samsungları çok beğeniyorum. zarif şık.. ama her modelin bataryaları başarılı değil diyorlar.. hepsi de aynı gerçekten?
bakıyorum 900mAh yazıyor ama bekleme süresi çok az. telefonlar 256k, neden bu kadar az?
maksimum ne kadar gidiyor bataryaları?
2. telefon olarak almayı dünüyorum. ama batarya olayı yüzünden elim bir türlü gitmiyor..
bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..herkese teşekkür ederim.
samsung kullananlar... cevap yok mu ?
E900 kullanıcısıyım rahatlıkla 4 gün gidiyor. Bazen 5 günü gördüğüm de oluyor. Bir iki kere 6 gün görmüştüm. Ama kullanırsan 1 günde de bitirirsin. Benim gibi birisi W810i'nin bataryasını 1 günde. N72'nin bataryasını yarım günde bitiriyorsan Samsung'da ayı olur
peki bataryanın özelliği ile ilgisi var mı sizce?
yani nokia da bataryanın mAh değerine bakıp bir yorum yapılır ve büyük ihtimalle doğrudur.. samsungda aynısı geçerli mi?
e900 4 gün gidiyor mu.. vovvvv...
Evet 4 gün gidiyor. Samsung genelde hep aynı batarya özelliklerini kullandığı için kaybediyor. Yeni batarya geliştirmiyor.
Acilen batarya gelitirmesi yapması lazım yoksa çok şikayet olur.
her akşam olduğu zaman evinin yolunu tutuyorsan bir sorun yok alabilirsin. istediğin kadar müzik falan da dinleyebilirsin ama eğer diyorsan ben her akşam ben evime gitmiyorum o zaman biraz düşün yada yanında benim gibi yedek batarya taşı.
quote:
Orjinalden alıntı: otantic76
samsung kullananlar... cevap yok mu ?
samsung un e250 e200 gibi giriş sınıfı telefonlarının batarya süresi mi uzun yoksa d , f , g , l serisi telefonlarını batarya süresi mi? sonuçta hepsi aynı bataryayı kullanıyor..
abi naptın ya... bu devirde yedek batarya ile mi gezilir..
birincisi e250 e200 in batrayaları daha çok dayanır . ikincisi ise batarya dediğin neki abi ya küçücük bişey cüzdanına koy gitsin ben öyle yapıyorum eğer başka bir fikrin varsa söyle
quote:
samsung un e250 e200 gibi giriş sınıfı telefonlarının batarya süresi mi uzun yoksa d , f , g , l serisi telefonlarını batarya süresi mi? sonuçta hepsi aynı bataryayı kullanıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
birincisi e250 e200 in batrayaları daha çok dayanır . ikincisi ise batarya dediğin neki abi ya küçücük bişey cüzdanına koy gitsin ben öyle yapıyorum eğer başka bir fikrin varsa söyle
quote:
teşekkür ederim.. benim fikrim nokia kullan..
elimde var ama sıkıldım nokiadan..şık bir samsung istiyorum.. 2. telefon olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme