Şimdi Ara

samsung b653 ve sony kamera uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung 46b653 aldım. aynı zamanda sony hdr sr11e hd 1080i çekim yapan bir kameram var. bu kamera avchd çekim yapıyor. kamerayı bu lcd'ye bağladığım zaman bir problem yaşar mıyım? avchd mpeg4 diye geçiyor. yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca ps3 var. cevap için yardımcı olur mu bilmiyorum.
    şimdiden teşekkürler

• arkadaşım ne gibi bi problemden basediyorsun acıkcası anlamdım.ama sorun yaşayacağın bşey olmaz .sonucta tv ile kameranın alakası ok.sonucta ar kablo ile bağlıyacaksın ve sadece görüntüyü aktarıcksın.
  • dostum ben o sorunu hallettim yine de sağol.
    kamera mpeg4 X264 formatta kayıt yapıyor. bunu samsung b653'ün destekleyip desteklemediğini sormuştum fi tarihinde. kamerayı ps3'e, ps3'ü b653'e bağladım. hardiskteki kayıtları oynattım. hayatımda daha böyle görüntü seyretmedim ben.
    soru olarak sormuştum ama cevabı kendim deneyip gördüm.
  • sn arkadaşım,

görüntüyü oynatacak olan LCD TV değil, kameradır. bu nedenle hiçbir sorun yaşamazsınız. ancak x.v.colour ile çekim yapmayınız, zira sanıyorum x.v.colour özelliği olan 10 bit panelli bir tv değil. bu nedenle hiçbir fayda göremeyeceğiniz gibi tonlardaki doğallığı kaybedebilirsiniz. kameranın kullanma kılavuzunda da konu ile ilgili uyarı bulunmaktadır.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtozbay

arkadaşlar,
    samsung 46b653 aldım. aynı zamanda sony hdr sr11e hd 1080i çekim yapan bir kameram var. bu kamera avchd çekim yapıyor. kamerayı bu lcd'ye bağladığım zaman bir problem yaşar mıyım? avchd mpeg4 diye geçiyor. yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca ps3 var. cevap için yardımcı olur mu bilmiyorum.
    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.