test ettik) ancak cam karşısı ve hep güneş alan bir odada kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkarmıyor.
    hoperlörlerinde hçbi problem yok ve sesi çok iyi alıyoruz.
    ayrıca mat ekran olmasına rağmen canlı ekranlardan hçbir farkı yok çok iyi görüntü veriyor.
    ancak yne de ağırlıklı olarak sd yayın izleyecekseniz plazma alın derim:)

Teknosa'da gördüğüm LH serilerinde yansıma sorunu az değildi. Bence B65 daha mantıklı seçim olur; ancak LH5000 (200 Hz) belki daha iyi olabilir.

• İthalat yapan firmaları neden bu kadar küçümserler bilmem Sanayi bakanlığı onaylı garanti vermiyormu biz tüketicileri ne kadar kandırma yoluna gidiyorlar. Devletin verdiği kanunları kullanmaz isek böyle pahalı satın almalara devam edip fazla fazla kazandırma yoluna gitmekten kurtulamayıp kendimiz için bir avantaj sağlayamayacağız. Katılmayan var mı?
  • 32lh serileri özellikleri süper arkadaşlar
  • 32lh7000 100.000 kontrast, ultra kontrast dedii ise buna eş değer bir özellik.
    burada her kullanıcı kendine göre yazacaktır. yani neyi kullanıyorsa onu övecek tabii.
    en iyisi gidip aynı yayını alarak iki lcdyi kendiniz karşılaştırılmanız.
    ancak şunu belirtmemde fayda var ki lh7000 kullanıyorum ve yansıma sorunu neredeyse hç çekmiorum pencere karşısında kullanmama rağmen
    siyah kalitesi olsun, sd kalitesi olsun çok iyi. ayrıca dizaynı almadan önce biraz itici gelmişti alt tarafı biraz kalın olduğundan ancak duvarda çok şık duruyor.
  • sLm ...

40b650 serisi tabiki

FuLL Hd
    100.000 - 1 KonT.
    4 HdMi
    4 Ms.
    Dlna - İnternet Tv.
    Usb. 2.0 girişi ---------- Özellikle MkV. dosyaları blueray ve hd dosyaları okumada başarılı ve alt yazı teknolojisi türkçe karakterleri gösteriyor
    Ultra clEar PaNel

Kasa olarakda 651 çok hoşuma gitti.
  • b650 serilerde neden 19,22inch ler Turkiyede yok
  • bu lg 32lh5000 100hz çok övülüyor arkadaşlar ps3 için alıcamda, bi fikri olan varmı acaba? fiyatını hakediyormu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif
    Teknosa'da gördüğüm LH serilerinde yansıma sorunu az değildi. Bence B65 daha mantıklı seçim olur; ancak LH5000 (200 Hz) belki daha iyi olabilir.

32Lh5000 200hz değil ama kesinlikle piyasanın en iyi lcd'lerinden biri. Yansıma sorunu ben de yaşamadım ve renkler daha gerçekçi. Piyasada tiko 1580 lira civarında bulunabilir. Israrla tavsiye olunur.
  • Sony markası piyasadan silinip gittimi arkadaşlar bu ürünleri bu kadar övüyoruz anlamıyorum. 32V5500 ve 32W5720 serileri bence piyasanın en iyi cihazları nedenmi hiç ten renklerine baktınızmı Lcd tv de nasıl görünüyor diye, Başarılı bir seçim bence sony ve philips 32PFL7404 ve 8404 cihazlarıda yakında çok uygun fiyata geliyormuş bence bu cihazları web de takip etmekte fayda var kalite....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.